کد خبر: ۴۴۵۶۶
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۳

واکنش پزشکیان به تهدید زاکانی درباره اظهارات ظریف

پزشکیان در خصوص حضور قشر خاکستری در پای صندوق رأی، گفت: حضور نداشتن قشر خاکستری در پای صندوق، رأی دادن به گروهی دیگر است که بیایند و قدرت را به دست بگیرند؛ یعنی اقلیت بتوانند بر اکثریت تصمیم بگیرند و حکومت کنند.
واکنش پزشکیان به تهدید زاکانی درباره اظهارات ظریف

مخاطب ۲۴- مسعود پزشکیان، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، با توجه به نزدیک شدن دومین مناظره انتخاباتی و صحبت‌های زاکانی مبنی بر پاسخگویی به ظریف در این برنامه، گفت: ما تا جایی که می‌توانیم سعی می‌کنیم با منطق صحبت کنیم. آن‌هایی که ادعا می‌کنند مسلمان هستند، اما با بددهنی، تهمت، افترا و انگ زدن می‌خواهند طرف مقابل را حذف کنند، باید پاسخگو باشند که چرا جامعه به این شکل درآمده است که نمی‌توانند آن را هدایت کنند؟!

وی ادامه داد: علت دوری اکثر جوانان از ما به دلیل رفتار و عمل ما بوده است، با این منطق کسی را نمی‌توان جذب و حتی به کسی که از نظر فکری از ما فاصله دارد، بگوییم ما را قبول کن! منطق این دسته از افراد دعوا کردن، از دیوار بالا رفتن و تهمت زدن است.

بیشتر بخوانید

پزشکیان در خصوص حضور قشر خاکستری در پای صندوق رأی، گفت: حضور نداشتن قشر خاکستری در پای صندوق، رأی دادن به گروهی دیگر است که بیایند و قدرت را به دست بگیرند؛ یعنی اقلیت بتوانند بر اکثریت تصمیم بگیرند و حکومت کنند.

وی در پاسخ با این سوال که چگونه می‌توان به امید را تزریق کرد، گفت: در صحبت‌های خود از امید گفتم؛ باید همه باور کنند طرف حق هستیم و این حق را در طی زمان می‌توان فهمید؛ اما همین را می‌توان به این عزیزان گفت که سعی کنند در پای صندوق رأی حاضر شوند و به کسی رای دهند که حق و حقوق آن‌ها را رعایت خواهد کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر