کد خبر: ۴۴۴۲۷
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۹

۵۰ درصد جمعیت کشور رایگان درمان می‌شوند

معاون درمان وزارت بهداشت، با اشاره به درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال و همچنین درمان رایگان از مسیر ارجاع، گفت: می‌توان عنوان کرد که درمان نیمی از جمعیت کشور رایگان انجام می‌شود.
۵۰ درصد جمعیت کشور رایگان درمان می‌شوند

مخاطب ۲۴- سعید کریمی، روز یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ در اجلاس معاونان درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، با بیان اینکه عمر دولت سیزدهم حدود سه سال بود، افزود: دولت سیزدهم طی حیات خود به اقدامات متعددی دست زده است. ۱۷ هزار تخت به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی کشور در بخش دولتی اضافه شده که معادل ۱۳ درصد از ظرفیت کل تخت‌های بیمارستانی کشور است.

وی با بیان اینکه تعداد تخت‌های آی‌سی‌یو نیز افزایش یافته، خاطرنشان کرد: ۳۰۰۰ تخت به ظرفیت تخت‌های ICU کشور اضافه شده است. تعداد تخت‌های ICU کودکان نیز حدود دو برابر شده است؛ به نحوی که تعداد تخت‌های ICU کودکان معادل ۵۰۰ مورد بود که در این دولت به ۱۰۵۰ مورد رسید.

کریمی با بیان اینکه جهاد بیمارستان‌سازی همچنان ادامه دارد، گفت: به تازگی به استان خراسان رضوی و شهر تربت حیدریه سفر کرده‌ام؛ ۳۰۰ تخت به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی این شهر اضافه شد. تعداد تخت‌های بیمارستانی این شهر معادل ۳۰۰ مورد بود که با افتتاح این تخت‌ها به ۶۰۰ مورد رسید.

وی با بیان اینکه تعداد مراکز دندانپزشکی در کشور افزایش یافته، گفت: ۶۷ مرکز ارائه خدمات دندانپزشکی در بخش دولتی به شبکه درمانی کشور اضافه شده که اغلب این مراکز در مناطق محروم مستقر هستند.

کریمی با بیان اینکه تجهیزات بیمارستانی در دوران پاندمی ویروس کرونا مستهلک شدند، افزود: ۳۸۰ دستگاه که از تکنولوژی بالایی برخوردار هستند و حدود یک میلیون دلار قیمت دارند، تهیه کرده و در اختیار بیمارستان‌ها قرار دادیم. برخی از دانشگاه‌های علوم پزشکی به دلیل گران بودن تجهیزات از تجهیزات پیشرفته برخوردار نبودند؛ به همین دلیل، دستگاه‌های پیشرفته را خریداری کرده و در اختیار بیمارستان‌ها قرار دادیم. همچنین ۱۴۵۳ دستگاه دیالیز تهیه کرده و در اختیار بیمارستان‌ها قرار داریم.

معاون درمان با بیان اینکه حفاظت مالی از مردم در حوزه درمان، جزو اقدامات دولت سیزدهم به حساب می‌آید، خاطرنشان کرد: ۳۳ میلیون نفر از جمعیت این کشور از مسیر «ارجاع» از خدمات درمان رایگان برخوردار هستند. ساکنان شهر‌های کمتر از ۲۰ هزار نفر، افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی، سه دهک اول جامعه و عشایر کشور، جمعیت ۳۳ میلیون نفری که از مسیر ارجاع از درمان رایگان برخوردار هستند، تشکیل می‌دهند.

وی با بیان اینکه درمان رایگان کودکان کمتر از هفت سال جزو دیگر اقدامات مهم دولت سیزدهم به حساب می‌آید، افزود: حدود ۸ میلیون نفر از درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال برخوردارند.

کریمی ادامه داد: با توجه به جمعیت ۳۳ میلیون نفری برخوردار از درمان رایگان از مسیر ارجاع و جمعیت ۸ میلیون نفری کودکان کمتر از ۷ سال که از درمان رایگان برخوردارند، می‌توان گفت نیمی از جمعیت کشور از درمان رایگان برخوردارند. به عبارت دیگر، وعده شهید رئیسی درباره کاهش هزینه‌های درمانی محقق شده است.

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه تأسیس صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج از دیگر اقدامات دولت سیزدهم محسوب می‌شود، گفت: پیش از اینکه دولت سیزدهم آغاز به کار کند، ۱۶ بیماری خاص و صعب‌العلاج از حمایت بیمه‌ای برخوردار بودند. در حال حاضر، ۱۰۷ گروه بیماری از خدمات صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج برخوردار هستند.

کریمی درباره بودجه صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج خاطرنشان کرد: نخستین سال شکل‌گیری صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج، بودجه تخصیص یافته به این صندوق معادل ۵ همت بود و بودجه سال گذشته نیز معادل ۷ همت بود. همچنین بودجه سال جاری این صندوق معادل ۱۲ همت است.

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه کاشت حلزون شنوایی برای کودکان از دیگر اقدامات وزارت بهداشت به حساب می‌آید، اظهار کرد: پیش از اینکه دولت سیزدهم سیاست اجرای امور را در دست گیرد حدود ۲ هزار کودک در لیست انتظار کاشت حلزون شنوایی قرار داشتند. در حال حاضر، هیچ کودکی در صف انتظار کاشت حلزون شنوایی قرار ندارد. کاشت حلزون شنوایی از اهمیت فراوانی برخوردار است؛ اگر حلزون شنوایی پیش از سن ۴ سالگی برای کودکان کاشته نشود، نه تنها قدرت شنوایی خود را از دست می‌دهند بلکه قدرت تکلم را نیز نخواهند داشت.

وی با بیان اینکه نسبت به احداث مراکز درمان ناباوری و ارائه خدمات سطح دو اقدام کرده‌ایم، افزود: ۸۷ مرکز درمان ناباروری سطح دو در کشور ایجاد کرده‌ایم. دولت سیزدهم، این مراکز را برای نخستین‌بار در کشور احداث کرده است.

کریمی گفت: پیش از دولت سیزدهم، هیچ مرکز درمان ناباوری سطح ۲ در کشور وجود نداشت، اما شرایط حال حاضر به نحوی است که تمام دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور حداقل یک مرکز درمان ناباروری سطح ۲ وجود دارد.

معاون درمان وزارت بهداشت، درباره مراجعه به مراکز درمانی سطح ۲ گفت: بررسی‌ها بیانگر این است که ۳۷ هزار و ۴۹۲ نفر برای درمان ناباروری به مراکز سطح ۲ مراجعه کرده‌اند که موفقیت ۳۰ درصدی حاصل شده است.

وی درباره مراکز درمانی سطح ۳ ناباروری نیز گفت: ۱۲۶ مرکز درمان ناباروری سطح ۳ در تمام استان‌های کشور وجود دارد که از این تعداد ۵۰ مرکز دولتی و مابقی خصوصی هستند. بررسی‌ها بیانگر این است که یک میلیون و ۱۱۲ هزار و ۶۸۳ مورد برای دریافت خدمات تخصصی به مراکز درمانی سطح ۳ مراجعه کرده‌اند و خدماتی مانند IVF دریافت کرده‌اند. ۳۶۰۰۰ مورد از مجموع افرادی که خدمات IVF را دریافت کرده‌اند نتیجه حاصله مثمر ثمر واقع شده است.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: مراکز درمان ناباروری سطح ۳، خدمات درمانی فوق تخصصی را به مراجعه کنندگان ارائه می‌دهند؛ به طور مثال، حدود ۳۰ تا ۳۴ درصد از افرادی که ناباروری را تجربه می‌کنند خدمات ICI دریافت کرده‌اند.

برچسب ها: تخت بیمارستانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر