کد خبر: ۴۴۲۷۳
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۵

مهار آتش‌سوزی جنگل‌های گیلانغرب

فرماندار شهرستان گیلانغرب ضمن تقدیر از همه مردم طبیعت‌دوست و تلاشگران در عرصه اتفاق حریق گفت:آتش سوزی در مراتع و جنگل‌های گیلانغرب با حضور ۴ بالگرد و هواپیما در کنار تلاش مردم مهار شد
مهار آتش‌سوزی جنگل‌های گیلانغرب

مخاطب۲۴_ آتش سوزی_ علی نظری اظهار کرد: علاوه بر دو روز اول که مردم عزیز، طبیعت‌دوستان و کارکنان، دستگاه‌های اجرایی که فراخوان شده بودند در مهار آتش، تلاش وافری برای اطفای این حریق داشتند.

وی ضمن اشاره به هماهنگی با فرماندار ایوانغرب افزود: طی ۵ مرحله بالگرد، محدوده گردل و «زینو گر» دهستان چله را آب‌پاشی کرد.

فرماندار گیلانغرب به پیگیری‌های استاندار و مدیرکل مدیریت بحران استانداری اشاره و تصریح کرد: دو دستگاه بالگرد برای جابه‌جایی نیرو‌ها به کار گرفته شد

وی ادامه داد: علاوه بر جابه‌جایی نیرو‌ها از ارتش درپادگان، ابوذر، مجموعه بسیج، طبیعت دوستان، انجمن‌ها و اداراتی که فراخوان شده بودند یک بالگرد آب پاش نیز در ۶ مرحله محدوده سرباخ و با سیران را آب‌پاشی کرد.

بیشتر بخوانید

نظری ابراز داشت: علاوه بر کمک‌های دو بالگرد در منطقه آتش‌سوزی در سرباخ گلین با پیگیری‌های مسوولان ارشد استان، صبح امروز نیز یک دستگاه هواپیمای ایلوشن پس از آبگیری در این منطقه حاضر و باقی مانده حریق را مهار کرد.

فرماندار شهرستان گیلانغرب گفت: به منظور مهار و لکه‌گیری کنده‌های خطرساز احتمالی، نگهبانان و افرادی به عنوان دیده‌بان در منطقه استقرار یافته‌اند تا در صورت حریق به سرعت از پیشروی جلوگیری، کنند.

طی چهار روز آتش سوزی در شهرستان گیلانغرب بیش از ۲۰ نقطه از اراضی مراتع و جنگل‌های شهرستان گیلانغرب صد‌ها هکتار خسارت به بار آورد.

برچسب ها: آتش سوزی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر