کد خبر: ۴۴۹۳۸
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳

جزئیات مراسم چهلم شهید رئیسی با سخنرانی سیدحسن نصرالله

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جزئیاتی از مراسم چهلمین روز شهادت آیت‌الله رئیسی که قرار است فردا در تهران برگزار شود، بیان کرد.
جزئیات مراسم چهلم شهید رئیسی با سخنرانی سیدحسن نصرالله

مخاطب۲۴- محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت طی سخنانی اظهار داشت: فردا همزمان در تهران و همه مراکز شهری و روستایی مراسم یادبود شهید رئیسی به مناسبت چهلم روز شهادت ایشان برگزار خواهد شد.

وی افزود: مراسم تهران با پخش سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان و همچنین سخنرانی خانم دکتر علم الهدی همسر آیت‌الله رئیسی برگزار خواهد شد. همه دوستان با آمادگی کامل برای تسهیل در امر برگزاری مطلوب این برنامه همراه هستند.

بیشتر بخوانید

اسماعیلی خاطرنشان کرد: برنامه دیگر در مشهد و به مناسبت چهلمین روز تدفین آیت‌الله رئیسی برگزار خواهد شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بخش مهمی از طرح‌های بزرگ فرهنگی آماده بهره برداری است. این طرح‌ها قرار بود با حضور شهید رئیسی به بهره داری برسد، ولی میسر نشد. این طرح‌ها شامل بیش از ۴۰ کتابخانه عمومی و ده‌ها مجتمع فرهنگی و هنری و پلاتو‌های تئاتر است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر