کد خبر: ۴۴۱۳۴
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۲

بیمه ما به عنوان اولین شرکت بیمه‌ای در سال ۱۴۰۳ به مجمع رفت

تخصیص مبلغ ۳۰۰ ریال سود به ازای هر سهم به تصویب سهامداران حاضر در مجمع بیمه "ما" رسید.
بیمه ما به عنوان اولین شرکت بیمه‌ای در سال ۱۴۰۳ به مجمع رفت

به گزارش مخاطب24به نقل از بیمه ما: مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت برای سال مالی منتهی به بیست و نهم اسفند ۱۴۰۲ صبح روز دوشنبه مورخ ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۸۵ درصدی سهامداران برگزار شد و ضمن تصویب صورت‌های مالی سال ۱۴۰۲، تقسیم ۳۰۰ ریال سود به ازای هر سهم مورد موافقت عمده سهامداران حاضر در مجمع قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت بیمه "ما" با اطلاع رسانی قبلی راس ساعت ۱۰:۰۰ روز جاری به صورت حضوری برگزار و همچنین سهامداران از طریق سایت شرکت به آدرس http://www.bimehma.com به طور کامل در جریان مصوبات آن قرار گرفتند.

استماع گزارش هیات مدیره، حسابرس و بازرس قانونی، تصویب صورت‌های مالی سال مالی منتهی به بیست و نهم اسفند ۱۴۰۲، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی، انتخاب اکچوئر رسمی بیمه و علی البدل، انتخاب روزنامه کثیر‌الانتشار، تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیات مدیره و تعیین حق الزحمه بازرس قانونی و حسابرس مستقل برای سال مالی آتی از جمله موارد تصمیم گیری شده در این مجمع بود.

پس از استقرار هیأت رییسه مجمع، شامل جناب آقای خوارزمی رئیس هیات مدیره شرکت به عنوان رئیس مجمع و ناظرین سرکار خانم اسدزاده و غنی از گروه مالی ملت و مهرآیندگان و آقای محسن علی میرزایی منشی جلسه، نمایندگان بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، نماینده سازمان بورس، حسابرس؛ گزارش عمکرد و فعالیت‌های شرکت در سال ۱۴۰۲ توسط دکتر کاردگر نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل تشریح شد.

پس از ارائه گزارش حسابرس و بازرس قانونی شرکت و پس از بیان توضیحات لازم در مورد بند‌های گزارش حسابرس، صورت‌های مالی سال مالی منتهی به بیست و نهم اسفند ۱۴۰۲ و تقسیم ۳۰۰ ریال سود به ازاء هر سهم به تصویب سهامداران حاضر در مجمع رسید.

همچنین موسسه حسابرسی بهمند و موسسه حسابرسی کوشا منش به ترتیب به عنوان حسابرس و بازرس قانونی اصلی و علی البدل برای سال مالی آتی و روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی‌های این شرکت انتخاب شدند.

شایان ذکر است مقرر شده بود مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت بیمه "مآ" در تاریخ دوم خردادماه سال جاری برگزار شود که به علت شهادت آیت الله رییسی و هیات همراه و اعلام روز چهارشنبه مورخ ۰۲/۰۳/۱۴۰۳ به عنوان تعطیل رسمی، تغییر یافت.

برچسب ها: بیمه ما
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
حقوق سربازان مجرد در مناطق عملیاتی، حداقل ۹ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان است.
زائران مراقب جریمه میلیاردی عربستان باشید! زائران مراقب جریمه میلیاردی عربستان باشید!
عربستان سعودی به زائران خارجی عمره هشدار داد که تا ۲۹ آوریل باید این کشور را ترک کنند، در غیر این صورت تا سقف ۱۰۰ هزار ریال سعودی جریمه می‌شوند.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
آتش‌سوزی در نزدیکی حرم حضرت ابوالفضل در کربلا آتش‌سوزی در نزدیکی حرم حضرت ابوالفضل در کربلا
هتلی در ۶۰۰ متری حرم حضرت عباس ساعاتی قبل در آتش سوخت. شعله‌ها به ساختمان مجاور نیز سرایت کرد و دود غلیظی آسمان اطراف حرم را فرا گرفت. معاون عتبات سازمان حج و زیارت: هتلی که آتش گرفته به‌دلیل ضعف ایمنی بیش از یک سال است که از چرخۀ هتل‌های طرف قرارداد ایران خارج شده. تاکنون گزارشی از حضور هموطنان نداشتیم.
افزایش تورم با افزایش حقوق‌ها جور در نمی‌آید! افزایش تورم با افزایش حقوق‌ها جور در نمی‌آید!
زمانی که در اصطلاح عنوان کارمندان را به کار می‌بریم منظور تمام افراد تحت پوشش تامین اجتماعی و بازنشستگان و مستمری بگیران را شامل می‌شود.
پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی ۳۰ و ۳۱ فروردین پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی ۳۰ و ۳۱ فروردین
حقوق فروردین ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی، ۳۰ و ۳۱ فروردین پرداخت خواهد شد.
کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟ کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟
بر اساس آخرین آمار‌های منتشره، امارات متحده عربی، قطر و کویت همچنان سه کشوری هستند که سه رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در فوریه ۲۰۲۵ به خود اختصاص داده‌اند.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر