کد خبر: ۴۴۴۴۰
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۴

بهادری جهرمی: دولت کاندیدایی در انتخابات ندارد

سخنگوی دولت گفت: هئیت دولت برای ادامه مسیر شهید رییسی علاقه‌مند به ثبت نام آقای مخبر در کاندیدا‌ها بود.
بهادری جهرمی: دولت کاندیدایی در انتخابات ندارد

مخاطب ۲۴-انتخابات ریاست جمهوری- علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، در یک برنامه تلویزیونی درباره مشکلات پیش آمده بر اثر فقدان رییس جمهور شهید در امورات اجرایی کشور گفت: الحمدالله ساختار حکمرانی در ایران به گونه‌ای است که با هدایت رهبری مشکلات مقطعی، خللی در این مسیر ایجاد نمی‌کند. اصلی‌ترین مسیله در این زمینه بهت و‌اندوه شدیدی بود که به واسطه این اتفاق تلخ در دولت رخ داد.

وی افزود: رییس جمهور به نوعی پدر هیئت دولت بودند و رابطه ما با ایشان خیلی صمیمی بود. پدر معنوی و برادر بزرگتر ما بود. با رفتن ایشان شوک عجیبی به دولت وارد شد. هر چه می‌گذرد فراغ ایشان در فضای دولت بیشتر احساس می‌شود به خصوص وقتی اثار اقدامات ایشان نمایان می‌شود و یا در جریان جلسات، مصوباتی امضا یا پیگیری می‌شود که مورد توجه ایشان بود؛ لذا بخشی از فضای جلسات گا‌ها متاثر از این فراغ است. با این وجود هیئت وزیران اجازه نداد خللی در امورات کشور ایجاد شود.

جهرمی با بیان اینکه دولت از همان ثانیه‌های اول پس از وقوع حادثه مدیریت خود را شروع کرد، گفت: وزرای مربوطه به محل حادثه رفتند. سریعا قرارگاه میدانی تشکیل شد. هم زمان جلسه هیئت وزیران در حال برگزاری بود. دوشنبه فردای حادثه جلسه فوق العاده برگزار شد تا غم و ماتم لطمه‌ای به کار وارد نکند. اگر پیش از این دینی به مردم و رهبری در کار داشتیم امروز دین مضاعفی هم به شهید رییسی داریم. ایشان همواره عبارتی داشتند که تعطیلات برای مردم است نه دولت و دولت خادم مردم است.

بیشتر بخوانید

وی افزود: در روز تشییع شهدای خدمت که چهارشنبه بود ساعت ۶ صبح جلسه داشتیم و ساعت ۸ به تشییع شهدا رفتیم.

سخنگوی دولت با اشاره به اینکه اقدامات هئیت دولت در سه حوزه ستادی، مصوبات و اقدامات در حال انجام است، گفت: فعالیت‌های مختلف دولت در این سه حوزه‌های مختلف مانند تصمیمات و مصوبات در حوزه مسکن، فضای مجازی، امور فضایی، اشتغال و...، در حال برگزاری است. پیش بینی می‌شود سیزدهمین پرتاب فضایی را در این دولت داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه اقدامات قرارداد ۲ میلیارد دلاری در حوزه نفت انجام شد لذا اقداماتی که برنامه ریزی شده بود هم انجام شده و کاری متوقف نشده است. یادگاری‌های شهید رییسی در حال پیگیری و انجام است.

وی در ادامه برنامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا دولت قصد معرفی نامزد در انتخابات را داشت یا نه؟ گفت در پاسخ به این سوال باید گفت خیر. اما اگر بپرسید ایا دولت علاقه داشت نامزدی از درون دولت در انتخابات ثبت نام کند باید بگویم بله. مجموعه هئیت وزیران علاقه داشتیم آقای مخبر سرپرست دولت در انتخابات ثبت نام کنند تا مسیر شروع شده در دولت شهید رییس برای خدمت به مردم استمرار یابد که البته ایشان به این جمع بندی نرسیدند و ثبت نام نکردند.

وی گفت: درباره اینکه ایا مجموعه دولت فرد خاصی را مد نظر داشت و دارد باید گفت نه. نسبت به ثبت نام فرد خاصی اصرار نداشتیم و همه دغدغه دولت برگزاری انتخابات با دقت، سلامت، مشارکت و رقابت است. اقای مخبر امروز هم در پاسخ به گزارش‌هایی دوباره تذکر دادند جابجایی در دولت تا پایان عمر دولت سیزدهم رخ ندهد.

بهادری جهرمی درباره اینکه آیا نظر دولت در بین کاندیدا‌ها بر فرد خاصی است، گفت: خیر. برخی از همکاران ما مرخصی گرفتند، از دولت خداحافظی کردند و طبق علاقه شخصی شان به حمایت از کاندیدایی و فعالیت در ستادی مشغولند که ربطی به جایگاه آن‌ها در دولت ندارد.

وی گفت: ما دوره‌ای داشتیم که رییس جمهور و معاون اول کاندیدا‌ها بودند و برخی از دولتمردان هم به آن‌ها کمک می‌کردند. قانون می‌گوید برای انتخابات ریاست جمهوری نیاز به استعفا نیست، چون در این دولت رییس جمهور شهید شدند ما حساسیت بیشتری در این خصوص داشتیم.

بهادری جهرمی خاطرنشان کرد: اعضای دولت نگاهشان این است که خط خدمت شهید رییسی استمرار یابد. با این وجود کاندیدایی در بین ۶ کاندیدا ندارد. هر کدام از کاندید‌ها که خود را در مسیر دولت می‌داند نظر خودشان است و اعلام می‌کنند که می‌خواهند این مسیر را ادامه دهند. البته که باید پیش زمینه‌های ان را هم از جمله پرکاری، سخت کوشی و ضد فساد بودن و... را هم داشته باشند.

وی گفت: وجه تمایز خاص شهید رییسی با کاندیدا‌ها اخلاق ایشان بود. کاندیدا‌ها و فعالان رسانه‌ای شان این را تکلیف خود بدانند بهترین هدیه برای رییس جنهور شهید، ولایتمداری و حفظ اخلاق در رقابت هاست. تخریب رقیب سنت غلطی است که در مسیر انقلاب ایجاد شده لذا هر چه بیشتر در این زمینه دقت کنیم منفعتش برای خودمان است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جواد امام: لنگه کفش ظریف را به کل روسیه و پوتین ترجیح میدهم جواد امام: لنگه کفش ظریف را به کل روسیه و پوتین ترجیح میدهم
جواد امام: ظریف یک شخصیت ملی و سرمایه ارزشمند برای ایران است که تلاش‌هایش را نادیده میگیریم؛ ارزش موی گندیده او حتی از کل روسیه و پوتین بیشتر است
از اره برقی تا بازار آزاد؛ موفقیت میلی در انتخابات آرژانتین از اره برقی تا بازار آزاد؛ موفقیت میلی در انتخابات آرژانتین
پیروزی حزب «آزادی پیش می‌رود» به رهبری خاویر میلی در انتخابات میان‌دوره‌ای آرژانتین، موقعیت دولت را برای پیشبرد سیاست‌های ریاضتی و اصلاحات اقتصادی تقویت کرد.
حمایت مالی از خانواده‌های دارای چندقلو حمایت مالی از خانواده‌های دارای چندقلو
دولت از خانواده‌های دارای دوقلو، سه‌قلو و بیشتر در دهک‌های پایین حمایت مالی می‌کند؛ پرداخت مستمری، کمک‌هزینه تغذیه و خدمات نگهداری از کودکان در این طرح پیش‌بینی شده است.
نمایش قابلیت‌های پهپاد‌های پیشرفته چین+ فیلم نمایش قابلیت‌های پهپاد‌های پیشرفته چین+ فیلم
ویدئوی منتشرشده از ارتش آزادی‌بخش چین، پرتاب و حملات گروهی پهپاد‌های انتحاری ضدرادار ASN-۳۰۱ را نشان می‌دهد؛ پهپاد‌هایی کم‌هزینه و خودهدایت که برای هدف‌گیری منابع امواج راداری طراحی شده‌اند.
ماجرای ضیا و شیرین مقدم چه بود؟ ماجرای ضیا و شیرین مقدم چه بود؟
ماجرای علی ضیا و شیرین مقدم چیست؟ بررسی کامل شایعات را در این گزارش بخوانید.
پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس
تصویری کمتر دیده شده از نعیمه نظام دوست، پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه خواه در استانبول منتشر شده است.
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر