کد خبر: ۴۴۲۰۵
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
سازمان تأمین‌اجتماعی برگزار می‌کند؛

چهارمین رویداد جمع‌سپاری"جمعینو" با موضوع برنامه جامع تحقق سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی

سازمان تأمین‌اجتماعی با هدف استفاده از ظرفیت‌های نخبگانی و مشارکت‌های اجتماعی، نسبت به برگزاری رویداد فراخوان ایده با محوریت برنامه جامع تحقق سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی، ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری اقدام کرده است. نخبگان و عموم افراد می‌توانند تا ۳۱ خردادماه به سایت فراخوان مراجعه کرده و ایده‌های ارزشمند خود ذیل ۹ محور این فراخوان را در چهار دسته موضوعی ایده‌های تقنینی، مقرراتی، اجرایی و ایده‌های مرتبط با پیش‌نیاز‌ها و الزامات تحقق این سیاست‌ها به دبیرخانه این رویداد ارسال کنند.
چهارمین رویداد جمع‌سپاری جمعینو  با موضوع برنامه جامع تحقق سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛رویداد‌های جمع‌سپاری سازمان تأمین اجتماعی با عنوان "جمعینو" تاکنون در سه نوبت با موضوعات مختلف در این سازمان برگزار شده است و هدف از آن استفاده از ظرفیت نخبگانی و مشارکت اجتماعی در حل مسائل مرتبط با این سازمان است.

براساس این گزارش، چهارمین دوره این رویداد به موضوع برنامه جامع تحقق سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی اختصاص یافته است؛ سیاست‌هایی که ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده و قرار است در این رویداد، ایده‌های خلاقانه در جهت تحقق سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی گردآوری شده و ایده‌های برتر ضمن تقدیر مورد حمایت سازمان تأمین‌اجتماعی قرار گیرند.
سازمان تأمین‌اجتماعی از علاقمندان به مشارکت در این زمینه دعوت کرده است با مراجعه به سایت رویداد به نشانی jameino.ir ایده‌های خود را در محور‌های نه‌گانه تعریف شده زیر به دبیرخانه این رویداد ارسال کنند:
- تحقق و استقرار نظام تأمین‌اجتماعی چندلایه چند سطحی با تأکید بر نظام بازنشستگی (موضوع بند‌های یک و پنج سیاست‌های کلی)
- ایجاد سازوکار تخصصی و فرابخشی تنظیم‏‌گری نظام تأمین‌اجتماعی با تأکید بر نظام بازنشستگی (موضوع بند دو سیاست‌های کلی)
- پایداری مالی نظام بازنشستگی با تأکید بر محاسبات بیمه‌‏ای؛ تعادل منابع و مصارف؛ حفظ و ارتقای ارزش ذخایر نظام بازنشستگی (موضوع بند سه سیاست‌های کلی)
- اصلاح قوانین نظام بازنشستگی با تأکید بر اقدامات تقنینی؛ مقرراتی (موضوع بند چهار سیاست‌های کلی)
- بسط و تأمین عدالت اجتماعی با تأکید بر فقرزدایی؛ رفع تبعیض‏‌های ناروا در بهره‏‌مندی از منابع عمومی (موضوع بند شش سیاست‌های کلی)
- استقرار نظام ملی احسان و نیکوکاری با تأکید بر نظام بازنشستگی (موضوع بند هفت سیاست‌های کلی)
- استقرار نقش نظام بازنشستگی در تحکیم نهاد خانواده و فرزندآوری (موضوع بند هشت سیاست‌های کلی)
- تدوین پیوست تأمین‌اجتماعی با تأکید بر نظام بازنشستگی (موضوع بند نُه سیاست‌های کلی)

- نحوه مشارکت شرکای اجتماعی و تشکل‏‌های کارگری، بازنشستگان و کارفرمایی

براساس این گزارش، ایده‌های ارسالی می‌توانند در چهار دسته پیشنهاد‌ات تقنینی که به وضع یا اصلاح قوانین در سطح مجلس نیاز دارند؛ پیشنهاد‌ات مقرراتی که به وضع یا اصلاح مقررات در سطح هیئت‌وزیران یا شورا‌های عالی کشور نیاز دارند؛ پیشنهاد‌ات اجرایی که به وضع یا اصلاح رفتار‌ها و رویه‏‌ها در سطح نظام تأمین‌اجتماعی نیاز دارند و مستلزم تقنین قانون یا مقررات جدید نیستند و همچنین پیشنهادات مربوط به الزامات و پیش‌نیاز‌های تحقق سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی در سطح ملی؛ استانی یا سازمانی، ارائه و به این رویداد ارسال شوند.
علاقمندان همچنین می‌توانند چکیده آثار علمی پژوهشی خود (اعم از رساله، پایان‌نامه؛ مقالات علمی-پژوهشی داخلی و خارجی) مرتبط با سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی را نیز برای شرکت در چهارمین رویداد جمعینو، حداکثر در ۵۰۰ کلمه در سایت رویداد ثبت و ارسال کنند.
سازمان تأمین‌اجتماعی ضمن دعوت از همه اعضای خانواده بزرگ کارکنان این سازمان در سراسر کشور و نیز سایر پژوهشگران، علاقه‌مندان و دغدغه‌مندان حوزه کلان رفاه و تأمین‌اجتماعی برای مشارکت در چهارمین رویداد "جمعینو"، مهلت ارسال آثار و ایده‌ها به این رویداد را از ۲۱ ام تا ۳۱ ام خرداد اعلام کرده است که در این مهلت، همه علاقه‌مندان می‌تواننند برای ثبت‌نام و ارسال ایده‌ها به سایت جمعینو به نشانی jameino.ir مراجعه کنند.
براساس اعلام سازمان تأمین‌اجتماعی، ایده‌های برتر علاوه بر تقدیر در روز برگزاری اختتامیه رویداد، مورد حمایت این سازمان نیز قرار خواهند گرفت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر