کد خبر: ۴۴۸۴۹
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷

آیین افتتاح سراسری مراکز آموزش بیمه ایران انجام شد

آیین آغاز بکار ۱۱ مرکز آموزش در استان‌های کشور با حضور مدیرعامل و رئیس هیات مدیره بیمه ایران در ساختمان مرکزی این شرکت انجام شد.
آیین افتتاح سراسری مراکز آموزش بیمه ایران انجام شد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :محمدرضا کشاورز مدیرعامل و رئیس هیات مدیره بیمه ایران در این مراسم با تبریک فرا رسیدن عید سعید غدیرخم، آغاز به کار مراکز آموزش را نقطه عطفی در تاریخ تمدن باشکوه بیمه ایران دانست و از نگاه راهبردی به موضوع آموزش خبر داد.
کشاورز اشاره داشت:امروزه اهمیت آموزش در افزایش توانمندی کارکنان بر کسی پوشیده نیست ودر اداره بیمه ایران بر آموزش با تکنیک‌های جدید تاکید ویژه خواهیم داشت.
وی اضافه کرد: آموزش باعث توانمندی کارکنان و به دنبال آن افزایش بهره وری و رضایتمندی ایشان و شرکت می‌شود. ضمن اینکه آموزش مستمر زمینه بروز خطا در فرآیند‌های کاری را کاهش خواهد داد
مدیرعامل بیمه ایران با اظهار این مطلب که آموزش باید به یادگیری منتهی گردد، خاطرنشان ساخت: آموزش به روش سنتی یعنی حضور در کلاس و ارائه یک مطلب از پیش تعیین شده هنوز هم کارکرد خود را دارد، اما باید در آموزش به روش‌های نوین فکر کنیم. روی تهیه کلیپ و محتوا تصویری تاکید دارم باید محتوا به اندازه کافی تهیه و در دسترس افراد باشد که خود آن‌ها بتوانند هر سرفصلی را که نیاز به یادگیری داشته باشند، استفاده کنند.
رییس هیات مدیره بیمه ایران تاکید کرد: خروجی فرآیند‌های آموزشی باید به صاحب نظر شدن همکاران کمک کند و لازم است برای دست یافتن به این موضوع مهم بر اساس درخواست ذینفعان مهارت‌هایی که وظیفه همکاران می‌باشد آموزش دهیم.
کشاورز در ادامه با توجه به حضور برخط تمام استان‌های کشور در مراسم به موضوع تفکیک وظایف صف و ستاد اشاره کرد و یادآور شد:تفکیک وظیفه واحد‌های ستادی و صف باید کامل‌تر از قبل و واقعی انجام شود و با شناختی که از توانمندی مدیران استانی دارم به موضوع افزایش اختیارات آن‌ها اصرار دارم و مهم است که تمام اقداماتی که در شرکت انجام می‌شود باید در نهایت به افزایش سهم بازار بیمه ایران در صنعت بیمه منتهی شود.
این مراسم با حضور معاونین مدیرعامل و برخی از مدیران ستادی وحضور برخط تمام مدیران کل استانی برگزار شد.
در ابتدای مراسم سید میثم حسینی لر معاون برنامه ریزی و نوآوری مدیرعامل و حسین روحی سرپرست اداره کل آموزش و پژوهش به ارائه توضیحات در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه آموزش پرداختند.

برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر