کد خبر: ۴۴۴۴۰
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۴

بهادری جهرمی: دولت کاندیدایی در انتخابات ندارد

سخنگوی دولت گفت: هئیت دولت برای ادامه مسیر شهید رییسی علاقه‌مند به ثبت نام آقای مخبر در کاندیدا‌ها بود.
بهادری جهرمی: دولت کاندیدایی در انتخابات ندارد

مخاطب ۲۴-انتخابات ریاست جمهوری- علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، در یک برنامه تلویزیونی درباره مشکلات پیش آمده بر اثر فقدان رییس جمهور شهید در امورات اجرایی کشور گفت: الحمدالله ساختار حکمرانی در ایران به گونه‌ای است که با هدایت رهبری مشکلات مقطعی، خللی در این مسیر ایجاد نمی‌کند. اصلی‌ترین مسیله در این زمینه بهت و‌اندوه شدیدی بود که به واسطه این اتفاق تلخ در دولت رخ داد.

وی افزود: رییس جمهور به نوعی پدر هیئت دولت بودند و رابطه ما با ایشان خیلی صمیمی بود. پدر معنوی و برادر بزرگتر ما بود. با رفتن ایشان شوک عجیبی به دولت وارد شد. هر چه می‌گذرد فراغ ایشان در فضای دولت بیشتر احساس می‌شود به خصوص وقتی اثار اقدامات ایشان نمایان می‌شود و یا در جریان جلسات، مصوباتی امضا یا پیگیری می‌شود که مورد توجه ایشان بود؛ لذا بخشی از فضای جلسات گا‌ها متاثر از این فراغ است. با این وجود هیئت وزیران اجازه نداد خللی در امورات کشور ایجاد شود.

جهرمی با بیان اینکه دولت از همان ثانیه‌های اول پس از وقوع حادثه مدیریت خود را شروع کرد، گفت: وزرای مربوطه به محل حادثه رفتند. سریعا قرارگاه میدانی تشکیل شد. هم زمان جلسه هیئت وزیران در حال برگزاری بود. دوشنبه فردای حادثه جلسه فوق العاده برگزار شد تا غم و ماتم لطمه‌ای به کار وارد نکند. اگر پیش از این دینی به مردم و رهبری در کار داشتیم امروز دین مضاعفی هم به شهید رییسی داریم. ایشان همواره عبارتی داشتند که تعطیلات برای مردم است نه دولت و دولت خادم مردم است.

بیشتر بخوانید

وی افزود: در روز تشییع شهدای خدمت که چهارشنبه بود ساعت ۶ صبح جلسه داشتیم و ساعت ۸ به تشییع شهدا رفتیم.

سخنگوی دولت با اشاره به اینکه اقدامات هئیت دولت در سه حوزه ستادی، مصوبات و اقدامات در حال انجام است، گفت: فعالیت‌های مختلف دولت در این سه حوزه‌های مختلف مانند تصمیمات و مصوبات در حوزه مسکن، فضای مجازی، امور فضایی، اشتغال و...، در حال برگزاری است. پیش بینی می‌شود سیزدهمین پرتاب فضایی را در این دولت داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه اقدامات قرارداد ۲ میلیارد دلاری در حوزه نفت انجام شد لذا اقداماتی که برنامه ریزی شده بود هم انجام شده و کاری متوقف نشده است. یادگاری‌های شهید رییسی در حال پیگیری و انجام است.

وی در ادامه برنامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا دولت قصد معرفی نامزد در انتخابات را داشت یا نه؟ گفت در پاسخ به این سوال باید گفت خیر. اما اگر بپرسید ایا دولت علاقه داشت نامزدی از درون دولت در انتخابات ثبت نام کند باید بگویم بله. مجموعه هئیت وزیران علاقه داشتیم آقای مخبر سرپرست دولت در انتخابات ثبت نام کنند تا مسیر شروع شده در دولت شهید رییس برای خدمت به مردم استمرار یابد که البته ایشان به این جمع بندی نرسیدند و ثبت نام نکردند.

وی گفت: درباره اینکه ایا مجموعه دولت فرد خاصی را مد نظر داشت و دارد باید گفت نه. نسبت به ثبت نام فرد خاصی اصرار نداشتیم و همه دغدغه دولت برگزاری انتخابات با دقت، سلامت، مشارکت و رقابت است. اقای مخبر امروز هم در پاسخ به گزارش‌هایی دوباره تذکر دادند جابجایی در دولت تا پایان عمر دولت سیزدهم رخ ندهد.

بهادری جهرمی درباره اینکه آیا نظر دولت در بین کاندیدا‌ها بر فرد خاصی است، گفت: خیر. برخی از همکاران ما مرخصی گرفتند، از دولت خداحافظی کردند و طبق علاقه شخصی شان به حمایت از کاندیدایی و فعالیت در ستادی مشغولند که ربطی به جایگاه آن‌ها در دولت ندارد.

وی گفت: ما دوره‌ای داشتیم که رییس جمهور و معاون اول کاندیدا‌ها بودند و برخی از دولتمردان هم به آن‌ها کمک می‌کردند. قانون می‌گوید برای انتخابات ریاست جمهوری نیاز به استعفا نیست، چون در این دولت رییس جمهور شهید شدند ما حساسیت بیشتری در این خصوص داشتیم.

بهادری جهرمی خاطرنشان کرد: اعضای دولت نگاهشان این است که خط خدمت شهید رییسی استمرار یابد. با این وجود کاندیدایی در بین ۶ کاندیدا ندارد. هر کدام از کاندید‌ها که خود را در مسیر دولت می‌داند نظر خودشان است و اعلام می‌کنند که می‌خواهند این مسیر را ادامه دهند. البته که باید پیش زمینه‌های ان را هم از جمله پرکاری، سخت کوشی و ضد فساد بودن و... را هم داشته باشند.

وی گفت: وجه تمایز خاص شهید رییسی با کاندیدا‌ها اخلاق ایشان بود. کاندیدا‌ها و فعالان رسانه‌ای شان این را تکلیف خود بدانند بهترین هدیه برای رییس جنهور شهید، ولایتمداری و حفظ اخلاق در رقابت هاست. تخریب رقیب سنت غلطی است که در مسیر انقلاب ایجاد شده لذا هر چه بیشتر در این زمینه دقت کنیم منفعتش برای خودمان است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات دیدار علی لاریجانی با ولیعهد عربستان در ریاض + جزئیات
دکتر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان و محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در ریاض با یکدیگر دیدار کردند.
ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد! ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد!
وزیر خارجه آمریکا گفت: ایران نه تنها سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های دوربرد، بلکه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد هم نباید داشته باشد.
صفحه خبر بالای تصاویر