کد خبر: ۴۴۱۳۴
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۲

بیمه ما به عنوان اولین شرکت بیمه‌ای در سال ۱۴۰۳ به مجمع رفت

تخصیص مبلغ ۳۰۰ ریال سود به ازای هر سهم به تصویب سهامداران حاضر در مجمع بیمه "ما" رسید.
بیمه ما به عنوان اولین شرکت بیمه‌ای در سال ۱۴۰۳ به مجمع رفت

به گزارش مخاطب24به نقل از بیمه ما: مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت برای سال مالی منتهی به بیست و نهم اسفند ۱۴۰۲ صبح روز دوشنبه مورخ ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۸۵ درصدی سهامداران برگزار شد و ضمن تصویب صورت‌های مالی سال ۱۴۰۲، تقسیم ۳۰۰ ریال سود به ازای هر سهم مورد موافقت عمده سهامداران حاضر در مجمع قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت بیمه "ما" با اطلاع رسانی قبلی راس ساعت ۱۰:۰۰ روز جاری به صورت حضوری برگزار و همچنین سهامداران از طریق سایت شرکت به آدرس http://www.bimehma.com به طور کامل در جریان مصوبات آن قرار گرفتند.

استماع گزارش هیات مدیره، حسابرس و بازرس قانونی، تصویب صورت‌های مالی سال مالی منتهی به بیست و نهم اسفند ۱۴۰۲، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی، انتخاب اکچوئر رسمی بیمه و علی البدل، انتخاب روزنامه کثیر‌الانتشار، تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیات مدیره و تعیین حق الزحمه بازرس قانونی و حسابرس مستقل برای سال مالی آتی از جمله موارد تصمیم گیری شده در این مجمع بود.

پس از استقرار هیأت رییسه مجمع، شامل جناب آقای خوارزمی رئیس هیات مدیره شرکت به عنوان رئیس مجمع و ناظرین سرکار خانم اسدزاده و غنی از گروه مالی ملت و مهرآیندگان و آقای محسن علی میرزایی منشی جلسه، نمایندگان بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، نماینده سازمان بورس، حسابرس؛ گزارش عمکرد و فعالیت‌های شرکت در سال ۱۴۰۲ توسط دکتر کاردگر نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل تشریح شد.

پس از ارائه گزارش حسابرس و بازرس قانونی شرکت و پس از بیان توضیحات لازم در مورد بند‌های گزارش حسابرس، صورت‌های مالی سال مالی منتهی به بیست و نهم اسفند ۱۴۰۲ و تقسیم ۳۰۰ ریال سود به ازاء هر سهم به تصویب سهامداران حاضر در مجمع رسید.

همچنین موسسه حسابرسی بهمند و موسسه حسابرسی کوشا منش به ترتیب به عنوان حسابرس و بازرس قانونی اصلی و علی البدل برای سال مالی آتی و روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی‌های این شرکت انتخاب شدند.

شایان ذکر است مقرر شده بود مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت بیمه "مآ" در تاریخ دوم خردادماه سال جاری برگزار شود که به علت شهادت آیت الله رییسی و هیات همراه و اعلام روز چهارشنبه مورخ ۰۲/۰۳/۱۴۰۳ به عنوان تعطیل رسمی، تغییر یافت.

برچسب ها: بیمه ما
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار
وزیر بازرگانی افغانستان و همتای هندی وی در دهلی‌نو بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، توسعه تجارت دوجانبه و استفاده از بندر چابهار به توافق رسیدند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر