کد خبر: ۴۴۲۸
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۹

ابوظبی دوباره منفجر شد

رسانه های اماراتی از وقوع انفجار مهیب در ابوظبی، پایتخت امارات خبر دادند.
ابوظبی دوباره منفجر شد

به گزارش سرویس سیاسی مخاطب ۲۴ به نقل از ایسناْ شبکه الجزیره در این باره اعلام کرد، خبرنگاران برزیلی مرتبط با پوشش جام باشگاه‌های جهان در ابوظبی از وقوع انفجار و آتش سوزی در ساختمانی در مرکز شهر طی نیمه‌های شب خبر دادند.

 

ابوظبی دوباره منفجر شد


فعالان شبکه‌های اجتماعی نیز ویدئو‌هایی را منتشر کردند که انفجار مهیب و آتش سوزی در ساختمانی در ابوظبی و بلند شدن دود از این ساختمان را نشان می‌دهد.

 


خبرگزاری اماراتی "وام" با تایید این خبر اعلام کرد که تیم‌های آتش نشانی در محل آتش سوزی در خیابان "حمدان" ابوظبی حضور یافته و آتش را مهار کردند و این حادثه هیچ خسارات جانی در پی نداشت.

همچنین کلیپ‌های در حال پخش در اینترنت حاکی از استقرار شدید نیرو‌های امنیتی و تیم‌های آتش نشانی و ترافیک در یکی از خیابان‌های ابوظبی است.

مقامات اماراتی هم تایید کردند که تیم‌های ذی ربط به طور مستقیم با وضعیت برخورد می‌کنند و خواستار کسب اطلاعات از منابع رسمی شدند.

از سوی دیگر سفارت آمریکا در ابوظبی به شهروندانش در این کشور درباره گزارش‌های احتمالی حمله موشکی یا پهپادی بر فراز این شهر هشدار داد.

برچسب ها: ابوظبی دبی انفجار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
ایرانسل طرح «بسته‌های خواندنی» با تخفیف ویژه باغ کتاب راه‌اندازی کرد ایرانسل طرح «بسته‌های خواندنی» با تخفیف ویژه باغ کتاب راه‌اندازی کرد
به مناسبت هفته کتاب، ایرانسل به مشترکان خود با خرید بسته اینترنت، پیامک تخفیف ۲۰ درصدی برای استفاده از خدمات باغ کتاب تهران ارائه می‌دهد.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر