کد خبر: ۴۵۰۲۱
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۹

باقری: کار هیچ صندوقی در خارج از کشور تمام نشده است

سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به اینکه کار هیچ صندوقی در خارج از کشور تمام نشده است اعلام کرد تنها کشوری که مانع پیشبرد فرایند دموکراسی ایران شد، کشور کانادا بود که مدعی حقوق بشر است.
باقری: کار هیچ صندوقی در خارج از کشور تمام نشده است

مخاطب ۲۴- علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان با حضور در ستاد انتخابات خارج از کشور در محل وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه تمهیدات لازم برای شرکت همه ایرانیان خارج از کشور در انتخابات انجام شده است، گفت: متاسفانه تنها کشوری که مانع پیشبرد فرایند دموکراسی ایران شد، کشور کانادا بود که مدعی حقوق بشر است.

باقری با تاکید بر اینکه امروز یکی از روز‌های برجسته مردم ایران است، ادامه داد: همانطور که مقام معظم رهبری گفتند مولفه‌های قدرت ما صرفا سخت افزاری نیست. امروز چهل روز بعد از حادثه غم انگیز سقوط بالگرد (حامل رئیس جمهور)، مردم حضور پیدا کردند و شور خودشان را نشان دادند و حلقه دیگری از مردم سالاری دینی را رقم زدند. این انتخابات تاثیر بسیار زیادی بر حکمرانی کشور در طول چهار سال آینده دارد.

سرپرست وزات امور خارجه با اشاره به اینکه وزارت خارجه به عنوان خادم ایرانیانی که خارج از سرزمین مادری هستند، تمهیدات لازم را چه در مرکز و چه در نمایندگی‌های ایران انجام داده است، گفت: بستر خوبی برای مشارکت همه ایرانیان در این جشنواره بزرگ مردم سالاری اسلامی فراهم شده است. متاسفانه تنها کشوری که مانع پیشبرد فرایند دموکراسی ایران شد، کشور کانادا بود که مدعی حقوق بشر است. به طور خیلی علنی در مشارکت صد‌ها هزار ایرانی که مایل بودند در سرنوشت کشورشان مشارکت کنند، مانع ایجاد کرد.

باقری ادامه افزود: علی رغم پیگیری‌ها در وزارت خارجه تا بتوانند موافقت دولت کانادا را بگیرند، این امکان میسر نشد. در ادامه دشمنی‌های کانادا با مردم ایران، این بار هم ماهیت خودشان را بیش از گذشته در مقابل چشم جهانیان نشان دادند که تا چقدر در مقابل وعده‌های پوشالی خود امین هستند.

بیشتر بخوانید

سرپرست وزات خارجه با بیان اینکه تمهیدات لازم فراهم شده است و روندی که از اول وقت امروز صورت گرفته مطلوب است، افزود: ما هم به عنوان وزارت خارجه سهم خودمان را در تکمیل جشنواره بزرگ ملی ان شالله ایفا کنیم. امیدواریم که به محض اتمام فرایند رای گیری با ترتیبات اندیشیده شده، فرایند شمارش آرا آغاز شود. هرگونه اعلام نتیجه‌ای بدون هماهنگی با وزارت خارجه غلط است و فضاسازی است.

باقری با تاکید بر اینکه هیچ صندوقی تاکنون کارش تمام نشده و اخباری که منتشر شده قطعا کذب محض است، گفت: از همه ایرانیانی که هنوز موفق به انداختن ارا خود نشدن، درخواستم این است که به این نیاز کشور و شرایط مناسبی که فراهم شده تا آن‌ها دیدگاه خودشان را درباره عالی‌ترین مقام اجرایی کشور بدهند از حق خود استفاده مطلوب کنند و تاثیرگذار باشند.

باقری با تشکر از تلاش مسئولانه رسانه‌ها، افزود: یکی از ترفند‌های دشمن این است که با ارایه اطلاعات نادرست بتواند در فضای رسانه‌ای تلاش مذبوحانه‌ای را انجام دهد. هوشمندی رسانه‌ها در این عرصه قطعا در تکمیل جشنواره مردم سالاری اسلامی موثر است.

سرپرست وزارت امور خارجه ایران در انتهای صحبت‌های خود در ستاد انتخابات خارج از کشور رای خود را صندوق انداخت.

برچسب ها: علی باقری
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است
معاون سیاسی وزیر خارجه ایران اعلام کرد علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن پس از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، در‌ها به روی دیپلماسی همچنان باز است.
صفحه خبر بالای تصاویر