کد خبر: ۴۴۵۳۸
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۰

بیمارستان قائم تعطیل شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تعطیلی موقت بیمارستان قائم (عج) رشت خبر داد.
بیمارستان قائم تعطیل شد

مخاطب۲۴- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تعطیلی موقت بیمارستان قائم (عج) رشت در پی بروز آتش سوزی در این مرکز درمانی خبر داد.

دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان گفت: بیمارستان قائم (عج) رشت را پس از آتش سوزی، موقتا تعطیل و کل بیماران این بیمارستان را هم برای تداوم ارائه خدمات به مراکز درمانی دیگر منتقل کردیم.

او با بیان اینکه فعلا به این بیمارستان اجازه فعالیت نمی‌دهیم، افزود: پس از انجام تعمیرات مربوطه و کار‌هایی که لازم است، در اولین فرصت مجوز ادامه فعالیت به بیمارستان قائم (عج) رشت خواهیم داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: در حال حاضر گروه‌های فنی برای بررسی خسارات اولیه حریق و ... مأمور شده اند و نتیجه پس از پایان کار اعلام خواهد شد.

بیشتر بخوانید

دکتر آشوبی در پاسخ به این سوال که تکلیف کادر درمان در مدت تعطیلی قائم (عج) رشت چیست، گفت: با توجه به اینکه این مرکز یکی از بیمارستان‌های بزرگ ما بود و حدود ۲۳۰ تخت از چرخه درمان خارج می‌شود، در نشست با مدیران بیمارستان هم تأکید شد تمام تلاش‌ها برای حل این مشکل در اولین فرصت انجام شود.

او با بیان اینکه برای ساماندهی بیمارانی که نوبت جراحی داشتند، تعدادی پزشک و پرسنل حضور دارند، افزود: تا کادر خدماتی هم برگردند، هیئت مدیره برای کار‌های روزمره بیمارستان در این مدت اقدامات لازم را خواهند داشت.

بیمارستان خصوصی قائم (عج) رشت، حوالی ساعت ۱:۱۳ دقیقه بامداد سه شنبه ۲۹ خرداد ماه دچار آتش سوزی شد که این آتش سوزی با تلاش نیرو‌های آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت مهار و بیماران بستری در این بیمارستان به سایر مراکز درمانی منتقل شدند که متأسفانه تاکنون ۹ تن از این بیماران جان باختند.

برچسب ها: آتش سوزی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.