کد خبر: ۴۴۳
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۹
خوش‌لحن دبیر جبهه تدبیر و توسعه استان اردبیل در گفت‌وگو با ایلنا:

تشکیل مجلس معتدل می‌تواند کاستی‌های گذشته را جبران کند

دبیر جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی استان اردبیل گفت: باتوجه به اینکه دولت توانسته دست به انجام کارهای ارزشمندی بزند به نظر می‌رسد که اگر مجلس محکم و منسجم و معتدلی شکل بگیرد می‌توان کاستی‌های سالیان گذشته را جبران کرد.

«هوشنگ خوش‌لحن» دبیر جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: زمانی که صحبت از حزب می‌شود قطعاً با تعاریف مختلفی روبرو می‌شویم که هدف اصلی آن کسب قدرت سیاسی است و احزاب با این اهداف وارد میدان می‌شوند که این بحث نمایانگر این است که انسان‌ها به صورت فردی نمی‌توانند به فعالیت خود بپردازند و باید جمع‌گرا باشند تا بتوانند نسبت به احقاق هدف مورد نظر اقدام کنند. جبهه تدبیرو توسعه هم از این امر مستثنی نیست و هدف اصلی خود را ارتباط با مردم و روشنگری آنها قرار داده است.

وی در تشریح مطالبات مردم و وظایف نمایندگان آینده مجلس بیان داشت: قانونگذار برای نمایندگان تعیین کرده است که چگونه باید رفتار کنند و حتی وظایف آنها را گوشزد کرده است که در مرحله تصویب و نظارت خلاصه می‌گردد. در اینجاست که باید بگوییم اگر نمایندگان از توانمندی و کارایی خوبی برخوردار باشند می‌توانند از یک لایحه دفاع کنند و در بعد نظارتی هم اگر شخصیت شجاعی داشته باشد می‌تواند جلوی خیلی از مسائل را بگیرد که البته مردم‌داری و کلان‌نگری می‌تواند از سایر توانایی‌های وی باشد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پایان عنوان کرد: شرکت مردم در انتخابات بدون شک می‌تواند به انتخابات رسمیت و حتی شکل تازه‌ای بدهد چراکه بر اساس رای آنها است که مجلس شکل می‌گیرد. بنابراین باتوجه به اینکه دولت توانسته دست به انجام کارهای ارزشمندی بزند به نظر می‌رسد که اگر مجلس محکم و منسجم و معتدلی شکل بگیرد می‌توان کاستی‌های سالیان گذشته را جبران کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد! تاج: در هر استان یک افسر حفاظت از کودکان انتخاب خواهیم کرد!
رئیس فدراسیون فوتبال از عملکرد سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان ابراز رضایت کرد و گفت این مربی به کار خود در این تیم ادامه خواهد داد.
عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: احتمالاً دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و ایالات متحده به زودی تنظیم خواهدشد.
ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟ ماجرای ریزش معدن همکار چیست؟
صبح امروز تونل شماره ۲۰ معدن زغال‌سنگ همکار در کوهبنان دچار ریزش شد. دو کارگر آسیب دیدند، اما خوشبختانه حال عمومی آنها مساعد است.
برگزاری نمایشگاه تمبر، خودرو، تاریخ برگزاری نمایشگاه تمبر، خودرو، تاریخ
موزه خودرو‌های اختصاصی نیاوران با همکاری موزه تخصصی تمبر یکتا، نمایشگاهی با عنوان «تمبر، خودرو، تاریخ» برگزار می‌کند.
دلیل گرانی گوشت کشف شد؟! دلیل گرانی گوشت کشف شد؟!
خرید یک کیلو گوشت گوساله می‌تواند حدود پنج درصد درآمد ماهانه کارگر ایرانی را ببلعد
برگزیده
توافق با ایران در راه است توافق با ایران در راه است
فرستاده ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا مدعی شد که واشنگتن تمایل به دستیابی به توافق با جمهوری اسلامی ایران دارد و اعلام کرد که این هفته در اروپا با نمایندگان ایران دیدار خواهند کرد.
عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود عراقچی: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات به زودی اعلام می‌شود
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: احتمالاً دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و ایالات متحده به زودی تنظیم خواهدشد.
آخه آق ترامپ ما هنیه را ترور کردیم که به ما عامل خطر می‌گید؟ یا دوستان شما؟! آخه آق ترامپ ما هنیه را ترور کردیم که به ما عامل خطر می‌گید؟ یا دوستان شما؟!
پزشکیان رییس جمهوری در مجمع گفت و گوی تهران گفت: بر اساس معاهدات بین‌المللی حق استفاده از انرژی هسته‌ای داریم. ما برای کشاورزی و صنعت به این علم نیاز داریم. چه کسی گفته اینها حق دارند جلوی علم دیگران را بگیرند. خیلی‌ها در ایران می‌خواستند به سمت سلاح هسته‌ای بروند، اما مقام معظم رهبری جلوی آن را گرفتند. در نتیجه قرار نیست ما سلاح هسته‌ای داشته باشیم
صفحه خبر بالای تصاویر