کد خبر: ۴۴۸۰۷
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۷
انتظار بازار برای رفع محدودیت ۲ درصدی

پیش بینی بورس امروز ۴ تیر ۱۴۰۳

با اینکه در بازار نیروی صعودی غایب است و تقاضای کمی در بازار ثبت می‌شود، برخی از تحلیلگران معتقدند با اتمام محدودیت دامنه نوسان ۲ درصدی، از روز نهم تیر ماه شاهد بهبود روند بازار خواهیم بود.
پیش بینی بورس امروز ۴ تیر ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز دوشنبه می‌روند که روز یکشنبه شاخص کل برای رشد کمی کرد. شاخص کل ۴ هزار و ۳۵۷ واحد رشد کرد و شاخص کل هم‌وزن ۱۷۰ واحد افت کرد. همچنین شاخص کل فرابورس ۱۴ واحد بالا آمد و شاخص هم وزن فرابورس افزایش ۱۶۹ واحدی داشت.
بیشترین افزایش قیمت

روز یکشنبه در بورس شرکت داروسازی کوثر (دکوثر)، شرکت پتروشیمی بوعلی (بوعلی) و شرکت دوده صنعتی پارس (شدوص) نماد‌های سبزپوش بازار بودند که بیشترین رشد را داشتند. در فرابورس نیز شرکت سیمان ساوه (ساوه)، شرکت پیشگامان فناوری و دانش آرامیس (تپسی) و شرکت صنایع گلدیران (گلدیرا) بیشترین رشد قیمت را ثبت کردند.
بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های پردیس (شرکت سرمایه گذاری پردیس)، کترام (شرکت تولیدی و کاشی تکسرام) و چکاپا (شرکت گروه صنایع کاغذ پارس) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس گروه ایران خودرو دیزل (خاور)، شرکت تولیدی و صنعتی گوهر فام (شفام) و شرکت پتروشیمی تندگویان (شگویا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار

بیشتر بخوانید

در معاملات یکشنبه، ۹۲ نماد صف خرید داشتند و ۱۸۶ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۷ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۶۹ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۲۴ درصدی به ۵۰۰ میلیارد تومان رسید.
پیش بینی بورس امروز

دیروز شاخص کل رشد کرد، اما شاخص هم وزن ریزش کرد. ۵۱ درصد نماد‌های بازار قرمزپوش بودند و نماد‌های وبملت، مبین و فخوز بیشترین اثر کاهشی را بر شاخص داشتند. در مقابل نماد‌های شاخص ساز فملی، کگل و نوری با تقاضای حقوقی رشد کردند.

علاوه بر این روز یکشنبه برای چهاردهمین روز سرمایه حقیقی از بورس خارج شد که رقم آن ۴۵۵ میلیارد تومان بود. دیروز نماد‌های وبملت، خاور و خودرو بیشترین خروج پول حقیقی را ثبت کردند.

با اینکه در بازار نیروی صعودی غایب است و تقاضای کمی در بازار ثبت می‌شود، برخی از تحلیلگران معتقدند با اتمام محدودیت دامنه نوسان ۲ درصدی، از روز نهم تیر ماه شاهد بهبود روند بازار خواهیم بود. این تحلیلگران رشد بازار در هفته آینده را صرف نظر از اینکه چه کسی رییس جمهور شود، محتمل می‌دانند. در مقابل گروهی دیگر از تحلیلگران معتقدند رویکرد‌ها و جهت گیری‌های رییس جمهور بعدی را در تصمیمات سرمایه گذاران و انتظارات آنان نسبت به آینده مهم می‌دانند. این گروه به رشد بازار پس از رییس جمهور شدن حسن روحانی با وعده رفع تحریم‌ها و رییس جمهور شدن ابراهیم رئیسی با وعده حل مشکل بازار سرمایه را به عنوان دو گواه مدعای خود مطرح می‌کنند.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
توافق در راه است یا انتقام؟ توافق در راه است یا انتقام؟
بی‌تردید واقعیت عریان تجاوز اسرائیل باید برای همان قدرت‌هایی که تجاوز روسیه به اوکراین را محکوم کردند، آشکار می‌شد، تا یک جنگ دیگر، بار دیگر منطقه ما را درگیر نکند، اما این مهم رخ نداد.
هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد
ساعت فعالیت فرودگاه‌ها برای خدمات‌رسانی و انجام پرواز‌ها از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر شد.
یا ارتش می‌سازیم، یا روسی یاد می‌گیریم! یا ارتش می‌سازیم، یا روسی یاد می‌گیریم!
دبیرکل ناتو با هشدار درباره تهدید‌های فزاینده روسیه گفت: اگر ارتش قدرتمند نسازیم، باید زبان روسی یاد بگیریم.
صفحه خبر بالای تصاویر