کد خبر: ۴۴۸۴۹
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷

آیین افتتاح سراسری مراکز آموزش بیمه ایران انجام شد

آیین آغاز بکار ۱۱ مرکز آموزش در استان‌های کشور با حضور مدیرعامل و رئیس هیات مدیره بیمه ایران در ساختمان مرکزی این شرکت انجام شد.
آیین افتتاح سراسری مراکز آموزش بیمه ایران انجام شد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :محمدرضا کشاورز مدیرعامل و رئیس هیات مدیره بیمه ایران در این مراسم با تبریک فرا رسیدن عید سعید غدیرخم، آغاز به کار مراکز آموزش را نقطه عطفی در تاریخ تمدن باشکوه بیمه ایران دانست و از نگاه راهبردی به موضوع آموزش خبر داد.
کشاورز اشاره داشت:امروزه اهمیت آموزش در افزایش توانمندی کارکنان بر کسی پوشیده نیست ودر اداره بیمه ایران بر آموزش با تکنیک‌های جدید تاکید ویژه خواهیم داشت.
وی اضافه کرد: آموزش باعث توانمندی کارکنان و به دنبال آن افزایش بهره وری و رضایتمندی ایشان و شرکت می‌شود. ضمن اینکه آموزش مستمر زمینه بروز خطا در فرآیند‌های کاری را کاهش خواهد داد
مدیرعامل بیمه ایران با اظهار این مطلب که آموزش باید به یادگیری منتهی گردد، خاطرنشان ساخت: آموزش به روش سنتی یعنی حضور در کلاس و ارائه یک مطلب از پیش تعیین شده هنوز هم کارکرد خود را دارد، اما باید در آموزش به روش‌های نوین فکر کنیم. روی تهیه کلیپ و محتوا تصویری تاکید دارم باید محتوا به اندازه کافی تهیه و در دسترس افراد باشد که خود آن‌ها بتوانند هر سرفصلی را که نیاز به یادگیری داشته باشند، استفاده کنند.
رییس هیات مدیره بیمه ایران تاکید کرد: خروجی فرآیند‌های آموزشی باید به صاحب نظر شدن همکاران کمک کند و لازم است برای دست یافتن به این موضوع مهم بر اساس درخواست ذینفعان مهارت‌هایی که وظیفه همکاران می‌باشد آموزش دهیم.
کشاورز در ادامه با توجه به حضور برخط تمام استان‌های کشور در مراسم به موضوع تفکیک وظایف صف و ستاد اشاره کرد و یادآور شد:تفکیک وظیفه واحد‌های ستادی و صف باید کامل‌تر از قبل و واقعی انجام شود و با شناختی که از توانمندی مدیران استانی دارم به موضوع افزایش اختیارات آن‌ها اصرار دارم و مهم است که تمام اقداماتی که در شرکت انجام می‌شود باید در نهایت به افزایش سهم بازار بیمه ایران در صنعت بیمه منتهی شود.
این مراسم با حضور معاونین مدیرعامل و برخی از مدیران ستادی وحضور برخط تمام مدیران کل استانی برگزار شد.
در ابتدای مراسم سید میثم حسینی لر معاون برنامه ریزی و نوآوری مدیرعامل و حسین روحی سرپرست اداره کل آموزش و پژوهش به ارائه توضیحات در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه آموزش پرداختند.

برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران
گنبد‌های نمکی از جمله پدیده‌های نادر و شگفت‌انگیز زمین‌شناسی هستند که نه تنها جلوه‌ای خیره‌کننده از زیبایی‌های طبیعی را به نمایش می‌گذارد، بلکه بخشی ارزشمند از میراث زمین‌شناسی هر منطقه نیز به شمار می‌آیند. کشور ایران، به‌ویژه مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی آن، یکی از غنی‌ترین مناطق جهان از نظر تنوع و تعداد گنبد‌های نمکی است.
با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟ با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟
بسیاری ادعا می‌کنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک می‌کند، اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب
کاخ کرملین از دیدار وزیر خارجه ایران با رئیس‌جمهور روسیه در کاخ کرملین خبر داد.
سردار آزمون پایتخت ۷ رو دیده؟ سردار آزمون پایتخت ۷ رو دیده؟
سردار آزمون با انتشار تصویری در صفحه خود در فضای مجازی برای پایتخت۷ نوشت:
کارتال: برای بردن سپاهان به زمین می‌رویم کارتال: برای بردن سپاهان به زمین می‌رویم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به هواداران وعده داد که تیم سپاهان را از جایگاه دوم جدول رده‌بندی پایین خواهد کشید!
۹۸ درصد قتل‌های سال ۱۴۰۳ کشف شده است ۹۸ درصد قتل‌های سال ۱۴۰۳ کشف شده است
رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: از این پس صدور گواهی استاندارد ایمنی خودرو منوط به تأیید پلیس آگاهی است تا با مداخلات تخصصی، از تولید خودرو‌هایی که به راحتی سرقت می‌شود، جلوگیری و روند سرقت خودرو به شکل مؤثر کنترل شود.
اطلاعات محرمانه از موشک‌های کروز اطلاعات محرمانه از موشک‌های کروز
بیش از یک نوع موشک کروز توسط ارتش‌های جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد و معمولاً بر اساس سرعت از هم متمایز می‌شوند. بسته به سیستم‌های پرتاب و اهداف ترجیحی نسخه‌های متفاوتی وجود دارد، به همین دلیل است که سیستم‌های پرتاب هوایی، دریایی و زمینی برای موشک‌های کروز طراحی شده است.
برگزیده
در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟! در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟!
تحول در فناوری‌های آب‌شیرین‌سازی، پاسخی بود به بحران آب، اما این پاسخ خود پرسش‌های تازه‌ای آفرید؛ اینکه شورابه‌هایی که به خلیج فارس بازمی‌گردند، چه تهدیدی برای حیات اکوسیستم به وجود می‌آورند و آینده سواحل جنوبی ایران چگونه خواهد شد؟
صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت برنامه‌محوری در صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: یکی از برنامه‌ها باید خروج از بنگاه‌داری باشد، زیرا این موضوع از چالش‌ها و آسیب‌های جدی صندوق به شمار می‌آید.
ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن
معاون وزیر راه با اشاره به ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن با همکاری بانک مرکزی گفت: مستأجران برای دریافت این وام باید اجاره‌نامه را در سامانه "تم" بارگذاری کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر