کد خبر: ۴۴۷۱۹
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۲
نجارزاده در دیدار با مدال‌آوران تیم ملی کشتی ایران:

حمایت بانک ملی ایران از تیم ملی کشتی در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی است

مدیر عامل بانک ملی ایران با تأکید براینکه توجه به ورزش و ایجاد شرایط مناسب برای توسعه ورزش قهرمانی و تاریخ‌سازی جوانان توانمند کشور از اهمیت و ارزش بالایی برخوردار است، گفت: حمایت بانک ملی ایران از تیم ملی کشتی در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی و ترویج فرهنگ پهلوانی در کشور است.
حمایت بانک ملی ایران از تیم ملی کشتی در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:ابوالفضل نجارزاده در دیدار با رئیس فدراسیون کشتی و مدال آوران آوردگاه‌های جهانی کشتی گفت: توجه به ورزش و ایجاد شرایط مناسب برای توسعه ورزش قهرمانی و تاریخ‌سازی جوانان توانمند کشور از اهمیت و ارزش بالایی برخوردار است. بانک ملی ایران به‌عنوان یک برند ملی همواره تلاش کرده است تا نگاه ویژه‌ای به مقوله ورزش داشته باشد و جهت حمایت از کاروان‌های ورزشی فعال باشد.

وی افزود: بانک ملی ایران در راستای حمایت از ورزش قهرمانی، ترویج فرهنگ پهلوانی، از بین رفتن شکاف بین نسل‌ها، نشاط در خانواده‌ها و عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خود به رسم سنت دیرینه بانک حمایت از کاروان کشتی برای حضور در المپیک را در دستور کار خواهد داشت و این دیدار جهت تداوم حمایت‌های بانک از این ورزش ترتیب داده شده است.

مدیر عامل بانک ملی ایران عنوان کرد: باعث افتخار ماست که آقایان امیر حسین زارع و حسن یزدانی از مدال آوران و افتخار آفرینان ایران اسلامی همکار بانک ملی ایران شدند و یکی از دغدغه‌های آن‌ها که موضوع اشتغال بوده، رفع شده است.

علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی نیز در این دیدار ضمن قدردانی از حمایت‌های بانک ملی ایران از ورزش کشتی و دغدغه‌های این بانک نسبت به موضوع ورزش، گزارشی در خصوص وضعیت اردوی تیم ملی ایران برای اعزام به مسابقات المپیک ارائه داد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست! خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست!
در بخشی از قسمت تازه برنامه جوکر زنان احسان علیخانی و در ادامه ورود خواستگار‌های نعیمه نظام‌دوست به این برنامه، این‌بار یک قهرمان پرورش اندام با دسته گل به این برنامه آمد.
محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود
یک فعال سیاسی، تاکید کرد: مذاکرات با آمریکا در عرض یک روز تاثیر خود را بر بازار ایران گذاشت و به نوعی جمهوری اسلامی توانست در دور اول مذاکرات به آنچه که می‌خواهد دست پیدا کند.
شورای نگهبان ایراداتی نسبت به cft داشته است شورای نگهبان ایراداتی نسبت به cft داشته است
سخنگوی شورای نگهبان از اظهارنظر اعضای این شورای درباره ۸ مصوبه مجلس، ۷ اساسنامه و ۴ استعلام دیوان عدالت اداری خبر داد.
جزئیات دقیق از محل و ساعت مذاکرات امروز جزئیات دقیق از محل و ساعت مذاکرات امروز
جزئیات دقیق از محل و ساعت مذاکرات امروز و تصاویر عزیمت وزیر امورخارجه به محل وزارت خارجه ایتالیا
رئیس جمهور مصوبه کنکور را ابلاغ کرد رئیس جمهور مصوبه کنکور را ابلاغ کرد
رئیس جمهور و رئیس شورایعالی انقلاب فرهنگی مصوبه الحاق یک تبصره به ماده واحده اصلاح و تکمیل مصوبه سیاست­ها و ضوابط ساماندهی سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی (پس از پایان متوسطه) را ابلاغ کرد.
اجرای ۱۰ مانور ملی مدیریت بحران در بافت‌های تاریخی اجرای ۱۰ مانور ملی مدیریت بحران در بافت‌های تاریخی
مدیرکل حفظ و احیای بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی گفت: در ده استان کشور مانور‌های سراسری مدیریت بحران با مشارکت هلال‌احمر، آتش‌نشانی و نیروی انتظامی برگزار می‌شود تا همکاری میان دستگاه‌های امدادی و حوزه میراث‌فرهنگی برای حفاظت از آثار تاریخی تقویت شود.
درمان روماتسیم با مصرف این میوه درمان روماتسیم با مصرف این میوه
انگور دارای کلسیم، آهن، فسفر، سیلسیم و املاح معدنی است و منگنز و ید را نیز دارد.
برگزیده
کرایه تاکسی در تهران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد کرایه تاکسی در تهران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
توضیح مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران در مورد نرخ کرایه‌های جدید در سال ۱۴۰۴/ نرخ کرایه جدید چقدر است؟
خانوار‌هایی که دیگر یارانه نخواهند گرفت خانوار‌هایی که دیگر یارانه نخواهند گرفت
با گذشت نیمی از فروردین ماه هنوز خبری در خصوص زمان اجرای بند پ تبصره ۱۳ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ و آیین‌نامه اجرایی آن منتشر نشده است.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
صفحه خبر بالای تصاویر