کد خبر: ۴۴۵۲
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۲

درصورت تایید تخلف، عزیزی خادم باید عزل شود

این روز‌ها فدراسیون فوتبال اتفاقات متفاوتی را تجربه می‌کند و مشخص نیست عزیزی‌خادم دقیقا چه اهدافی را در سر دارد.
درصورت تایید تخلف، عزیزی خادم باید عزل شود

عزیزی خادم ریاست فدراسیون فوتبال را برعهده دارد. عزیزی خادم بدلیل پرونده تخلفی که دارد به طور موقت عزل شده است. وزارت ورزش تحقیق درباره پرونده عزیزی خادم را برعهده گرفته است. رئیس سابق سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک درباره تخلف عزیز خادم نظر خود را صریح اعلام کرده است.

درصورت تایید تخلف، عزیزی خادم باید عزل شود
به گزارش مخاطب ۲۴ رییس سابق سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک می‌گوید، اگر رییس فدراسیون فوتبال مرتکب تخلف شده، بر اساس قانون باید عزل شود و نباید در این باره از اجرای صحیح قانون دریغ کرد.
مصطفی هاشمی‌طبا در رابطه با درخواست عزل رییس فدراسیون فوتبال از سو اعضای هیات رییسه این فدراسیون به دلایل مختلف اعم نبود شفافیت‌های مالی و عدم اطلاع اعضای هیات رییسه از برخی تصمیمات اتخاذ شده در فدراسیون فوتبال از سوی شهاب الدین عزیزی خادم، اظهار کرد: حتی اگر یک روز تا جام جهانی فوتبال باقی مانده باشد نباید مصلحت اندیشی کرد. آنچه باید ملاک عمل قرار گیرد، قانون است.

وی ادامه داد: متاسفانه کشور ما قربانی مصلحت اندیشی‌ها شده و قانون نادیده گرفته می‌شود، آنچه در فدراسیون فوتبال نیز باید مدنظر قرار گیرد و به آن توجه شود قانون است و نباید از اجرای آن دریغ کرد.
رییس سابق سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک با تاکید بر اینکه نباید قانون دور زده شود، تاکید کرد: اگر رییس فدراسیون فوتبال مرتکب تخلفی شده است که طبق اساسنامه و قانون هیات رییسه می‌تواند وی را عزل کند، باید این مسئله مدنظر قرار گیرد.

هاشمی طبا ادامه داد: اگر در اجرای قانون مصلحت اندیشی کنیم این مسئله جای اشکال دارد.
وی همچنین با اشاره به اینکه در قانون تجارت هیات مدیره از سوی مجمع تعیین می‌شود و هیات مدیره نیز مدیرعامل را تعیین می‌کند تا به عنوان کارگزار هیات مدیره فعالیت کند، اظهار کرد: در مدل فدراسیون‌ها، مدیرعامل کارگزار مجمع است و این مسئله با قانون تجارت مطابقت ندارد.

رییس سابق سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک در رابطه با اینکه برخی اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال به دلیل بی اطلاعی از برخی تصمیمات و اقدامات صورت گرفته از سوی رییس فدراسیون فوتبال خواستار عزل وی شده‌اند، تصریح کرد: تمامی مسائل از سوی رییس فدراسیون باید در هیات رییسه مطرح شود و اگر اتفاقی غیر از این رخ داده جای اشکال وجود دارد.

به گزارش ایسنا، بنا به درخواست ۵ نفر از اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال به منظور عزل موقت شهاب الدین عزیزی خادم، جلسه هیات رییسه ۲۸ بهمن ماه در این راستا برگزار می‌شود.

منبع: فرارو

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگویی با شبکه خبری اسکای نیوز اعلام کرد که دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد، تماس‌هایی به‌طور غیرمستقیم وجود دارد.
اجلاس اکو فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است اجلاس اکو فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است
رئیس‌جمهور اجلاس سران کشور‌های سازمان همکاری اقتصادی (اکو) را فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک در راستای منافع منطقه‌ای دانست.
انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله
به تازگی ویدئویی از زندان اوین دقایقی پس از حمله اسرائیل منتشر شده است. تصاویر حاکی از آن است که گودال عمیقی در اتاق سربازان وظیفه به وجود آمده است.
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر