کد خبر: ۴۴۶۶۵
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷

بانک‌ها مشغول بنگاه داری هستند تا اعطای تسهیلات مسکن

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: بانک‌ها هم به قانون جهش تولید مسکن عمل نکرده و تسهیلات ساخت مسکن را به مردم اعطا نمی‌کنند. این اقدامات در فرآیند قانون و مصوبات دولت برای مسکن‌سازی اختلال ایجاد می‌کنند.
بانک‌ها مشغول بنگاه داری هستند تا اعطای تسهیلات مسکن

مخاطب۲۴- علیرضا نوین نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی درباره علت عدم تمکین بانک‌ها به اعطای تسهیلات مسکن علی رغم وجود قوانین متعدد در این حوزه گفت: دولت سیزدهم شعار تأمین یک میلیون مسکن در سال را داده است و همچنین در مجلس قانون جهش تولید دانش بنیان مصوب شد تا زیرساخت‌های لازم برای تحقق این وعده فراهم شود.
وی در ادامه بیان کرد: از سوی دیگر اصل ۳۱ قانون اساسی تأکید دارد که باید مسکن مورد نیاز برای مردم کشور فراهم شود، اما معضل مسکن که در کشور ما از سال‌های قبل شروع شده است و با توجه به این معضل ما نیازمند تأمین سالانه یک میلیون مسکن در کشور هستیم، حل و فصل شود.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه هر ساله این نیاز روی یکدیگر تلمبار شده و دولت‌ها به وظایف اصلی خود عمل نکردند و نهایتاً به این وضعیت رسیدیم که بحران مسکن در کشور جدی و جدی‌تر شده است.

نوین در ادامه بیان کرد: در این شرایط بانک‌ها هم به قانون جهش تولید مسکن عمل نکرده و تسهیلات ساخت مسکن را به مردم اعطا نمی‌کنند. این اقدامات در فرآیند قانون و مصوبات دولت برای مسکن‌سازی اختلال ایجاد می‌کنند.

بیشتر بخوانید

این نماینده مجلس دوازدهم خاطرنشان کرد: مجلس در قانون جهش تولید مسکن بانک‌ها را موظف کرده که سالانه ۲۰ درصد از اعتبارات خود را صرف اعطای تسهیلات مسکن کنند، اما بانک‌ها به این وظایف قانونی خود عمل نمی‌کنند. از سوی دیگر بنا بود بانک‌ها وام با سود ۱۸ درصد برای ساخت و خرید مسکن به مردم اعطا کنند، اما در عمل این اتفاق هم رخ نداد.

وی ادامه داد: علت این موضوع این است که بانک‌ها با بنگاهداری کردن و برای کسب سود بیشتر خودشان اقدام به ساخت و یا خرید مسکن کرده‌اند و درصددند که این مسکن‌های ساخته و یا خریداری شده را با قیمت بالا به فروش برسانند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از سوی دیگر در زمانی که کشور مشکلاتی را در بحث ارز و تأمین منابع ارزی داشتند این بانک‌ها خودشان ارز، سکه و طلا را با قیمت پایین خریداری کردند تا از این منابع در مواقع لزوم استفاده کنند و سود هنگفتی به این وسیله به دست بیاورند.

نوین بیان کرد: در مجموع تاکنون زور دولت و مجلس به بانک‌ها نرسیده است و نتوانسته‌اند بانک‌ها را پای کار اعطای تسهیلات ساخت و خرید مسکن بیاورند. مجلس دوازدهم و دولت چهاردهم باید تصمیمی درست در این حوزه بگیرند و بانک‌ها را ملزم کنند که اعتبار لازم برای ساخت مسکن را در اختیار مردم قرار دهند.

وی با بیان اینکه با این شیوه‌ای که بانک‌ها در پیش گرفته‌اند عملاً وعده دولت سیزدهم برای ساخت مسکن و قانون مجلس به جایی نخواهد رسید، خاطرنشان کرد: وظیفه بانک‌ها عمل به وظایف قانونی خودشان است که در مجلس مصوب و توسط دولت به آن‌ها ابلاغ شده است.

برچسب ها: نماینده مجلس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر