کد خبر: ۴۴۸۱
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۴

جزئیات افزایش حقوق ۶۰ درصدی

حداقل حقوق معاف از مالیات در سال آینده مشخص شد، براساس اظهارات رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال آینده کسانی که حقوقشان از پنج میلیون تومان در ماه بیشتر است باید مالیات بپردازند.
جزئیات افزایش حقوق ۶۰ درصدی

به گزارش سرویس اقتصادی مخاطب ۲۴ به نقل از تجارت نیوز، لایحه بودجه سال آینده در کمیسیون تلفیق مجلس در حال بررسی است. در پیشنویس لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ سقف معافیت مالیاتی سالانه ۶۰ میلیون تومان تعیین شد.

 

جزئیات افزایش حقوق ۶۰ درصدی


کسانی که کل حقوق سالانه‌شان در سال کمتر از ۶۰ میلیون تومان باشد مالیاتی نمی‌پردازند، یعنی حقوق ماهانه پنج میلیون تومان، اما بیشتر از آن مشمول مالیات می‌شود.


رئیس کمیسیون تلفیق نیز این موضوع را تایید کرده است و براساس اظهارات او، افرادی که حداقل ماهانه پنج میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند از پرداخت مالیات معاف هستند.

از ۵ تا ۱۵ میلیون ۱۰ درصد مالیات می‌پردازند، مازاد ۱۵ تا ۲۵ میلیون ۱۵ درصد مالیات می‌پردازند و مازاد ۲۵ میلیون تا سقف ۷ برابر ۲۰ درصد مالیات می‌پردازند.

حاجی بابایی همچنین وعده داد که در سال آینده حقوق ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیون تومانی پرداخت نمی‌شود.
افزایش ۶۰ درصدی کف حقوق

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود به افزایش ۶۰ درصدی حداقل حقوق اشاره کرد و گفت: پایین‌ترین میزان حقوق پنج میلیون تومان است. این عدد برای شاغلین پنج میلیون و ۶۰۰ و برای بازنشستگان پنج میلیون تومان است؛ بنابراین نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد افزایش حقوق داشتیم. (اقتصاد آنلاین)

جعفر قادری، دیگر عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال آینده در این خصوص برای تجارت‌نیوز توضیح داد: کف حقوق در سال گذشته سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بود که براس سال آینده به پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسیده است.

او همچنین گفت: سقف حقوق هفت برابر این میزان است، یعنی ۳۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان. مابقی سطوح حقوق نیز باید بین ۶۰ تا ۱۰ درصد افزایش حقوق داشته باشند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر