کد خبر: ۴۴۱۰۰
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۵

خوردن فلفل چیلی خطر چاقی را افزایش می‌دهد؟

محققان پی بردند؛ خوردن فلفل چیلی خطر چاقی را افزایش می‌دهد.
خوردن فلفل چیلی خطر چاقی را افزایش می‌دهد؟

مخاطب۲۴- فلفل چیلی اغلب به دلیل خاصیت چربی سوزی و افزایش متابولیسم شناخته می‌شود. با این حال، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف بیشتر فلفل چیلی ممکن است با خطر بیشتر چاقی همراه باشد.

فلفل چیلی فلفل تند و خوش طعمی است که در بسیاری از غذا‌ها در سراسر جهان استفاده می‌شود. آن‌ها متعلق به گونه کپسایسین هستند که شامل فلفل دلمه‌ای هم می‌شود.

تحقیقات در مورد کپسایسین، ترکیب فعال زیستی اصلی در فلفل چیلی را به دلیل فواید سلامتی امیدوارکننده، به ویژه برای سلامت قلب و عروق، برجسته می‌کند. شواهد نشان می‌دهد که این پتانسیل به مدیریت چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی کمک می‌کند.

با این حال، چندین مطالعه مشاهده‌ای در مقیاس بزرگ، از جمله یک مطالعه جامع انجام‌شده در روستا‌های چین، ارتباط قابل‌توجهی را بین دفعات مصرف غذا‌های تند و چاقی کلی نشان داده‌اند.

برای بررسی این موضوع، مطالعه‌ای ارتباط بین مصرف فلفل چیلی و خطر چاقی را در آمریکایی‌ها بررسی کرد.

مشابه سایر مطالعات مشاهده‌ای، مطالعه جدید نشان داد که مصرف مکرر فلفل چیلی با شاخص توده بدنی (BMI) بالاتر و خطر چاقی، به ویژه در زنان و بزرگسالان بالای ۶۰ سال مرتبط است.

علیرغم یافته‌های متناقض در مورد نقش فلفل چیلی در چاقی تا به امروز، کارشناسان توضیحات بالقوه‌ای را برای نتایج متناقض ارائه می‌دهند.

این مطالعه داده‌های ۶۱۳۸ بزرگسال آمریکایی ۲۰ ساله و بالاتر را در سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ تجزیه و تحلیل کرد.

با استفاده از پرسشنامه بسامد غذا، محققان فراوانی مصرف فلفل را در ۱۲ ماه گذشته ارزیابی کردند.

محققان بر اساس پاسخ‌ها، شرکت کنندگان را به ۳ گروه تقسیم کردند:

• عدم مصرف فلفل قرمز: صفر بار در ماه (۱۷%)

• مصرف گاه به گاه فلفل قرمز: کمتر از یک بار در هفته (۷۴%)

• مصرف مکرر فلفل قرمز: حداقل یک بار در هفته (۹%)

این مطالعه تفاوت‌های قابل توجهی را در عوامل جمعیت شناختی و سبک زندگی و همچنین خطر چاقی در بین سه گروه مصرف کننده فلفل قرمز مشخص کرد.

حدود ۳۰ درصد از افرادی که به ندرت فلفل تند می‌خورند چاق بودند، در مقایسه با تقریباً ۳۵ درصد از مصرف کنندگان گهگاهی فلفل قرمز و نزدیک به ۳۸ درصد از مصرف کنندگان مکرر فلفل چیلی.

تجزیه و تحلیل بیشتر نشان داد که به طور متوسط، افرادی که مکرر فلفل قرمز مصرف می‌کنند، شاخص توده بدنی شان ۰.۷۱ واحد بالاتر از افراد غیر مصرف کننده بود.

تجزیه و تحلیل همچنین نشان داد گروهی که بیشترین مصرف فلفل قرمز را داشتند، ۵۵ درصد بیشتر از افراد غیرمصرف کننده در معرض خطر چاقی قرار داشتند.

برچسب ها: فلفل
اخبار داغ
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر