کد خبر: ۴۴۶۸۷
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۱
طی امضای تفاهم‌نامه‌ای با وزارت آموزش و پرورش؛

فرهنگیان ۹ استان به بیمه معلم پیوستند

شرکت بیمه معلم با امضای تفاهم‌نامه همکاری با وزارت آموزش و پرورش، بخشی از پرتفوی این وزارتخانه را به خود اختصاص داد.
فرهنگیان ۹ استان به بیمه معلم پیوستند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل روابط عمومی بیمه معلم،در مراسمی با حضور معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش و همچنین مدیران ارشد دو شرکت بیمه معلم و دانا تفاهم‌نامه ارائه خدمات بیمه‌ای به امضا رسید.
براساس این گزارش، بیمه معلم با آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم برای ارائه خدمات به جامعه گرانقدر فرهنگیان کشور، بعد از انجام مذاکرات کارشناسی، بخشی از پرتفوی وزارت آموزش و پرورش را به خانواده بزرگ بیمه‌گذاران خود اضافه کرد.
گفتنی است، در تفاهم انجام‌شده، استان‌های آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، خوزستان، قم، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان و یزد برای دریافت خدمات بیمه‌ای خود طی یک سال آینده تحت پوشش بیمه معلم خواهند بود.
شایان ذکر است، این شرکت در صدد است تا با ارائه خدمات شایسته و در خور شان فرهنگیان عزیز، موجبات ارتقای سطح رضایتمندی و رفع دغدغه‌های بیمه‌ای بیمه‌شدگان را بیش از پیش فراهم کند.

برچسب ها: بیمه معلم
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟ قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟
«قیمت پیشنهادی» فروش آپارتمان‌های کوچک متراژ و سالخورده زیر ۶۰ متر در پایتخت ۱۶ درصد کمتر از میانگین قیمت پیشنهادی آپارتمان‌های میان متراژ است.
سود بازرگانی واردات خودرو اعلام شد سود بازرگانی واردات خودرو اعلام شد
طبق تصویب‌نامهٔ هیئت وزیران سود بازرگانی خودرو‌های وارداتی (بنزینی، برقی و هیبریدی) در سامانهٔ جامع تجارت تا پایان ۱۴۰۴ کاهش می‌یابد.
توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد
وزارت جهاد کشاورزی از توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی برای تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر