کد خبر: ۴۴۷۲۵
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۹
توسط بانک مسکن استان همدان صورت گرفت؛

انعقاد قرارداد تامین مالی سه هزار واحد نهضت ملی پرواز

بانک مسکن استان همدان در سال جاری و بر اساس قرارداد منعقده، تامین مالی سه هزار واحد از پروژه ۱۱ هزار واحدی کوی پرواز را عهده دار شده است.
انعقاد قرارداد تامین مالی سه هزار واحد نهضت ملی پرواز

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن :حسن خطیب زاده مدیر شعب بانک مسکن استان همدان که در دیدار با مدیر کل بنیاد مسکن استان سخن می‌گفت؛ با بیان این مطلب گفت: تاکنون برای تامین مالی هفت هزار و ۹۳۶ واحد مسکونی در قالب یک هزار و ۲۸۵ پروژه با سازندگان قرارداد منعقد و بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای ساخت این واحد‌ها پرداخت کرده ایم.

خطیب زاده با اشاره به این که شتاب در تکمیل پروژه‌های نهضت ملی موجب افزایش اطمینان خاطر در متقاضیان می‌شود؛ افزود: تاکنون تعداد دو هزار و ۹۴ واحد مسکونی در استان همدان که با تسهیلات بانک مسکن در حال ساخت هستند حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند و در آینده‌ای نزدیک در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

مسعود رضایی مدیر کل بنیاد مسکن استان همدان نیز با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست از همراهی و تعامل بانک مسکن با بنیاد قدردانی کرد و گفت: بانک مسکن استان همدان از ابتدای آغاز طرح نهضت ملی به ویژه تامین اعتبار فاز یک کوی پرواز، پای کار بوده و با تمام توان در راستای پیشرفت آن حرکت کرده است.

برچسب ها: بانک مسکن
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ! جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ!
یک روزنامه نگار آمریکایی که در خصوص ادعا‌های مطرح شده مبنی بر تغییر جنسیت همسر ماکرون تحقیق می‌کند به سخنان ترامپ در این خصوص اشاره کرد.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعلیق همکاری ایران با این سازمان را پذیرفت؟
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم جمهوری سلامی ایران برای تعلیق همکاری با آژانس تصریح کرد: منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.
برگزیده
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر