کد خبر: ۴۴۶۱۳
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۱

پرسپولیس بیرانوند را محروم می‌کند!

باشگاه پرسپولیس از علیرضا بیرانوند به کمیته وضعیت شکایت کرد.
پرسپولیس بیرانوند را محروم می‌کند!

مخاطب ۲۴- پس از فسخ قرارداد از سوی علیرضا بیرانوند، باشگاه پرسپولیس با تهیه لایحه‌ای از این دروازه‌بان به دلیل فسخ یکطرفه قراردادش شکایت کرد.

پرسپولیس در لایحه خود تأکید کرده است، الحاقیه مورد استناد بیرانوند مربوط به قرارداد فصل جاری این بازیکن است و او تمام مبلغ قرارداد و آپشن‌های فصل جاری را دریافت کرده و به همین دلیل با استناد بر الحاقیه قرارداد فصل بیست‌وسوم، نمی‌تواند بابت طلب‌های فصول گذشته خود قراردادش را فسخ کند.

سرخپوشان در لایحه خود خواستار دریافت غرامت و محرومیت علیرضا بیرانوند شده‌اند و باید دید کمیته وضعیت چه تصمیمی در این خصوص خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی آغاز شد
ثبت‌نام سیزدهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور از امروز ۱۱ تیرماه آغاز می‌شود و تا پایان ۲۰ تیرماه ادامه خواهد داشت.
دلیل کمبود برق کشور مشخص شد! دلیل کمبود برق کشور مشخص شد!
در حالی که پیش از وقوع جنگ اسراییل علیه ایران، مقامات دولتی مصرف‌کنندگان ایرانی را متهم به بدمصرفی می‌کردند و ریشه‌ی ناترازی برق را در نوع مصرف جست‌و‌جو می‌کردند، وقوع جنگ ۱۲ روزه ریشه‌های این ناترازی را آشکار کرد.
مذاکرات ایران و آمریکا دوباره برگزار می‌شود؟ مذاکرات ایران و آمریکا دوباره برگزار می‌شود؟
به گفته وزیر خارجه عمان مذاکرات هسته‌ای ایران درصورت فراهم شدن شرایط از سر گرفته می‌شود.
بورس به روز‌های اوج باز می‌گردد؟ بورس به روز‌های اوج باز می‌گردد؟
بورس همچنان زنده و پرحجم معامله می‌شود، اما سایه بلاتکلیفی، نبود حمایت‌های عملیاتی و بی‌اعتمادی عمومی، صف‌های فروش را پابرجا نگه داشته است. حالا همه نگاه‌ها به نهاد ناظر و سیاست‌گذار است؛ بازار بیش از وعده، به اقدام نیاز دارد.
برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس می‌آید؟ برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس می‌آید؟
برانکو ایوانکوویچ برای مذاکره با پرسپولیس یک شرط مهم دارد.
جملات عاشقانه‌ای که از عشق نیست! جملات عاشقانه‌ای که از عشق نیست!
برخی عبارات به‌ظاهر حمایت‌آمیز در روابط نزدیک می‌توانند ابزاری پنهان برای اعمال کنترل و محدود کردن آزادی فرد باشند.
ناپدری که به دختر همسرش سال‌ها تجاوز کرد! ناپدری که به دختر همسرش سال‌ها تجاوز کرد!
بازداشت ناپدری به اتهام تعرض به دختر نوجوانش، با شکایت مادر وی در دادگاه کیفری استان تهران صورت گرفت. این حادثه دلخراش با دستور قضایی در حال رسیدگی است.
برگزیده
برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس می‌آید؟ برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس می‌آید؟
برانکو ایوانکوویچ برای مذاکره با پرسپولیس یک شرط مهم دارد.
اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت! اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت!
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از توافق کامل برای جدایی اسماعیل کارتال، سرمربی ترکیه‌ای خبر داد.
ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟ ماجرای تجاوز به دختر ۲۰ ساله به کجا رسید؟
پرونده تجاوز ورزشکاران ایرانی به دختر ۲۰ ساله کره‌ای همچنان باز است.
صفحه خبر بالای تصاویر