کد خبر: ۴۴۶۰۹
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱

اظهارات جدید محسن رضایی درباره زن، زندگی، آزادی

دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در دیدار با نخبگان گفت: اجماع یک گفتمان است که پس از انتخابات نیز دنبال خواهد شد.
اظهارات جدید محسن رضایی درباره زن، زندگی، آزادی

مخاطب ۲۴- محسن رضایی در دیدار با جمعی از نخبگان با بیان اینکه اجماع یک گفتمان است، گفت: بذر این گفتمان در دوران شهید رییسی کاشته شد و جوانه زد، اما با پایان غیرمنتظره دولت ایشان، در انتظار ادامه آن وتبدیل شدن به درخت تناوری است لذا ما اکنون این گفتمان را دنبال می‌کنیم و نیز پس از انتخابات گفتمان اجماع را پیگیری خواهیم کرد تا این گفتمان به یک دولت قوی درزیر سایه نظام جمهوری اسلامی تبدیل به درختی تناور شود.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره سیر تتور انقلاب، گفت: در سیر حرکت بسوی تشکیل یک جامعه اسلامی از راه فاصله گرفته بودیم، ولی طی سال‌های اخیر دوباره به خود آمده ایم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری اجماع اتفاق افتاده در دولت شهید رییسی گفت: در انتخابات ۱۴۰۰ جوانه اجماع زده شد که پس از تشکیل دولت شهید رییسی نیز ادامه داشت و متاسفانه فرصت به ثمر رسیدن کامل آن نیافتیم و بنابراین باید تلاش کنیم اجماع را به یک رویکرد بنیادی و منظومه فکری تبدیل کنیم و از خودمان بپرسیم که برای چه چیزی اجماع می‌کنیم و آیا برای رضای خدا و اسلام و ایران و انقلاب و پیشرفت و مردم اجماع می‌کنیم یا صرفا به نفع افراد و یا جناح دم از اجماع می‌زنیم.
رضایی با بیان اینکه اجماع باید رویکرد قطعی جبهه انقلاب باشد، خاطرنشان کرد: ما نیاز به گسترش تفکر و رویکرد اجماع در جبهه انقلاب داریم و باید، فردگرایی، شخص محوری و گروه گرایی را کنار گذاشته و اجماع برای مردم را بدست نیرو‌های انقلاب به مرحله اجرا درآوریم.

دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با شرح اینکه اگر نهاد‌های خانواده، کار، بازار، آموزش و تربیت و نهاد مسجد کار خود را به درستی انجام دهند و ایضا به هماهنگی و یکپارچگی برسند، عمده مشکلات کشور حل خواهد شد، اظهار داشت: در این راستا هم در دولت باید رویکرد و بینش جدیدی باید ایجاد شود و هم در بدنه جامعه باید تحول صورت بگیرد، لذا موضوع اجماع جهت همین امر مطرح گردیده است و فقط مختص این انتخابات نیست و ادامه خواهد داشت و از دولت و مجلس مطالبه خواهد شد.

بیشتر بخوانید

رضایی با اشاره به توطئه دشمن در ماجرای زن، زندگی، آزادی گفت: آن‌ها با پی بردن به خلاء اجتماعی موجود در جامعه ایران این خلاء را مصادره و در ساحت سیاسی به نظام تحمیل کردند حال آنکه ما در سیاست، امنیت، دفاع و مردم‌سالاری به ثبات کامل رسیده و از این جهات مشکلی نداریم و، اما به دنبال تغییر اجتماعی در حوزه‌های بازار، کار، خانواده و پر رنگ کردن نقش اخلاقی در زندگی مردم هستیم.

وی ادامه داد: این نهضت پایه‌های نظام را استحکام می‌بخشد و البته فقط معطوف به دولت نیست و در بدنه اجتماع و سطح مردم هم باید شاهد تحول باشیم. رضایی با یادآوری قدرت کنونی سیاسی ایران و عملیات وعده صادق گفت: پس از طراحی این عملیات، پیشنهادات به رهبر انقلاب ارائه شد و ایشان بر افزایش تعداد موشک‌ها و دقت بر تاکتیک و تکنیک تاکید کردند و پس از آن همه شاهد مانور قدرت جمهوری اسلامی ایران و ذلالت رژیم صهیونیستی بودند.

وی با طرح این سوال که چرا چنین اقتدار و ظرفیت بزرگی نباید در حوزه اقتصاد وارد شود، گفت: امام خمینی (ره) با تئوری مردمی کردن، انقلاب اسلامی را به ثمر رساند و این فرمول و رمز پیروزی است و در ادامه در دفاع مقدس نیز با همین فرمول به پیروزی دست یافتیم، اما متاسفانه این فرمول در حوزه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی وارد نشد و لذا اکنون به دنبال یک گفتمان فراتر از صرفا انتخابات و دولت هم باید متعهد به این گفتمان باشد و نه افراد و گروه‌ها و همچنین این رویکرد تا پس از انتخابات نیز باید ادامه داشته باشد.

برچسب ها: محسن رضایی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رسمی: حسین گودرزی به استقلال پیوست رسمی: حسین گودرزی به استقلال پیوست
باشگاه استقلال رسماً از جذب حسین گودرزی، مدافع چپ فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان، خبر داد.
حضور در سید دوم، بدشانسی می‌آورد حضور در سید دوم، بدشانسی می‌آورد
وقتی جام جهانی ۲۰۲۶، یک تله بزرگ برای تیم‌های سید دوم می‌سازد!
فدراسیون تکواندو ارث پدری شاگردان قلدر ساعی! فدراسیون تکواندو ارث پدری شاگردان قلدر ساعی!
مبینا نعمت‌زاده، دارنده مدال برنز المپیک پاریس، نه با افتخار خود که با حواشی و گستاخی‌اش خبرساز شده است؛ آن هم در شرایطی که برخورد سال ۱۳۹۹ خودِ هادی ساعی با دبیر سازمان لیگ، حالا به الگویی برای اطرافیانش تبدیل شده است.
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
استرالیا و ممنوعیت استفاده از یوتیوپ استرالیا و ممنوعیت استفاده از یوتیوپ
استرالیا اعلام کرد یوتیوب را به جمع سایت‌های ممنوعه برای نوجوانان اضافه می‌کند.
جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی
رضا رشیدپور عکسی با شرکت کنندگان برنامه «عشق ابدی» گرفته که به‌واسطه ابتذال عشق در این برنامه بیشتر از یک عکس یادگاری قضاوت شده است.
جواب دندان شکن بیرانوند به خیابانی جواب دندان شکن بیرانوند به خیابانی
علیرضا بیرانوند با انتشار یک استوری به صحبت‌های جواد خیابانی واکنش نشان داد.
برگزیده
در جنگ جدید با اسرائیل نیاز به آرایش تهاجمی داریم در جنگ جدید با اسرائیل نیاز به آرایش تهاجمی داریم
سخنگوی سپاه گفت: جنگ ۱۲ روزه نشان داد گزینه نظامی برای تغییر رفتار و تسلیم نه تنها هیچ کارایی ندارد، بلکه مردم را منسجم‌تر می‌کند، فرض ایران ضعیف رنگ باخت، ادراکی که از قدرت دفاعی ایران وجود داشت، تغییر داد، مشخص شد حمله به ایران پرهزینه است، مشخص شد دشمن مولفه‌های اصلی اقتدار ایران را نمی‌شناسد.
حزب الله سلاح‌هایش را تحویل نمی‌دهد حزب الله سلاح‌هایش را تحویل نمی‌دهد
دبیر کل حزب الله در سخنانی گفت: هر کسی که امروز تحویل سلاح‌های حزب‌الله را درخواست می‌کند، در واقع خواستار تحویل آن به «اسرائیل» است؛ احدی از ما صلح یا تسلیم شدن را طلب نکند.
ویتکاف برای چه به اسرائیل می‌رود؟ ویتکاف برای چه به اسرائیل می‌رود؟
۲ مقام آمریکایی مطلع به آکسیوس گفتند که «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه کاخ سفید در امور ایران و خاورمیانه امروز (چهارشنبه) عازم اسرائیل خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر