کد خبر: ۴۴۱۰۰
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۵

خوردن فلفل چیلی خطر چاقی را افزایش می‌دهد؟

محققان پی بردند؛ خوردن فلفل چیلی خطر چاقی را افزایش می‌دهد.
خوردن فلفل چیلی خطر چاقی را افزایش می‌دهد؟

مخاطب۲۴- فلفل چیلی اغلب به دلیل خاصیت چربی سوزی و افزایش متابولیسم شناخته می‌شود. با این حال، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف بیشتر فلفل چیلی ممکن است با خطر بیشتر چاقی همراه باشد.

فلفل چیلی فلفل تند و خوش طعمی است که در بسیاری از غذا‌ها در سراسر جهان استفاده می‌شود. آن‌ها متعلق به گونه کپسایسین هستند که شامل فلفل دلمه‌ای هم می‌شود.

تحقیقات در مورد کپسایسین، ترکیب فعال زیستی اصلی در فلفل چیلی را به دلیل فواید سلامتی امیدوارکننده، به ویژه برای سلامت قلب و عروق، برجسته می‌کند. شواهد نشان می‌دهد که این پتانسیل به مدیریت چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی کمک می‌کند.

با این حال، چندین مطالعه مشاهده‌ای در مقیاس بزرگ، از جمله یک مطالعه جامع انجام‌شده در روستا‌های چین، ارتباط قابل‌توجهی را بین دفعات مصرف غذا‌های تند و چاقی کلی نشان داده‌اند.

برای بررسی این موضوع، مطالعه‌ای ارتباط بین مصرف فلفل چیلی و خطر چاقی را در آمریکایی‌ها بررسی کرد.

مشابه سایر مطالعات مشاهده‌ای، مطالعه جدید نشان داد که مصرف مکرر فلفل چیلی با شاخص توده بدنی (BMI) بالاتر و خطر چاقی، به ویژه در زنان و بزرگسالان بالای ۶۰ سال مرتبط است.

علیرغم یافته‌های متناقض در مورد نقش فلفل چیلی در چاقی تا به امروز، کارشناسان توضیحات بالقوه‌ای را برای نتایج متناقض ارائه می‌دهند.

این مطالعه داده‌های ۶۱۳۸ بزرگسال آمریکایی ۲۰ ساله و بالاتر را در سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ تجزیه و تحلیل کرد.

با استفاده از پرسشنامه بسامد غذا، محققان فراوانی مصرف فلفل را در ۱۲ ماه گذشته ارزیابی کردند.

محققان بر اساس پاسخ‌ها، شرکت کنندگان را به ۳ گروه تقسیم کردند:

• عدم مصرف فلفل قرمز: صفر بار در ماه (۱۷%)

• مصرف گاه به گاه فلفل قرمز: کمتر از یک بار در هفته (۷۴%)

• مصرف مکرر فلفل قرمز: حداقل یک بار در هفته (۹%)

این مطالعه تفاوت‌های قابل توجهی را در عوامل جمعیت شناختی و سبک زندگی و همچنین خطر چاقی در بین سه گروه مصرف کننده فلفل قرمز مشخص کرد.

حدود ۳۰ درصد از افرادی که به ندرت فلفل تند می‌خورند چاق بودند، در مقایسه با تقریباً ۳۵ درصد از مصرف کنندگان گهگاهی فلفل قرمز و نزدیک به ۳۸ درصد از مصرف کنندگان مکرر فلفل چیلی.

تجزیه و تحلیل بیشتر نشان داد که به طور متوسط، افرادی که مکرر فلفل قرمز مصرف می‌کنند، شاخص توده بدنی شان ۰.۷۱ واحد بالاتر از افراد غیر مصرف کننده بود.

تجزیه و تحلیل همچنین نشان داد گروهی که بیشترین مصرف فلفل قرمز را داشتند، ۵۵ درصد بیشتر از افراد غیرمصرف کننده در معرض خطر چاقی قرار داشتند.

برچسب ها: فلفل
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.