کد خبر: ۴۴۳۷۷
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۶
توجه بورسی‌ها به مشاوران اقتصادی کاندیدا‌ها

پیش بینی بورس امروز ۲۷ خرداد ۱۴۰۳

در شبکه‌های اجتماعی شاهد واکنش‌های بسیاری نسبت به مشاوران اقتصادی کاندیدا‌ها بودیم. عمده واکنش‌ها نسبت به مشاوران اقتصادی مسعود پزشکیان –حسین عبده تبریزی و احمد میدری- مثبت بود و عمده واکنش‌ها نسبت به مشاوران اقتصادی محمدباقر قالیباف –امیر سیاح و مجید شاکری- منفی بوده است. به ویژه آن که مجید شاکری را به واسطه امضای نامه‌ی معروفی که بورس را عامل تورم می‌دانست در میان بورسی‌ها چهره محبوبی محسوب نمی‌شود.
پیش بینی بورس امروز ۲۷ خرداد ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز یکشنبه می‌روند که روز شنبه شاخص کل بورس تهران ریزش کرد. برای پیش بینی بورس امروز یکشنبه ۲۷ خرداد- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز شنبه شاخص کل ۱۴ هزار و ۲۳۹ واحد ریزش کرد و شاخص کل هم‌وزن ۳ هزار و ۳۰۵ واحد پایین آمد. همچنین شاخص کل فرابورس ۱۷۴ واحد افت کرد و شاخص هم وزن فرابورس کاهش هزار و ۲۷۳ واحدی داشت.
بیشترین افزایش قیمت

روز دوشنبه در بورس شرکت تامین ماسه ریخته گری (کماسه)، شرکت سیمان آبیک (سآبیک) و شرکت انتقال داده‌های آسیاتک (آسیاتک) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت صنعتی و معدنی شمال شرق شاهرود (کشرق)، شرکت سیمان لار سبزوار (سبزوا) و شرکت صنایع چوب خزر کاسپین (چخزر) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های خکار (شرکت ایرکا پارت صنعت)، دکوثر (شرکت داروسازی کوثر) و خاهن (شرکت آهنگری تراکتورسازی ایران) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت سوژمیران (فسوژ)، شرکت پنبه و دانه‌های روغنی خراسان (غدانه) و شرکت بازرگانی و تولیدی مرجان کار (کمرجان) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

بیشتر بخوانید

عرضه و تقاضای بازار

در معاملات شنبه، ۲۴ نماد صف خرید داشتند و ۴۵۵ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۳۱ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۰۸ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۱۲۶ درصدی به هزار و ۲۳۵ میلیارد تومان رسید.
پیش بینی بورس امروز

روز شنبه شاخص کل بورس تهران از ابتدای معاملات ریزش کرد و اغلب قریب به اتفاق نماد‌ها قرمرپوش شدند و با صف فروش مواجه بودند. دیروز نماد‌های فولاد، فملی، شپنا، شستا و فارس بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص داشتند. دیروز ۸۹ درصد نماد‌های بازار سهام قرمزپوش شدند، شاخص کل ۰.۶۹ درصد و شاخص هم وزن نیز ۰.۴۹ درصد افت کردند.

به علاوه، روز شنبه باز هم شاهد خروج پول حقیقی به بازار بودیم و ۵۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شد. دیروز نماد‌های وبملت، وتجارت، فملی، خاور، فولاد، شستا، خساپا، ثپردیس، حفارس، وخارزم و ثبهساز بیشترین خروج سرمایه را داشتند.

همچنین ارزش معاملات خرد سهام با افت ۲۰ درصدی به رقم ۲ هزار و ۸۸ میلیارد تومان رسید.

بدین ترتیب بازار با سه مسئله مواجه است. صف فروش طویل، خروج سرمایه و رکود معاملاتی، مسائل اصلی بازار هستند؛ بنابراین روند‌های درونی بازار نشانه‌ای از تغییر روند بازار ندارد. اما از سوی دیگر توجه اهالی بازار به انتخابات ریاست جمهوری است. در شبکه‌های اجتماعی شاهد واکنش‌های بسیاری نسبت به مشاوران اقتصادی کاندیدا‌ها بودیم. عمده واکنش‌ها نسبت به مشاوران اقتصادی مسعود پزشکیان –حسین عبده تبریزی و احمد میدری- مثبت بود و عمده واکنش‌ها نسبت به مشاوران اقتصادی محمدباقر قالیباف –امیر سیاح و مجید شاکری- منفی بوده است. به ویژه آن که مجید شاکری را به واسطه امضای نامه‌ی معروفی که بورس را عامل تورم می‌دانست در میان بورسی‌ها چهره محبوبی محسوب نمی‌شود.

با این همه اهالی بازار از نزدیک و با دقت همه تحولات و مواضع کاندیدا‌ها و مشاوران و همراهان آنان را دنبال می‌کنند.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر