کد خبر: ۴۴۸۰۳
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۲
پزشکیان در میان حامیان خود در ورزشگاه افراسیابی؛

قول می‌دهم هیچگاه منفعت مردم را درگیر جناح بازی‌ها نکنم

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: قول می‌دهم هیچگاه منفعت مردم را درگیر جناح بازی‌ها نکنم.
قول می‌دهم هیچگاه منفعت مردم را درگیر جناح بازی‌ها نکنم

مخاطب ۲۴- گردهمایی انتخاباتی ستاد استان تهران مسعود پزشکیان نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عصر امروز (یکشنبه) در سالن شهید افراسیابی مجموعه ورزشی شیرودی در حال برگزاری است.

در ابتدای این همایش محسن هاشمی رفسنجانی از اعضای حزب کارگزاران سازندگی و رئیس سابق شورای شهر تهران با اشاره به حمایت همه‌جانبه اقشار مختلف جامعه گفت: آقای خاتمی تصمیم گرفتند در این انتخابات با جدیت شرکت و از پزشکیان حمایت کنند و امیدوارم که شاهد پیروزی آقای پزشکیان باشیم.

وی با اشاره به وخیم بودن اوضاع جامعه اظهار کرد: در سال‌های اخیر در شرایطی قرار گرفته‌ایم که هر ساله سفره مردم دچار کمبود شده و در سطحی قرار گرفته که متاسفانه فقر در کشور در حال فراگیری است.
هاشمی با اشاره به وعده‌های دیگر نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری تشریح کرد: در مناظره‌ها دیدم یک نامزد قول طلا و دیگری سعی می‌کند زمین تقسیم کند، ولی آقای پزشکیان قولی که نتواند انجام دهد، از دهانش در نیامده است؛ او آمده که ابتدا رای مردم را به دست آورد و با همت و پشتوانی مردم مطالبات آن‌ها را با نظام و حاکمیت و مسئولان ارشد در میان بگذارد و بتواند با جلب اعتماد آن‌ها کشور را نجات دهد.

رئیس سابق شورای شهر تهران با اشاره به فرامتن انتخاب شدن پزشکیان به عنوان رئیس جمهور آینده ایران گفت: مردم با رای به پزشکیان یک پیام جدی به صورت رفراندوم به حاکمیت می‌دهند که خواهان تغییر جدی در سیاست‌های کلی کشور هستند.

شریفی زارچی فعال فضای مجازی در این گردهمایی اظهار داشت: شما دانشجویان گفتید که سفر چرا بمان و پس بگیر. دوستان عزیز من اکنون فرصت بین رأی دادن و رأی ندادن نیست. رأی ندادن یعنی رأی دادن به کسی که خواهان حذف و اخراج است.

بهنام محمودی کاپیتان سابق تیم والیبال ایران در حمایت از این نامزد انتخاباتی گفت: آقای دکتر پزشکیان در تمام ایران به خاطر صداقت خود و اینکه حرف مردم را می‌زنید موج ایجاد کردید. این مردم لایق بهترین‌ها هستند.

محمدرضا خاتمی سیاستمدار اصلاح طلب نیز عنوان کرد: امروزه در جمع‌های ما یک نکته مشترک وجود دارد. نگرانی برای ایران. این وضع ایران مطلوب ما نیست.

وی افزود: رأی دادن ما به معنای مشروعیت بخشیدن به خیلی از چیز‌ها نیست. ما برای دانشجویانی رأی می‌دهیم که امروز از تجربه و دانش آن‌ها محروممان کرده‌اند. ما برای زنان خانه داری رأی می‌دهیم که اسیر خانه شده‌اند. ما برای کودکان کار رأی می‌دهیم.

بیشتر بخوانید

خانواده شهید علی محمدی هم در سالن حضور دارند و از پزشکیان اعلام حمایت کردند.

در ادامه این گردهمایی، مسعود پزشکیان پس از حضور در ورزشگاه شهید شیرودی در جمع هواداران خود اظهار داشت: من به عنوان یک فرد معمولی ایرانی در میان شما قول می‌دهم که صدای کسانی باشند که صدای آن‌ها را نمی‌شنوند. قول می‌دهم اجازه اخراج دانشجویان و اساتید را ندهم. قول می‌دهم جلوی کسانی که با خواهران و مادرانمان در کوچه و خیابان برخورد می‌کنند بگیرم.

وی افزود: قول می‌دهم که مثل مناطق محروم و کارگران و همه کسانی که در این مملکت زندگی می‌کنند، پیگیر درد‌های آنان باشم. بنده صادقانه با شما صحبت می‌کنم. بنده همان موقع که نماینده بودم، اگر برای یک ایرانی مشکلی به وجود می‌آمد پشت تریبون بدون واهمه از آن دفاع می‌کردم. اگر مردم به من رأی بدهند با آنان خواهم بود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: این قول را به شما بدهم که هیچگاه منفعت مردم را درگیر جناح بازی‌ها نکنم. مردم چرا ناراضی هستند؟ تا زمانی که تبعیض وجود دارد سرمایه اجتماعی نخواهیم داشت. ما باید سد تحریم را بشکنیم و کاسبان تحریم را ناامید کنیم. کسانی که به واسطه همین تحریم‌ها میلیارد‌ها در حساب خود قائم کرده‌اند.

پزشکیان در ادامه با کنایه به علیرضا زاکانی دیگر نامزد انتخاباتی تاکید کرد: کسانی که می‌گویند نمی‌گذاریم رئیس جمهور شوید مردم به شما نشان خواهند داد که چه کسی رئیس جمهور می‌شود.

گردهمایی منظور به علت گرمای بیش از حد سالن رو به پایان است و مجری برنامه پشت تریبون ضمن نام بردن از مدعوین که امکان سخنرانی برای آن‌ها فراهم نشده است از حاضرین در گردهمایی عذرخواهی کرد.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.