کد خبر: ۴۴۸۳۹
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۴

سه مجمع عمومی عادی سالیانه و فوق‌العاده پست بانک ایران ۱۳ تیرماه برگزار می‌شود

سه مجمع عمومی عادی سالیانه، سال مالی منتهی به پایان اسفندماه سال ۱۴۰۲، مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه و عادی به طور فوق‌العاده برای انتخاب اعضای هیات مدیره پست بانک ایران روز چهارشنبه ۱۳ تیرماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود.
سه مجمع عمومی عادی سالیانه و فوق‌العاده پست بانک ایران ۱۳ تیرماه برگزار می‌شود

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از پست بانک ایران :مجمع بانک با حضور نمایندگان دولت، سهام عدالت، سازمان بورس و اوراق بهادار، اعضای هیات مدیره این بانک‏، سهامداران، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحبان سهام و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی از ساعت ۱۴ الی ۱۶ روز چهارشنبه سیزدهم سال جاری در شهر تهران به نشانی: خیابان کارگر شمالی، روبروی سازمان انرژی اتمی، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می‌شود؛ بنابراین گزارش، در مجمع عمومی عادی سالیانه، ارائه گزارش هیات مدیره و حسابرس و بازرس قانونی، بررسی و تصویب صورت‌های مالی منتهی به پایان سال ۱۴۰۲، تصمیم گیری در خصوص تقسیم سود، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی و تعیین روزنامه کثیرالانتشار برای چاپ آگهی‌ها و سایر موارد در دستور جلسه این مجمع قرار دارد.
همچنین، در مجمع عمومی فوق‌العاده بانک که از ساعت ۱۶ الی ۱۷ در همان سالن برگزار خواهد شد، گزارش توجیهی هیات مدیره و بازرس قانونی در خصوص افزایش سرمایه و اطلاح مواردی از اساسنامه در خصوص افزایش سرمایه و در مجمع عادی به طور فوق العاده که از ساعت ۱۷ الی ۱۸ برگزار می‌شود، انتخاب اعضای هیات مدیره و سایر مواردی که در صلاحیت مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده قرار دارد مورد تصویب قرار می‌گیرد.
بر اساس این گزارش، سهامداران و نمایندگان قانونی آنان به منظور دریافت برگ ورود به جلسه مجمع می‌توانند از ساعت ۷ الی ۱۳ روز دوشنبه ۱۱ تیرماه به همراه اصل و تصویر کارت ملـی و یـا وکالـت نامه معتبر یا معرفی نامه رسـمی از سـهامداران حقوقی بـه آدرس: تهـران خیابـان مطهـری - خیابان میـرزای شـیرازی جنوبی پالک ۲۰۴ طبقـه دوم واحد امور سـهام مراجعه کنند.
همچنین، سهامداران می‌توانند از طریق وب سایت این بانک به نشانی www.postbank.ir نسبت به مشاهده برخط (آنلاین) جلسه مجمع اقدام کنند.

برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار
وزیر بازرگانی افغانستان و همتای هندی وی در دهلی‌نو بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، توسعه تجارت دوجانبه و استفاده از بندر چابهار به توافق رسیدند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر