کد خبر: ۴۴۱۰۸
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵

درآمد ۸۰ میلیارد تومانی کمیته انضباطی از لیگ برتر فوتبال!

مجموع جرایم باشگاه‌های لیگ برتری در لیگ بیست‌وسوم سر به فلک کشید، اما تکرار تخلفات و حاشیه‌سازی‌ها نشان داد که این جرایم نجومی تأثیر چندانی نداشته است.
درآمد ۸۰ میلیارد تومانی کمیته انضباطی از لیگ برتر فوتبال!

مخاطب۲۴- بیست‌وسومین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال در شرایطی به خط پایان رسید که روز‌های پُرحرارت و چالش‌برانگیزی را در ۲۹۸ روز برگزاری رقابت‌ها دیدیم.

حاشیه‌ها از همان روز اول با شکایت باشگاه‌های لیگ یکی از شمس آذر قزوین، جریمه ۲۵۱ میلیون تومانی این باشگاه (۲۰۰ میلیون در حکم کمیته انضباطی و ۵۱ میلیون بابت تبدیل کسر سه امتیاز به جریمه نقدی) و کسر سه امتیاز دیگر از نماینده قزوین آغاز شد. تصویب آیین‌نامه ناظر بر قرارداد‌ها هم به جریمه ۴۰ و ۱۰ میلیارد تومانی سپاهان و پرسپولیس انجامید. البته بازگشت امتیازات کسر شده از تیم‌های اول و سوم لیگ، انتقادات زیادی را به دنبال داشت که ره به جایی نبرد.
هر هفته نیز شاهد اظهارات بسیاری از بازیکنان و مربیان علیه رقبا بودیم. کسانی که اتفاقات دیدار رقیب را در رختکن بررسی می‌کردند و سپس در جمع خبرنگاران حاضر می‌شدند، با جرایم کمیته انضباطی مواجه شدند که گذشت زمان ثابت کرد که این جرایم نیز نقشی در کاهش این سروصدا‌های بیهوده نداشت.
سازمان لیگ همچنین روز ۲۷ فروردین، دستورالعملی درباره برخورد با عوامل متخلف فوتبال ایران صادر کرد که اعضای تیم‌ها مطابق آن در صورت اظهار نظر علیه رقبا، به پرداخت جرایم میلیاردی محکوم می‌شوند. عبدالله ویسی اولین نفری بود که مطابق این آیین‌نامه دو میلیارد تومان جریمه شد که این رقم به ۵۰ میلیون تومان تقلیل یافت!
جواد نکونام که باید جریمه‌ای پنج میلیارد تومانی پرداخت کند (در صورت عدم تغییر رأی)، یکی از افرادی است که تاکنون با بیشترین تنبیه مواجه شده و ساکت الهامی سرمربی نساجی، حسین بادامکی معاون پرسپولیس و حمیدرضا رجبی مربی استقلال نیز هر کدام با جریمه دو میلیارد تومانی، در جایگاه دوم جدول «نقره‌داغ‌شدگان» لیگ بیست‌وسوم هستند.

بیشتر بخوانید

کمیته انضباطی تا لحظه انتشار این خبر، باشگاه‌های لیگ برتری و عوامل آن‌ها را (با احتساب دیدار‌های جام حذفی) مجموعاً به مبلغ ۸۰ میلیارد و ۳۳۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان جریمه کرده که رقم قابل توجهی محسوب می‌شود. حسین مزرعه مربی صنعت نفت، باشگاه صنعت نفت و همچنین سپاهان در تاریخ ۲۹ آذر، هر کدام به میزان ۱۰۰ هزار تومان جریمه شدند که کمترین جرایم این مسابقات به شمار می‌رود!

برچسب ها: لیگ برتر فوتبال
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر