کد خبر: ۴۴۰۹۲
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲
هشدار نارنجی هواشناسی برای ۶ استان

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۳/۲۲

سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۶ استان از رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت طی امروز در ۱۸ استان کشور خبر داد.
هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۳/۲۲

مخاطب۲۴- پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد طی ۲۴ ساعت آینده در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، غرب مازندران، زنجان، قزوین، البرز و برخی مناطق تهران ابرناکی همراه با وزش باد شدید موقتی و بارش باران گاهی همراه با رعدوبرق پیش‌بینی شده است.

این وضعیت فردا چهارشنبه در شمال غرب، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی ادامه خواهد داشت.

پنجشنبه در شمال غرب، برخی مناطق غرب، تهران، البرز، قزوین، سمنان، خراسان شمالی و سواحل دریای خزر بارش روی می‌دهد. جمعه و شنبه هفته آینده در شمال غرب، غرب، دامنه‌های البرز و زاگرس، استان‌های اصفهان، قم، مرکزی، شمال و غرب سمنان و سواحل دریای خزر سامانه بارشی فعال است.

طی ۵ روز آینده وزش باد شدید در شرق و برخی مناطق مرکز کشور ادامه دارد که در مناطق مستعد سبب خیزش گردوخاک خواهد شد. شرق دریای عمان طی ۳ روز آینده مواج است.

آسمان تهران امروز قسمتی ابری همراه با وزش باد در برخی ساعات افزایش ابر، گاهی وزش باد شدید و بارش‌های پراکنده پیش‌بینی شده است. بیشینه دما پایتخت امروز به ۳۵ درجه می‌رسد که در مقایسه با دیروز ۲ درجه کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید

هشدار نارنجی تشدید فعالیت سامانه بارشی

زمان پایان: سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۳/۲۲
نوع مخاطره: رگبارباران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد بارش تگرگ.

منطقه اثر: نیمه شمالی آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، نیمه جنوبی اردبیل، شمال و شرق زنجان و ارتفاعات استان‌های مازندران و البرز.

اثر مخاطره: جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها و احتمال سقوط سنگ به‌ویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، رخداد تگرگ، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی.

توصیه: احتیاط در سفر‌های بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت طبیعت‌گردی به‌ویژه در ساعات بعدازظهر، پرهیز از فعالیت‌های کوه‌نوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌رو‌ها و تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، آمادگی راهداری و سایر دستگاه‌‎های اجرایی، خودداری از محلول پاشی و سم پاشی باغات و مزارع.

هشدار فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های محلی

زمان پایان: شنبه ۱۴۰۳/۰۳/۲۶

نوع مخاطره: رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد بارش تگرگ

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۳/۲۲: اردبیل، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، همدان، قزوین، البرز، مرکزی، لرستان، چهارمحال و بختیاری، نیمه غربی اصفهان، قم، شمال فارس، دامنه و ارتفاعات گیلان، ارتفاعات استان‌های تهران و سمنان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و شمال هرمزگان.

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۳/۲۳: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، ارتفاعات استان‌های قزوین، البرز، تهران، مازندران، گیلان و سمنان، شمال فارس، یزد، شمال هرمزگان، جنوب غرب کرمان، خراسان شمالی و نیمه شمالی خراسان رضوی.

پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۳/۲۴: اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، شمال همدان، زنجان، نیمه شمالی مرکزی، نیمه شمالی اصفهان، یزد، نیمه غربی کرمان و شمال و شرق هرمزگان، نیمه شمالی سمنان، خراسان شمالی، نیمه شمالی خراسان رضوی، شمال استان‌های تهران، البرز، قزوین و غرب قم.

جمعه ۱۴۰۳/۰۳/۲۵: اردبیل، آذربایجان شرقی، شمال آذربایجان غربی، زنجان، قزوین، همدان، مرکزی، شرق لرستان، نیمه غربی اصفهان، یزد، شرق چهارمحال و بختیاری، نیمه شمالی کرمان، قم، البرز، تهران، نیمه شمالی سمنان، دامنه و ارتفاعات استان‌های گیلان، مازندران و گلستان و خراسان شمالی.

شنبه ۱۴۰۳/۰۳/۲۶: اردبیل، آذربایجان شرقی، نیمه شمالی آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، قزوین، البرز، نیمه شمالی تهران، ارتفاعات سمنان، مرکزی، غرب قم، نیمه غربی اصفهان، یزد، نیمه شمالی کرمان و دامنه و ارتفاعات گیلان، مازندران و گلستان.

اثر مخاطره: احتمال آبگرفتگی محلی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، وزش باد نسبتاً شدید، صاعقه، احتمال تگرگ، لغزندگی بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی.

توصیه: عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت طبیعت‌گردی در ساعات بعدازظهر، پرهیز از فعالیت‌های کوه‌نوردی بویژه در ساعات بعدازظهر، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی دهانه پل‌ها، کانال‌ها و آب‌رو‌ها و تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، خودداری از محلول پاشی و سم پاشی باغات و مزارع.

هشدار افزایش گرادیان فشاری

زمان پایان: شنبه ۱۴۰۳/۰۳/۲۶

نوع مخاطره: وزش باد نسبتا شدید تا شدید در نواحی مستعد گرد و خاک

منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۳/۲۲: تهران، البرز، قم، شمال سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی.

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۳/۲۳: تهران، سمنان، شرق خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، بوشهر، جنوب فارس.

پنج‌شنبه ۱۴۰۳/۰۳/۲۴: تهران، سمنان، جنوب خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، جنوب فارس، بوشهر.

جمعه ۱۴۰۳/۰۳/۲۵ و شنبه ۱۴۰۳/۰۳/۲۶: خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، سمنان.

اثر مخاطره: در مناطق مستعد گردوخاک، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات و احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهنسال.

توصیه: پرهیز از کویرنوردی، احتیاط در تردد جاده‌ای، عدم جابجایی با گلایدر و بالگرد، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، احتیاط در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهن‌سال و عدم سم یا محلول‌پاشی باغات و مزارع و استفاده از قیم برای نهال‌ها، بسته نگه داشتن درب سالن‌های پرورشی.

هشدار افزایش سرعت باد و ارتفاع امواج

زمان پایان: اواخر وقت جمعه ۱۴۰۳/۰۳/۲۵

نوع مخاطره: افزایش بیشینه سرعت وزش باد در محدوده ۲۴ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج تا ۱.۵ متر در مناطق ساحلی و فراساحل استان هرمزگان در ساعات عصر وشب

منطقه اثر:

مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان، نواحی شرقی خلیج فارس، تنگه هرمز و نواحی غربی دریای عمان.

اثر مخاطره: خطر غرق‌شدن شناگران، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در تردد‌ها و فعالیت دریایی به‌ویژه تردد شناور‌های سبک، قایق‌های صیادی و نیمه سنگین و سنگین.

توصیه:منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، خودداری از فعالیت‌های تفریحی و شنا به ویژه در محدوده تنگه هرمز در قشم، بندرعباس، هرمز، لارک، هنگام، لنگه، کیش و لاوان. اجتناب از تردد شناور‌های سبک و نیمه سنگین و سنگین، اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحل و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.