کد خبر: ۴۴۲۷۳
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۵

مهار آتش‌سوزی جنگل‌های گیلانغرب

فرماندار شهرستان گیلانغرب ضمن تقدیر از همه مردم طبیعت‌دوست و تلاشگران در عرصه اتفاق حریق گفت:آتش سوزی در مراتع و جنگل‌های گیلانغرب با حضور ۴ بالگرد و هواپیما در کنار تلاش مردم مهار شد
مهار آتش‌سوزی جنگل‌های گیلانغرب

مخاطب۲۴_ آتش سوزی_ علی نظری اظهار کرد: علاوه بر دو روز اول که مردم عزیز، طبیعت‌دوستان و کارکنان، دستگاه‌های اجرایی که فراخوان شده بودند در مهار آتش، تلاش وافری برای اطفای این حریق داشتند.

وی ضمن اشاره به هماهنگی با فرماندار ایوانغرب افزود: طی ۵ مرحله بالگرد، محدوده گردل و «زینو گر» دهستان چله را آب‌پاشی کرد.

فرماندار گیلانغرب به پیگیری‌های استاندار و مدیرکل مدیریت بحران استانداری اشاره و تصریح کرد: دو دستگاه بالگرد برای جابه‌جایی نیرو‌ها به کار گرفته شد

وی ادامه داد: علاوه بر جابه‌جایی نیرو‌ها از ارتش درپادگان، ابوذر، مجموعه بسیج، طبیعت دوستان، انجمن‌ها و اداراتی که فراخوان شده بودند یک بالگرد آب پاش نیز در ۶ مرحله محدوده سرباخ و با سیران را آب‌پاشی کرد.

بیشتر بخوانید

نظری ابراز داشت: علاوه بر کمک‌های دو بالگرد در منطقه آتش‌سوزی در سرباخ گلین با پیگیری‌های مسوولان ارشد استان، صبح امروز نیز یک دستگاه هواپیمای ایلوشن پس از آبگیری در این منطقه حاضر و باقی مانده حریق را مهار کرد.

فرماندار شهرستان گیلانغرب گفت: به منظور مهار و لکه‌گیری کنده‌های خطرساز احتمالی، نگهبانان و افرادی به عنوان دیده‌بان در منطقه استقرار یافته‌اند تا در صورت حریق به سرعت از پیشروی جلوگیری، کنند.

طی چهار روز آتش سوزی در شهرستان گیلانغرب بیش از ۲۰ نقطه از اراضی مراتع و جنگل‌های شهرستان گیلانغرب صد‌ها هکتار خسارت به بار آورد.

برچسب ها: آتش سوزی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر