کد خبر: ۴۴۵
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۷
خرسندی در گفت‌وگو با ایلنا:

میزان امید به آینده در افکار عمومی بالا رفته است

داشتن برنامه بلند مدت برای رهایی اقتصاد کشور از وضیعت تک محصولی و وابستگی به نفت بر پایه اقتصاد مقاوتی وتعامل با دنیا بر اساس احترام متقابل در دستور کار نمایندگان قرار گیرد.

src="/files/fa/news/ext-align:justify">غلامرضا خرسندی دبیر جبهه تدبیر و توسعه استان گیلان با تاکید بر اینکه حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای یکی از اهداف اصلی این جبهه به شمار می‌رود در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا اظهار کرد: هدف ما ایجاد رغبت و شور در بین مردم در پای صندوق‌های رای به جهت دستیابی به یک بالانس و توازن پایدار مبتنی بر رهیافت نوین در حیات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشور و نیز جهت سربلندی و عزت مردم ایران در جهان است.

وی افزود: بر این اساس با سر لوحه قرار دادن راه امام (ره) و رهنمود مقام معظم رهبری، نماینده منتخب باید توجه ویژه به معیشت مردم با شعار تدبیر دوم مجلس اعتدالی و توسعه اقتصادی داشته باشد. لذا داشتن برنامه بلندمدت برای رهایی اقتصاد کشور از وضیعت تک محصولی و وابستگی به نفت بر پایه اقتصاد مقاوتی وتعامل با دنیا بر اساس احترام متقابل و همچنین نگاه ویژه به ظرفیت‌های داخلی در عرصه‌های گوناگون از قبیل صنعت توریسم و کشاورزی باید در دستور کار نمایندگان قرار گیرد.

این فعال سیاسی در پایان بیان کرد: با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید میزان امید به آینده در افکار عمومی بهبود یافته و توجه مردم بیشتر به سرنوشت اجتماعی و اقتصادی و سیاسی نظام منعطف گشته. لذا انتظار میرود ملت یک بار دیگر به ندای رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور منتخب، حضور پور شورتری داشته باشند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید
رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در سخنانی تلویزیونی خطاب به ملت عزیز ایران، با تاکید بر ضرورت تقویت و استمرار قدرتمندانه بسیج در نسل‌های پی در پی به‌عنوان «یک ثروت بزرگ، حرکت همگانی و عامل افزایش قدرت ملی»، ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحقق هیچ یک از اهداف حمله به ایران، نشانه شکست بدون تردید آنها خواندند
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر