کد خبر: ۴۴۷۳۹
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۴
وزیر اقتصاد در پیامی به همایش روز ملی اصناف:

تحولات اقتصادی که با همکاری اصناف در دولت سیزدهم رقم خورد

وزیر اقتصاد با اشاره به تحولات مهمی که در دولت سیزدهم با همکاری اصناف به ویژه در حوزه تسهیل صدور مجوز‌ها و تبدیل پروانه‌های کسب کاغذی به شناسه یکتا رقم خورد ابراز امیدواری کرد که این مسیر تعاملی بین دولت و اصناف و بازاریان در دولت چهاردهم نیز تداوم یابد.
تحولات اقتصادی که با همکاری اصناف در دولت سیزدهم رقم خورد

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی طی پیامی تصویری به همایش اتاق اصناف کشور به مناسبت روز ملی اصناف، با تبریک روز ملی اصناف اظهار کرد: جامعه بزرگ اصناف همواره دوشادوش دولت و در خدمت ملت کارنامه درخشانی از دهه‌ها نقش آفرینی موثر اقتصادی را همراه خود دارد.

وی ادامه داد: یاد و خاطره رئیس جمهور شهید، آیت الله رئیسی را گرامی می‌داریم، جای ایشان در روز ملی اصناف خالی است.

خاندوزی اظهار کرد: جامعه بزرگ اصناف و بازاریان ما، بخش قابل توجهی از فعالان اقتصادی دلبسته به کشور و نظام جمهوری اسلامی هستند و با بدنه عمدتاً متعهد، دیندار و انقلابی که از سال‌های دور و ایام پیش از انقلاب اسلامی تا ۱۱ هزار شهیدی که در ایام جنگ تحمیلی تقدیم کشور کردند و تمام مقاطعی که در دوره سازندگی اقتصاد ایران و در روز‌های سخت شرایط تحریمی و همچنین ایام دشوار همه‌گیری کرونا که کسب و کار‌ها در مضیقه بودند و سفره مردم تحت فشار اقتصادی قرار داشت، در همه این مقاطع نقش برجسته اصناف را می‌توان به چشم دید.

وزیر اقتصاد گفت: نماد سپردن کار‌ها به مردم و انجام آن با کمترین هزینه و به بهترین وجه، جامعه اصناف و بازاریان ما هستند.

خاندوزی اظهار کرد: بیش از ۳ میلیون واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی بزرگترین بخش اقتصاد ایران را تشکیل می‌دهند و افرادی که در این واحد‌های صنفی مشغول به کار هستند که به همراه خانواده‌هایشان قریب به ۲۰ میلیون نفر از جمعیت کشور خانواده بزرگ اصناف و بازاریان کشور هستند.

وزیر اقتصاد گفت: خوشحالم که در این ماه‌های پایانی عملکرد دولت مردمی سیزدهم اعلام کنم که ما توانستیم یک فصل نو و یک برگ جدید در تعاملات دولت و جامعه اصناف کشور را رقم بزنیم.

خاندوزی با اشاره به تحولاتی که با نقش آفرینی ویژه اصناف و بازیگران صنفی در لایه‌های مختلف شهرستانی، استانی و ملی اتاق اصناف در دولت سیزدهم رقم خورد اظهار کرد: از صمیم قلب به خاطر این تعامل و همکاری که نتیجه آن تحولاتی است که در این دو سه سال رخ داده و یادگار آینده خواهد بود، از جامعه بزرگ اصناف تشکر می‌کنم.

وی ادامه داد: در اجرای قانون بهبود فضای کسب و کار، تسهیل صدور مجوزها، قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان و تکالیف دیگری که در دستور کار دولت مردمی سیزدهم قرار داشت، آگاهی، زمان شناسی و زمانبندی اتاق اصناف و بازاریان کشور بود که اجازه داد این مسیر‌های تحولی به بهترین صورت و با کمترین اصطکاک و چالشی محقق شود.

وزیر اقتصاد ادامه داد: در موضوع پیاده کردن قانون بهبود محیط کسب و کار و به طور خاص تسهیل صدور مجوزها، قریب ۳۰۰۰ رسته صنفی با ضوابط کاملا شفاف، دقیق و غیر قابل تفسیر در درگاه ملی مجوز‌های کشور جانمایی شد. بخش مهمی از آن‌ها ثبت محور شد به این معنا که حداکثر سه روز پس از ثبت درخواست در درگاه ملی مجوزها، مجوز مربوطه صادر می‌شود و سایر موارد که تایید محور هستند نیز ظرف ۷ روز کاری انجام می‌شود.

وی با اشاره به حذف رفت و آمد‌های پر ضرور برای دریافت پروانه‌های صنفی و در عین حال امکان نظارت بیشتر اتاق اصناف بر مجوز‌ها صادر شده به صورت شناسه یکتا تاکید کرد: اکنون صدور بیش از ۵۲۰ هزار صدور مجوز جدید و پروانه کسب و کار از طریق درگاه ملی مجوز‌ها انجام شده است.

