کد خبر: ۴۴۶۹۵
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۳

‌پزشکیان: کوله‌بری شرم‌آور است

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: ما نمایندگان، مسئولان و روحانیت باید در قبال حرف‌ها و عمل‌هایی که انجام می‌دهیم، صادق باشیم، اما مشکل این است که صادق نیستیم.
‌پزشکیان: کوله‌بری شرم‌آور است

مخاطب۲۴- انتخابات ریاست جمهوری- مسعود پزشکیان پیش‌ازظهر امروز در پارک سپیدار سنندج در جمع اقشار مختلف مردم با بیان اینکه من و تو زاده یک خاکیم و تمام نیتم در این حضور پای کار آمدن و رفع تبعیض و ناعدالتی‌هاست، اظهار داشت: چرا جامعه از ما گریزان است، به خاطر بی‌عدالتی و شکایت و ناروایی‌های مردمی؛ چرا باید یکی وزیر باشد و دیگری پاسبان! اگر هر کس جایگاه خود را با شایسته‌گزینی به دست بیاورد دیگر شاهد نارضایتی نخواهیم بود.

اگر عدالت ایجاد نشود، اقتدار نخواهیم داشت

وی افزود: توسعه فکری، اجتماعی و سیاسی و اقتصادی اعمال کنیم در غیر این صورت اگر عدالت ایجاد نشود، اقتدار نخواهیم داشت کما این که مسئولان باید با مردم راستگو و صادق باشند.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری عنوان کرد: خداوند در قرآن فرموده باید صادق باشیم، ما نمایندگان، مسئولان و روحانیت باید در قبال حرف‌ها و عمل‌هایی که انجام می‌دهیم، صادق باشیم، اما مشکل این است که صادق نیستیم!

بیشتر بخوانید

همه باید حق تصمیم‌گیری و مشارکت داشته باشند.

وی خاطر‌نشان کرد: آیا اگر عدالت وجود داشت دیگر شکافی بین قومیت‌ها وجود داشت، خیر قطعا وجود نداشت؛ حال چرا این شکاف ایجاد شده چراکه عده‌ای فکر می‌کنند همه کاره و بقیه خودفروش هستند. برای اینکه این بازی را به هم بزنیم و فقط یک دسته و گروه قدرت را به دست نگیرند، باید به صحنه بیائیم و بگوئیم ما مردم ایران همه اقوام از ترک، کرد، بلوچ، فارس لر و... حق تصمیم‌گیری و مشارکت خواهند داشت.

پاسخ به اظهارات زاکانی در مناظره دیشب

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در واکنش به زاکانی که در مناظره گفت نمی‌گذاریم رئیس‌جمهور شوید اظهار کرد: تو چکاره‌ای که نگذارید ما به قدرت برسیم؟ این مردم هستند که تصمیم می‌گیرند که چه کسی در قدرت باشد نه عده‌ای که فکر می‌کنند خواهند توانست عده‌ای بیاید و عده‌ای نیاید. حق با مردم است و مردم می‌توانند خود را ثابت کنند.

وی بیان کرد: فساد، رانت و تبعیض مانع برقراری عدالت هستند، اما با قدرت مردم مقابل این رانت خواهیم ایستاد و اجازه نمی‌دهیم عده‌ای و عاملان تحریم به اهداف خود برسند، معلوم نیست پول نفت کجا هزینه می‌شود. باید با دنیا شفاف صحبت کنیم. وقتی این طور نباشد آقازاده‌ها تیلیاردر و سر از جا‌هایی در می‌آورند که نباید می‌دیدیم، ما این هوا را شفاف خواهیم کرد و زندگی آرام برای مردم کشور ایرام و کردستان می‌خواهیم.

از نامردی، تبعیض، قلدری و بی‌انصافی بیزاریم

پزشکیان ابراز داشت: ما از نامردی، تبعیض، قلدری و بی‌انصافی بیزاریم، وقتی عدالت ایجاد کنیم در غرب کشور که مرز وجود دارد و برای کشور فرصت است، اما کاری کرده‌ایم که به تهدید تبدیل و جوانان با مدارک لیسانس و فوق لیسانس کوله‌بری کنند؛ شرم‌آور است که جوانانمان در کردستان برای لقمه نانی کوله‌بری کنند، می‌توانیم با کشور مقابل تعاملی ایجاد کنیم که دیگر کوله‌بری نماند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: با هر برخورد خشن و غیرانسانی با هر کسی به ویژه خواهران مخالفیم و اجازه نخواهیم داد تکرار شود؛ کاری خواهیم کرد که زنانمان همانند آقایان در جایگاه مدیریتی حضور پیدا کنند، فرفی بین زن و مرد نیست.

وظیفه‌ام فقط پیگیری مشکلات مردمی است

وی با آغاز آیه‌ای از قرآن و سکوت چند ثانیه‌ای اذعان داشت: یادم رفت! در نتیجه دستورات و آیات قرآن را پیاده خواهیم کرد؛ من کسی نیستم منم مثل شمام، بزرگم نکنید چرا که متاسفانه یکی از مشکلات کشورمان این است که عده‌ای را بزرگ می‌کنند. وظیفه‌ام فقط پیگیری مشکلات مردمی است. جایگاه نباید برای هیچ کسی توهم ایجاد کند و منجر به تغییرش شود.

کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری افزود: من خودم را مثل شما کردستانی‌ها حس می‌کنم، از من تعریف نکنید، چون اگر تعریف کنید دیکتاتور کوچک می‌شوم! بژی کوردستان، بژی بلوچستان. بعد از اتمام انتخابات هم در خدمتتان هستم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر