کد خبر: ۴۴۸۴۹
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷

آیین افتتاح سراسری مراکز آموزش بیمه ایران انجام شد

آیین آغاز بکار ۱۱ مرکز آموزش در استان‌های کشور با حضور مدیرعامل و رئیس هیات مدیره بیمه ایران در ساختمان مرکزی این شرکت انجام شد.
آیین افتتاح سراسری مراکز آموزش بیمه ایران انجام شد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :محمدرضا کشاورز مدیرعامل و رئیس هیات مدیره بیمه ایران در این مراسم با تبریک فرا رسیدن عید سعید غدیرخم، آغاز به کار مراکز آموزش را نقطه عطفی در تاریخ تمدن باشکوه بیمه ایران دانست و از نگاه راهبردی به موضوع آموزش خبر داد.
کشاورز اشاره داشت:امروزه اهمیت آموزش در افزایش توانمندی کارکنان بر کسی پوشیده نیست ودر اداره بیمه ایران بر آموزش با تکنیک‌های جدید تاکید ویژه خواهیم داشت.
وی اضافه کرد: آموزش باعث توانمندی کارکنان و به دنبال آن افزایش بهره وری و رضایتمندی ایشان و شرکت می‌شود. ضمن اینکه آموزش مستمر زمینه بروز خطا در فرآیند‌های کاری را کاهش خواهد داد
مدیرعامل بیمه ایران با اظهار این مطلب که آموزش باید به یادگیری منتهی گردد، خاطرنشان ساخت: آموزش به روش سنتی یعنی حضور در کلاس و ارائه یک مطلب از پیش تعیین شده هنوز هم کارکرد خود را دارد، اما باید در آموزش به روش‌های نوین فکر کنیم. روی تهیه کلیپ و محتوا تصویری تاکید دارم باید محتوا به اندازه کافی تهیه و در دسترس افراد باشد که خود آن‌ها بتوانند هر سرفصلی را که نیاز به یادگیری داشته باشند، استفاده کنند.
رییس هیات مدیره بیمه ایران تاکید کرد: خروجی فرآیند‌های آموزشی باید به صاحب نظر شدن همکاران کمک کند و لازم است برای دست یافتن به این موضوع مهم بر اساس درخواست ذینفعان مهارت‌هایی که وظیفه همکاران می‌باشد آموزش دهیم.
کشاورز در ادامه با توجه به حضور برخط تمام استان‌های کشور در مراسم به موضوع تفکیک وظایف صف و ستاد اشاره کرد و یادآور شد:تفکیک وظیفه واحد‌های ستادی و صف باید کامل‌تر از قبل و واقعی انجام شود و با شناختی که از توانمندی مدیران استانی دارم به موضوع افزایش اختیارات آن‌ها اصرار دارم و مهم است که تمام اقداماتی که در شرکت انجام می‌شود باید در نهایت به افزایش سهم بازار بیمه ایران در صنعت بیمه منتهی شود.
این مراسم با حضور معاونین مدیرعامل و برخی از مدیران ستادی وحضور برخط تمام مدیران کل استانی برگزار شد.
در ابتدای مراسم سید میثم حسینی لر معاون برنامه ریزی و نوآوری مدیرعامل و حسین روحی سرپرست اداره کل آموزش و پژوهش به ارائه توضیحات در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه آموزش پرداختند.

برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر