کد خبر: ۴۵۰۰۵
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
زاکانی و صولت مرتضوی کجا رأی دادند؟

عکسی از برادر رهبر انقلاب در پای صندوق رأی

حجت اسلام و المسلمین سیدهادی خامنه‌ای، دبیر مجمع نیرو‌های خط امام، رحمت الله بیگدلی، فعال سیاسی اصلاح طلب، با حضور در حسینیه ارشاد در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند.
عکسی از برادر رهبر انقلاب در پای صندوق رأی

مخاطب ۲۴- حجت اسلام و المسلمین سیدهادی خامنه‌ای، دبیر مجمع نیرو‌های خط امام، رحمت الله بیگدلی، فعال سیاسی اصلاح طلب، با حضور در حسینیه ارشاد در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند.
عکسی از برادر رهبر انقلاب در پای صندوق رأی
محسن رضایی به مسجد لرزاده رفت
محسن رضایی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام برای شرکت در انتخابات در مسجد لرزاده حضور یافت.
عکسی از برادر رهبر انقلاب در پای صندوق رأی
وزیر کار رای خود را به صندوق انداخت
سید صولت مرتضوی، وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با حضور در مسجدالنبی نارمک در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد و رای خود را به صندوق انداخت.

مرتضوی اظهار داشت: به تعبیر مقام معظم رهبری حضور در انتخابات امر خیر است و در کار خیر نیز حاجت استخاره نیست و این رای به معنای استفاده از حقوق شهروندی در تعیین سرنوشت است

وی افزود: آمدم رای بدهم تا رئیس جمهور آینده ایران در مجامع بین المللی از حقوق ایران دفاع بکند و در عرصه‌های داخلی نیز با اقتدار مسائل را جلو ببرد. حضور جوانان در انتخابات به معنای حضور در صحنه‌های جنگ است و امید است که رییس جمهور آینده ایران توانمند به امور باشد و بتواند تکالیف قانونی خود را به خوبی به سرانجام برساند.
عکسی از برادر رهبر انقلاب در پای صندوق رأی
علیرضا زاکانی رای خود را به صندوق انداخت
علیرضا زاکانی دقایقی قبل با حضور در مسجد النبی رای خود را به صندوق انداخت.

علیرضا زاکانی امروز در صف رای انتخابات با اشاره به اینکه هرکسی در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری پیروز شود رئیس جمهور این مملکت است و هرکسی انتخاب شود باید به آن کمک کرد تا بتواند موفق شود؛ چرا که موفقیت او موفقیت فرد نیست و موفقیت کشور است و دعا می‌کنم که جبهه انقلاب پیروز شود.

به گفته شهردار تهران، هر فردی رئیس جمهور شود ما حتما کمکش می‌کنیم.

زاکانی از شهروندان درخواست کرد که هر چه زودتر پای صندوق‌های رأی بیایند و افتخاری برای خود خلق کنند و اراده‌شان را برای انتخاب مطلوب تحمیل کنند.

عکسی از برادر رهبر انقلاب در پای صندوق رأی

برچسب ها: انتخابات
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت