کد خبر: ۴۴۶
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۶
طویل در گفت‌وگو با ایلنا:

عقلانیت، قانون‌مندی و کلان‌نگری باید از اهداف نمایندگان باشد

دبیر جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی در استان فارس گفت: زمانی که مردم در انتخابات و فعالیت‌های مدنی مشارکت حداکثری داشته‌اند انتخاب شایسته صورت گرفته و به مجلس فرستاده شده‌اند.

«اکبر طویل» دبیر جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی در استان فارس در مورد اهداف این جبهه در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا بیان کرد: مشی‌ اعتدالگرایانه در جهت آرام کردن فضا و جدل‌های سیاسی موجود یکی از اهدافی بوده که در این مدت آن را پیگیری کرده‌ایم تا اگر نامزدها توانستند به مجلس راه پیدا کنند این هدف را پیگیری کنند. در این مدت از اکثر کاندیداهای مورد نظر دعوت کردیم تا برنامه‌های خود را تشریح کنند که البته برنامه‌های خوبی در بحث اقتصادی و فرهنگی داشتند و میثاق‌نامه‌ای در این بین به امضاء رسید.   

وی افزود: در مدتی که گذشت دو نشست با حضور آحاد مردم داشتیم و به آنها متذکر شدیم که تاریخ نشان داده زمانی که مردم در انتخابات و فعالیت‌های مدنی مشارکت حداکثری داشته‌اند انتخاب شایسته صورت گرفته و به مجلس فرستاده شدند. لذا از تمامی جوانان و به خصوص نخبگان استان فارس و شهر شیراز درخواست داشتیم که در انتخابات حضور پر رنگی داشته باشند و بتوانیم خرداد 92 دیگری را خلق کنیم و در هفتم اسفند بتوانیم تدبیر دوم را رقم بزنیم.

طویل در پایان با اشاره به اینکه درخواست و مطالبه مردم شیراز از نمایندگانشان، حول دو محور می‌گردد، ابراز داشت: اکثر مردم فارس از نامزدهای خود این درخواست را داشتند که اول بر پروسه قانون‌گذاری صحیح و مفید تاکید داشته باشند و پس از آن هم بحث نظار ت بر آن را جدی بگیرند. بویژه قوانینی که در خصوص گذراندن امرار معاش مردم بوده است باید اوج این نظارت‌ها را در بر گیرد و عقلانیت، قانون مندی و کلان‌نگری را سرلوحه کار خود قرار دهند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
برگزیده
شرط و شروط جدید اسرائیل برای برقراری آتش بس در غزه شرط و شروط جدید اسرائیل برای برقراری آتش بس در غزه
رسانه‌های صهیونیستی از جزئیات طرح پیشنهادی جدید تل آویو در مذاکرات دوحه به منظور برقراری آتش بس و تبادل اسرا خبر می‌دهند.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
پزشکیان درباره مهاجرین افغانستانی چه گفت؟ پزشکیان درباره مهاجرین افغانستانی چه گفت؟
وزیر خارجه طالبان با رئیس‌جمهور ایران دیدار کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر