کد خبر: ۴۴۷۷۱
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۳

بیانیه مجلس درمحکومیت کانادا در تروریستی اعلام کردن سپاه

عضو هیأت رئیسه مجلس بیانیه ۲۵۰ نماینده در محکومیت دولت کانادا در پی تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران را قرائت کرد.
بیانیه مجلس درمحکومیت کانادا در تروریستی اعلام کردن سپاه

مخاطب ۲۴- مجتبی بخشی‌پور عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۳ تیرماه) قوه مقننه بیانیه بیش از ۲۵۰ نماینده در محکومیت دولت کانادا در پی تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران را قرائت کرد.

متن بیانیه به شرح ذیل است:

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این شجره طیبه انقلاب و یادگار جاودانه امام (رضوان الله تعالی علیه) نه تنها امنیت داخلی و تمامیت ارضی کشور در طول همه سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی نقشی درخشان ایفا نموده است، بلکه در دفاع از ملت‌های مظلوم منطقه به ویژه فلسطین این پاره تن جهان اسلام و مقابله با رژیم جنایتکار صهیونیستی نقش آفرینی نموده و خار چشم دشمنان اسلام به ویژه رژیم صهیونیستی و حامیان آن بوده است.

بیشتر بخوانید

با توجه به تحول مهم و راهبردی اخیر در اجرای عملیات افتخارآفرین وعده صادق که جایگاه اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به مراتب در منطقه و جهان ارتقاء بخشید، هم‌پیمانان این رژیم کودک‌کش علیه این فرزندان برومند ملت بزرگ ایران موضع‌گیری نمودند. اخیراً دولت کانادا که خود از حامیان پروپاقرص رژیم جنایتکار و نسل‌کش صهیونیستی است سپاه پاسداران را در لیست تروریستی قرار داده و این روش ابلهانه و مغایر همه قوانین و مقررات بین‌المللی حمایت خود را از صهیونیست‌ها نشان داده است.

ما نمایندگان ملت بزرگ ایران ضمن حمایت همه‌جانبه از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و هر کدام از نمایندگان خود را یک پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم، این اقدام نابخردانه دولت کانادا را به شدت محکوم می‌نماییم و از وزارت امور خارجه می‌خواهیم از همه روش‌های سیاسی و بین‌المللی برای این محکومیت که صدای همه ملت بزرگ ایران است، استفاده نماید.

برچسب ها: سپاه پاسداران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
«نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو «نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو
فیلم جدید اندرسون، بالاخره او را در کنار دی‌کاپریو در یک پروژه قرار داد و خروجی کار، یک اثر پرانرژی، بی پرده و جسورانه است که به خوبی می‌تواند پشت تمام روایت‌های خود، حرفش را بزند و مخاطب را با دیدگاه‌های مختلف تنها بگذارد.
نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد
در حالی که توجه‌ها به هوش مصنوعی یخچال جدید سامسونگ جلب شده، بررسی‌ها نشان می‌دهد نوآوری کاربردی Beverage Center با پارچ خودکارِ همیشه‌پر، بیشترین تأثیر را بر راحتی کاربران دارد.
اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی
آئودی A5L Qiankun با همکاری هوآوی رسماً معرفی شد. این خودرو اولین محصول بنزینی جهان است که به سیستم رانندگی هوشمند پیشرفته هوآوی مجهز می‌شود.
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر