کد خبر: ۴۴۸۰۳
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۲
پزشکیان در میان حامیان خود در ورزشگاه افراسیابی؛

قول می‌دهم هیچگاه منفعت مردم را درگیر جناح بازی‌ها نکنم

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: قول می‌دهم هیچگاه منفعت مردم را درگیر جناح بازی‌ها نکنم.
قول می‌دهم هیچگاه منفعت مردم را درگیر جناح بازی‌ها نکنم

مخاطب ۲۴- گردهمایی انتخاباتی ستاد استان تهران مسعود پزشکیان نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عصر امروز (یکشنبه) در سالن شهید افراسیابی مجموعه ورزشی شیرودی در حال برگزاری است.

در ابتدای این همایش محسن هاشمی رفسنجانی از اعضای حزب کارگزاران سازندگی و رئیس سابق شورای شهر تهران با اشاره به حمایت همه‌جانبه اقشار مختلف جامعه گفت: آقای خاتمی تصمیم گرفتند در این انتخابات با جدیت شرکت و از پزشکیان حمایت کنند و امیدوارم که شاهد پیروزی آقای پزشکیان باشیم.

وی با اشاره به وخیم بودن اوضاع جامعه اظهار کرد: در سال‌های اخیر در شرایطی قرار گرفته‌ایم که هر ساله سفره مردم دچار کمبود شده و در سطحی قرار گرفته که متاسفانه فقر در کشور در حال فراگیری است.
هاشمی با اشاره به وعده‌های دیگر نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری تشریح کرد: در مناظره‌ها دیدم یک نامزد قول طلا و دیگری سعی می‌کند زمین تقسیم کند، ولی آقای پزشکیان قولی که نتواند انجام دهد، از دهانش در نیامده است؛ او آمده که ابتدا رای مردم را به دست آورد و با همت و پشتوانی مردم مطالبات آن‌ها را با نظام و حاکمیت و مسئولان ارشد در میان بگذارد و بتواند با جلب اعتماد آن‌ها کشور را نجات دهد.

رئیس سابق شورای شهر تهران با اشاره به فرامتن انتخاب شدن پزشکیان به عنوان رئیس جمهور آینده ایران گفت: مردم با رای به پزشکیان یک پیام جدی به صورت رفراندوم به حاکمیت می‌دهند که خواهان تغییر جدی در سیاست‌های کلی کشور هستند.

شریفی زارچی فعال فضای مجازی در این گردهمایی اظهار داشت: شما دانشجویان گفتید که سفر چرا بمان و پس بگیر. دوستان عزیز من اکنون فرصت بین رأی دادن و رأی ندادن نیست. رأی ندادن یعنی رأی دادن به کسی که خواهان حذف و اخراج است.

بهنام محمودی کاپیتان سابق تیم والیبال ایران در حمایت از این نامزد انتخاباتی گفت: آقای دکتر پزشکیان در تمام ایران به خاطر صداقت خود و اینکه حرف مردم را می‌زنید موج ایجاد کردید. این مردم لایق بهترین‌ها هستند.

محمدرضا خاتمی سیاستمدار اصلاح طلب نیز عنوان کرد: امروزه در جمع‌های ما یک نکته مشترک وجود دارد. نگرانی برای ایران. این وضع ایران مطلوب ما نیست.

وی افزود: رأی دادن ما به معنای مشروعیت بخشیدن به خیلی از چیز‌ها نیست. ما برای دانشجویانی رأی می‌دهیم که امروز از تجربه و دانش آن‌ها محروممان کرده‌اند. ما برای زنان خانه داری رأی می‌دهیم که اسیر خانه شده‌اند. ما برای کودکان کار رأی می‌دهیم.

بیشتر بخوانید

خانواده شهید علی محمدی هم در سالن حضور دارند و از پزشکیان اعلام حمایت کردند.

در ادامه این گردهمایی، مسعود پزشکیان پس از حضور در ورزشگاه شهید شیرودی در جمع هواداران خود اظهار داشت: من به عنوان یک فرد معمولی ایرانی در میان شما قول می‌دهم که صدای کسانی باشند که صدای آن‌ها را نمی‌شنوند. قول می‌دهم اجازه اخراج دانشجویان و اساتید را ندهم. قول می‌دهم جلوی کسانی که با خواهران و مادرانمان در کوچه و خیابان برخورد می‌کنند بگیرم.

وی افزود: قول می‌دهم که مثل مناطق محروم و کارگران و همه کسانی که در این مملکت زندگی می‌کنند، پیگیر درد‌های آنان باشم. بنده صادقانه با شما صحبت می‌کنم. بنده همان موقع که نماینده بودم، اگر برای یک ایرانی مشکلی به وجود می‌آمد پشت تریبون بدون واهمه از آن دفاع می‌کردم. اگر مردم به من رأی بدهند با آنان خواهم بود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: این قول را به شما بدهم که هیچگاه منفعت مردم را درگیر جناح بازی‌ها نکنم. مردم چرا ناراضی هستند؟ تا زمانی که تبعیض وجود دارد سرمایه اجتماعی نخواهیم داشت. ما باید سد تحریم را بشکنیم و کاسبان تحریم را ناامید کنیم. کسانی که به واسطه همین تحریم‌ها میلیارد‌ها در حساب خود قائم کرده‌اند.

پزشکیان در ادامه با کنایه به علیرضا زاکانی دیگر نامزد انتخاباتی تاکید کرد: کسانی که می‌گویند نمی‌گذاریم رئیس جمهور شوید مردم به شما نشان خواهند داد که چه کسی رئیس جمهور می‌شود.

گردهمایی منظور به علت گرمای بیش از حد سالن رو به پایان است و مجری برنامه پشت تریبون ضمن نام بردن از مدعوین که امکان سخنرانی برای آن‌ها فراهم نشده است از حاضرین در گردهمایی عذرخواهی کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟ پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟
پزشکیان: وزیر خارجۀ عمان وقتی به خانۀ شهید امیرعبداللهیان رفته بود، می‌گفت مگر اینجا خانۀ وزیر است
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟ مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی، جلسه‌ای پرتنش بوده و آنها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند.
جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ
رئیس کل دادگستری استان فارس از صدور آراء ۷ نفر از متهمین پرونده حمله تروریستی به حرم شاهچراغ خبر داد.
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد
گونه نادر «قمری خاوری» برای دومین بار پس از ۹ سال در استان خراسان شمالی مشاهده و به‌صورت رسمی ثبت شد.
سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر تداوم این روند افزود: ان‌شاءالله سال ۱۴۰۴ را به‌عنوان سال پایان قدرت‌نمایی اراذل و اوباش اعلام خواهیم کرد؛ به‌گونه‌ای که حتی جرأت فکر کردن به رفتار‌های شرارت‌آمیز و لات‌بازی را هم نداشته باشند.
نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار
انتشار برای نخستین‌بار؛ تصاویر منتشرنشده از لحظه پیداشدن بالگرد سانحه‌دیده شهید رئیسی و شهدای خدمت
برگزیده
پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟ پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟
پزشکیان: وزیر خارجۀ عمان وقتی به خانۀ شهید امیرعبداللهیان رفته بود، می‌گفت مگر اینجا خانۀ وزیر است
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟ مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی، جلسه‌ای پرتنش بوده و آنها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند.
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
صفحه خبر بالای تصاویر