وزیر اقتصاد همچنین با اشاره به موضوع تبدیل پروانه‌های صنفی قدیمی به شناسه یکتا نیز اظهار کرد: بیش از ۲ میلیون و هفتصد هزار پروانه کسب و کار کاغذی در این مدت کوتاه به شناسه یکتا تبدیل شده است و با استقرار صد در صدی این فرایندها، می‌توان ورود به عصر جدید صدور مجوز‌های کسب و کار و همچنین تکمیل بانک اطلاعاتی کسب و کار‌ها و نظارت اتاق اصناف بر تمام اصناف و بازاریان کشور را اعلام کنیم.

وزیر اقتصاد گفت: در حوزه سامانه‌ها، سامانه جامع آموزش احکام تجارت، سامانه نظارت بر اماکن عمومی و… با کمک اتاق اصناف در دولت سیزدهم رخ داد و این‌ها ریل گذاری‌های نوین و مبارکی است که اگر پیش از این می‌گفتند ۱۰ سال زمان می‌برد، شاید دور از ذهن نبود، اما با همتی که شما بزرگان و ارکان اعتماد در بازار کشور و امنای اصناف در مدت زمان کوتاهی محقق شد و به عنوان همکاری مشترک دولت و اتاق اصناف ثبت و ضبط می‌شود.

وی از تمام تشکل‌های صنفی که در تحقق این تحولات نقش داشته‌اند تشکر و ابراز امیدواری کرد که در حماسه انتخابات نیز دولت چهاردهم مسیر تعامل با اصناف کشور را دنبال کند و دغدغه‌های بازار اصناف را جزو اولویت‌های خود قرار دهد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شورت آدیداس، پاداش برد پرگل تیم ملی شورت آدیداس، پاداش برد پرگل تیم ملی
حمید درخشان، بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال ایران، در واکنش به دستمزد‌های نجومی بازیکنان فعلی، از خاطرات گذشته خود گفت.
سلامت دهان و دندان با میگرن ارتباط دارد سلامت دهان و دندان با میگرن ارتباط دارد
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد زنانی که به طور مرتب مسواک نمی‌زنند و از نخ دندان استفاده نمی‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به میگرن و فیبرومیالژیا هستند.
جذب دبیر، آموزگار و هنرآموز در آزمون استخدامی آموزش و پرورش جذب دبیر، آموزگار و هنرآموز در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
علی فرهادی با بیان اینکه حداقل مدرک تحصیلی برای شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کارشناسی و حداکثر کارشناسی ارشد است گفت: آن دسته از افرادی که مدرک دکترا دارند می‌توانند با مدرک کارشناسی ارشدشان در این آزمون شرکت کنند.
پدر بیست و هشت فرزند کهنوجی دو فرزند دیگر در راه دارد! پدر بیست و هشت فرزند کهنوجی دو فرزند دیگر در راه دارد!
محمد قاسمی مدیرکل ثبت احوال استان کرمان در مصاحبه‌ای از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک مرد کهنوجی واقع در جنوب استان کرمان خبر داد. این در حالی است که محمد آزادی شیب‌کوه اعلام کرده دو فرزند دیگر در راه دارد.
طلاق سالمندان رکورد زد طلاق سالمندان رکورد زد
داده‌های مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که طلاق در رده سنی بالای ۶۰ سال در حال افزایش است. در استان‌هایی مانند تهران، این نرخ در دهه اخیر دو برابر شده است.
اخراج پرمخاطب‌ترین تیک‌تاکر جهان از آمریکا اخراج پرمخاطب‌ترین تیک‌تاکر جهان از آمریکا
دولت دونالد ترامپ اعلام کرد که خابی لیم، پرمخاطب‌ترین کاربر تیک‌تاک در جهان را به دلیل پایان مهلت ویزایش برای حضور در خاک آمریکا بازداشت کرده است.
فیلم|حادثه دلخراش در میدان اسب‌دوانی منجر به فوت چابک‌سوار در بندر ترکمن فیلم|حادثه دلخراش در میدان اسب‌دوانی منجر به فوت چابک‌سوار در بندر ترکمن
در حین برگزاری رقابت‌های هفته دوم کورس تابستانه اسبدوانی بندرترکمن، یکی از چابکسواران به‌دلیل برخورد با موانع حاشیه میدان، جان خود را از دست داد.
برگزیده
پسران حجت‌الاسلام صدیقی دستگیر شدند پسران حجت‌الاسلام صدیقی دستگیر شدند
در پی گزارش‌های منتشرشده، حدود دو هفته پیش دو پسر حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام‌جمعه موقت تهران، به اتهام برخی تخلفات و ارتباطات خارج از چارچوب قانونی توسط نهاد‌های قضائی بازداشت شدند.
تبلیغ رمز ارز در مترو تهران! تبلیغ رمز ارز در مترو تهران!
مترو تهران در اقدامی عجیب با نصب تبلیغ رمز ارز بر روی دستگیره‌های واگن‌های مترو مردم را تشویق به سرمایه گذاری در این حوزه می‌کند.
تنور گرانی نان مردم را برشته کرد! تنور گرانی نان مردم را برشته کرد!
در روز‌هایی که سفره مردم زیر بار سنگین گرانی‌ها کوچک‌تر شده، این بار نرخ جدید نان سنگک مردم را در تنور گرانی برشته می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر