کد خبر: ۴۴۸۶۴
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۱

رکورد میانگین تولید روزانه زامیاد در ۱۰ سال گذشته شکسته شد

شرکت زامیاد در سال جاری توانست رکورد ۱۰ سال خود را بشکند و عدد تولید را طی ۵۹ روز کاری به ۱۴ هزار و ۴۲ دستگاه برساند.
رکورد میانگین تولید روزانه زامیاد در ۱۰ سال گذشته شکسته شد

مخاطب24:میانگین تولید روزانه شرکت زامیاد در سال جاری ۲۳۸ دستگاه بوده، بر این اساس طی ۵۹ روز کاری، ۱۴۰۴۲ دستگاه خودرو تولید شده است. این در حالی است که متوسط تولید روزانه سال گذشته این شرکت ۱۹۱ دستگاه بوده است.

بر اساس این گزارش در سال ۱۳۹۰ شرکت زامیاد به طور متوسط روزانه ۲۱۸ دستگاه تولید داشته است که با تلاش و همت کارکنان این شرکت خودروساز روند تولید محصولات با وجود شرایط سخت تحریم‌ها و قطع همکاری شرکای تجاری در آن برهه زمانی، به صورت سالیانه بهبود یافته و در سال جاری توانسته رکورد تولید میانگین روزانه را بعد از ۱۰ سال بشکند.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟ قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟
«قیمت پیشنهادی» فروش آپارتمان‌های کوچک متراژ و سالخورده زیر ۶۰ متر در پایتخت ۱۶ درصد کمتر از میانگین قیمت پیشنهادی آپارتمان‌های میان متراژ است.
سود بازرگانی واردات خودرو اعلام شد سود بازرگانی واردات خودرو اعلام شد
طبق تصویب‌نامهٔ هیئت وزیران سود بازرگانی خودرو‌های وارداتی (بنزینی، برقی و هیبریدی) در سامانهٔ جامع تجارت تا پایان ۱۴۰۴ کاهش می‌یابد.
توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد
وزارت جهاد کشاورزی از توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی برای تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر