کد خبر: ۴۴۸۰۷
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۷
انتظار بازار برای رفع محدودیت ۲ درصدی

پیش بینی بورس امروز ۴ تیر ۱۴۰۳

با اینکه در بازار نیروی صعودی غایب است و تقاضای کمی در بازار ثبت می‌شود، برخی از تحلیلگران معتقدند با اتمام محدودیت دامنه نوسان ۲ درصدی، از روز نهم تیر ماه شاهد بهبود روند بازار خواهیم بود.
پیش بینی بورس امروز ۴ تیر ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز دوشنبه می‌روند که روز یکشنبه شاخص کل برای رشد کمی کرد. شاخص کل ۴ هزار و ۳۵۷ واحد رشد کرد و شاخص کل هم‌وزن ۱۷۰ واحد افت کرد. همچنین شاخص کل فرابورس ۱۴ واحد بالا آمد و شاخص هم وزن فرابورس افزایش ۱۶۹ واحدی داشت.
بیشترین افزایش قیمت

روز یکشنبه در بورس شرکت داروسازی کوثر (دکوثر)، شرکت پتروشیمی بوعلی (بوعلی) و شرکت دوده صنعتی پارس (شدوص) نماد‌های سبزپوش بازار بودند که بیشترین رشد را داشتند. در فرابورس نیز شرکت سیمان ساوه (ساوه)، شرکت پیشگامان فناوری و دانش آرامیس (تپسی) و شرکت صنایع گلدیران (گلدیرا) بیشترین رشد قیمت را ثبت کردند.
بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های پردیس (شرکت سرمایه گذاری پردیس)، کترام (شرکت تولیدی و کاشی تکسرام) و چکاپا (شرکت گروه صنایع کاغذ پارس) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس گروه ایران خودرو دیزل (خاور)، شرکت تولیدی و صنعتی گوهر فام (شفام) و شرکت پتروشیمی تندگویان (شگویا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار

بیشتر بخوانید

در معاملات یکشنبه، ۹۲ نماد صف خرید داشتند و ۱۸۶ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۷ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۶۹ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۲۴ درصدی به ۵۰۰ میلیارد تومان رسید.
پیش بینی بورس امروز

دیروز شاخص کل رشد کرد، اما شاخص هم وزن ریزش کرد. ۵۱ درصد نماد‌های بازار قرمزپوش بودند و نماد‌های وبملت، مبین و فخوز بیشترین اثر کاهشی را بر شاخص داشتند. در مقابل نماد‌های شاخص ساز فملی، کگل و نوری با تقاضای حقوقی رشد کردند.

علاوه بر این روز یکشنبه برای چهاردهمین روز سرمایه حقیقی از بورس خارج شد که رقم آن ۴۵۵ میلیارد تومان بود. دیروز نماد‌های وبملت، خاور و خودرو بیشترین خروج پول حقیقی را ثبت کردند.

با اینکه در بازار نیروی صعودی غایب است و تقاضای کمی در بازار ثبت می‌شود، برخی از تحلیلگران معتقدند با اتمام محدودیت دامنه نوسان ۲ درصدی، از روز نهم تیر ماه شاهد بهبود روند بازار خواهیم بود. این تحلیلگران رشد بازار در هفته آینده را صرف نظر از اینکه چه کسی رییس جمهور شود، محتمل می‌دانند. در مقابل گروهی دیگر از تحلیلگران معتقدند رویکرد‌ها و جهت گیری‌های رییس جمهور بعدی را در تصمیمات سرمایه گذاران و انتظارات آنان نسبت به آینده مهم می‌دانند. این گروه به رشد بازار پس از رییس جمهور شدن حسن روحانی با وعده رفع تحریم‌ها و رییس جمهور شدن ابراهیم رئیسی با وعده حل مشکل بازار سرمایه را به عنوان دو گواه مدعای خود مطرح می‌کنند.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
راز ساعت خورشیدی رادکان؛ تنها تقویم سنگی جهان که اول دی سخن میگوید راز ساعت خورشیدی رادکان؛ تنها تقویم سنگی جهان که اول دی سخن میگوید
آیا می دانستید برج رادکان دقیق ترین تقویم سنگی جهان است؟ شاهکار خواجه نصیرالدین طوسی که با مهندسی شگفت انگیز، تنها تقویم سنگی جهان برای تعیین دقیق فصول و آغاز زمستان در اول دی است
عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم
در اتفاقی غیرمنتظره در تلویزیون؛ محمدرضا حیاتی، در برنامه برمودا با اجرای کامران نجف‌زاده، آهنگ «پوست شیر» ابی را می‌خواند!
مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو) مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو)
النصر با درخشش مهدی قایدی ستاره سابق استقلال توانست برابر میزبانش البطائح که فرهاد مجیدی را روی نیمکت داشت به پیروزی برسد. این بازی با درخشش مهدی قایدی همراه شد و این ستاره ایرانی دو گل برای النصر به ثمر رساند تا این تیم با نتیجه سه بر دو  پیروز این بازی شود
عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران
قدیمی‌ترین عکس از مراسم شب یلدا در ایران منتشر شده است
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر