کد خبر: ۴۴۳۴۸
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۷

رونالدینیو: بازی‌های تیم ملی برزیل را نمی‌بینم!

رونالدینیو در مصاحبه جدید خود شدیدا به تیم ملی کشورش تاخت و گفت این تیم هیچ چیز جذابی ندارد که بخواهد بازی‌هایش را تماشا کند.
رونالدینیو: بازی‌های تیم ملی برزیل را نمی‌بینم!

مخاطب۲۴- رونالدینیو، مهاجم اسطوره‌ای برزیل، اطمینان داد که تیمش را در کوپا آمه‌ریکا در ایالات متحده همراهی نخواهد کرد، زیرا او معتقد است که تیم فاقد "شادی"، "سختکوشی" و "فداکاری" لازم است، اگرچه اعتقاد دارد که وینیسیوس جونیور شایسته توپ طلاست.

بازیکن سابق پاری سن ژرمن و بارسلونا در مصاحبه‌ای با کانال یوتیوب "Cartoloucos" که این جمعه منتشر شد، گفت: «هیچ چیز خوب پیش نمی‌رود. شجاعت در تیم کم است، فداکاری کم است. اینجا همه چیز کم است.»

ستاره برزیلی به این ترتیب اعلام کرد که هیچ بازی سلسائو را در کوپا آمه‌ریکا که بین ۲۰ ژوئن (اول تیر) تا ۱۴ جولای در آمریکا برگزار می‌شود، تماشا نخواهد کرد.

رونالدینیو گفت: «این تیم ملی پر از کمبود است. هیچ بهانه‌ای برای تماشا بازی‌هایش ندارم. برزیل پر از نقاط ضعف است و بنابراین من هیچ بازی‌ای را تماشا نمی‌کنم.»

بیشتر بخوانید

رونالدینیو که اکنون ۴۴ سال سن دارد، در سال ۲۰۰۲ با تیم برزیل قهرمان جام جهانی شد و در سال ۱۹۹۹ پس از شکست دادن اروگوئه ۰-۳ در فینال کوپا آمریکا را در پاراگوئه به دست آورد.

علی‌رغم انتقاداتش از بازی تیم تحت رهبری دوریوال جونیور، او معتقد بود که وینسیوس جونیور، وینگر رئال مادرید، رهبر سلسائوی فعلی که نیمار را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد، "لایق" بردن توپ طلای ۲۰۲۴ است.

برزیل اولین بازی خود را در کوپا آمه‌ریکا را ۵ تیر مقابل کاستاریکا در لس آنجلس خواهد داشت و سپس با پاراگوئه و کلمبیا روبرو خواهد شد.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر