کد خبر: ۴۴۷۲۸
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۹
مدیرعامل شرکت سایپادیزل خبر داد:

رشد ۸۴ درصدی رفع تعهدات معوق کامیون‌های ولوو

مدیرعامل شرکت سایپادیزل گفت: با توجه به روند مناسب رفع موانع تولید به ویژه انجام تعهدات معوق کامیون‌های ولوو، برنامه‌ریزی‌های لازم در خصوص افزایش تیراژ تولید محصولات در ۶ ماهه دوم سال جاری صورت پذیرفته است.
رشد ۸۴ درصدی رفع تعهدات معوق کامیون‌های ولوو

مخاطب24:سید احمد میررفیع در مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سایپادیزل با اعلام خبر فوق افزود: شرکت سایپادیزل از ۳۸۷ تعهد معوق کامیون‌های ولوو که در ابتدای سال ۱۴۰۲ با آن مواجه بود، توانست تا پایان سال قبل تعداد ۲۱۱ دستگاه را رفع تعهد کند و از ابتدای سال جاری تا خرداد ماه نیز ۱۲۰ دستگاه دیگر رفع تعهد شد که این امر نشان از رشد ۸۴ درصدی در این بخش دارد؛ لذا بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پیش بینی می‌شود روند ایفای کمتر از ۶۰ تعهد باقیمانده نیز طی ماه‌های آتی با سرعت بیشتری ادامه یابد و در نهایت به صفر برسد.

مدیرعامل شرکت سایپادیزل با اشاره به حمایت‌های بی دریغ مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا از فعالیت‌های این شرکت برای افزایش تیراژ تولید پس از رفع موانع موجود تصریح کرد: بر اساس مجوز‌های اخذ شده از نهاد‌های ذیربط، برنامه‌ریزی لازم برای افزایش تولید سایپادیزل در سال جاری به میزان ۳۵۰ درصد نسبت به سال گذشته صورت گرفته که در صورت تخصیص ارز لازم، ۷۳۰۰ دستگاه از انواع محصولات تجاری در سایپادیزل تولید و روانه بازار خواهد شد و بر این اساس شاهد رونق تولید محصولات در ۶ ماهه دوم سال خواهیم بود.

او مذاکرات اخیر با شرکای تجاری نظیر دانگ فنگ و فوتون را مثبت و اثربخش ارزیابی کرد و یادآور شد: با توجه به رویکرد مناسبی که میان سایپادیزل و طرف‌های خارجی وجود دارد، تأمین مالی و سفارش‌گذاری‌های لازم برای تولید محصولات صورت گرفته و به زودی محموله‌های CKD از کشور مبدأ به سایپادیزل ارسال خواهد شد.

نایب رئیس هیأت مدیره شرکت سایپادیزل با اشاره به رویکرد وزارت صمت در خصوص توسعه خودرو‌های برقی در کشور افزود: نمونه برقی کامیونت ۶ تن فوتون در حال سپری کردن آزمون‌ها و اخذ مجوز‌های لازم برای تولید انبوه است و سایپادیزل برنامه تولید هزار دستگاه از این محصول را پس از اخذ تأییدیه‌های لازم از سوی مبادی ذیربط در دستور کار خود قرار داده است. همچنین تولید کامیونت فوتون با گیربکس اتوماتیک در تناژ ۶ و ۸.۵ تن و کامیونت‌های کمپرسی ۶ تن و باری ۱۰ تن از دیگر برنامه‌های سایپادیزل در زمینه توسعه محصول در سال جاری خواهد بود.

میررفیع خاطرنشان کرد: سایپادیزل در سال جاری افزایش عمق داخلی سازی محصولات را نیز در برنامه خود قرار داده که بر این اساس مذاکرات خوبی با شرکای خارجی در جریان است تا بتوان با افزایش داخلی سازی محصولات و در نهایت تولید محصول کاملا داخلی سازی شده، پشتوانه مناسبی برای شرکت سایپادیزل ایجاد کند.

مدیرعامل شرکت سایپادیزل در پایان ضمن تشکر از تلاش شبانه روزی مدیران و کارکنان این مجموعه صنعتی و همراهی، همدلی و سعه صدر سهامداران محترم، ابراز امیدواری کرد: به یاری خداوند و رفع تعهدات معوق و با توجه به افزایش تولید و توسعه محصول، چشم انداز سایپادیزل روشن و نوید بخش روز‌های خوب خواهد بود.

گفتنی است، جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سایپادیزل برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲، با حضور بیش از ۶۰ درصد از سهامداران حقیقی و حقوقی روز یکشنبه ۲۷ خرداد ماه در محل سالن همایش صنعتگران این شرکت برگزار شد.

برچسب ها: سایپا
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.