کد خبر: ۴۴۰۷۴
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۳

علی شکوری‌راد: پزشکیان می‌تواند موج اجتماعی ایجاد کند

بعد از اعلام صلاحیت‌ها، به‌سرعت اشتیاقی در بدنه احزاب اصلاح‌طلب و جامعه شکل گرفته و امیدی ایجاد شده است.
علی شکوری‌راد: پزشکیان می‌تواند موج اجتماعی ایجاد کند

مخاطب ۲۴- علی شکوری‌راد، دبیرکل حزب اتحاد ملت:

🔹بعد از اعلام صلاحیت‌ها، به‌سرعت اشتیاقی در بدنه احزاب اصلاح‌طلب و جامعه شکل گرفته و امیدی ایجاد شده است.

🔹با اینکه پزشکیان نماینده مجلس است، ولی جزو بلوک قدرت نیست و برخلاف برخی از مسئولان پیشینه‌ای ندارد که نسبت به آن رای و نظر منفی وجود داشته باشد.

🔹پزشکیان به ساده‌زیستی، عدالت‌خواهی و حق‌محوری مشهور است و مردم به دلیل این ویژگی‌ها به او دل بسته‌اند و این می‌تواند باعث موج اجتماعی شود.

🔹پزشکیان کسی است که می‌خواهد کار را درون این نظام پیش ببرد و کسانی که خواسته‌هایشان خارج از این نظام باشد، ممکن است نتواند پاسخ مطالبات‌شان را از او بگیرند.

🔹همین مقدار که پزشکیان آمده، دل‌های مردم را روشن کرده است.

🔹نباید انتظارات را از او بالا برد، چون چنین چیزی به سرعت به ضدتبلیغ تبدیل می‌شود.

🔹باید اجازه داد او همین کاراکتر، گفتمان و مطالبه‌ها را داشته باشد و کارش ادامه دهد.

بیشتر بخوانید

برچسب ها: حزب اتحاد ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تحصیل در مدرسه‌ای با شهریه ۳۰۰ میلیونی صحت دارد؟ تحصیل در مدرسه‌ای با شهریه ۳۰۰ میلیونی صحت دارد؟
شهریه ۳۰۰ میلیونی مدارس غیرانتفاعی، سوای راست و دروغ ماجرا از یک جهت خاص می‌تواند قابل بررسی باشد.
خبر مهم بانک مرکزی درباره حذف ۴ صفر از پول ملی خبر مهم بانک مرکزی درباره حذف ۴ صفر از پول ملی
مدیرکل سیاست‌های اقتصادی بانک مرکزی با ارایه جزئیاتی از حذف ۴ صفر از پول ملی اظهار داشت: تغییر نام ریال براساس مصوبه‌ای خواهد بود که مجلس شورای اسلامی در نوبت بررسی در صحن علنی دارد.
حکم پرونده تتلو نقض شد حکم پرونده تتلو نقض شد
وکیل مدافع امیرحسین مقصودلو در یک استوری اینستاگرامی از نقض حکم پرونده موکلش خبر داد.
پیام مهم زنوزی:جشن قهرمانی تراکتور را به نمایش انسجام ملی ایرانیان تبدیل کنید پیام مهم زنوزی:جشن قهرمانی تراکتور را به نمایش انسجام ملی ایرانیان تبدیل کنید
رمز قهرمانی تراکتور پس از عنایت باری تعالی و پشتیبانی هواداران، تدوین استراتژی، برنامه‌ریزی، تلاش شبانه روزی، کار تیمی و بهره‌گیری از متد‌های علمی و حرفه‌ای در سطح جهانی برای نیل به قهرمانی بوده و انشالله کار باشگاه در فصل آینده با تمرکز بیشتر بر این حوزه‌ها ادامه خواهد یافت.
تازه‌هایی از ناگفته‌های روحانی از مذاکرات سعدآباد تازه‌هایی از ناگفته‌های روحانی از مذاکرات سعدآباد
حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دوره‌های یازدهم و دوازدهم، در دیدار اعضای شورای مرکزی مجمع ایثارگران، ناگفته‌هایی از مذاکرات سعدآباد با شرکت وزیران خارجه سه کشور اروپایی انگلیس، آلمان و فرانسه در ۲۹ مهر ۱۳۸۲ را روایت کرد.
چرا دولت برای معرفی مدنی‌زاده به مجلس دست دست می‌کند؟ چرا دولت برای معرفی مدنی‌زاده به مجلس دست دست می‌کند؟
دلیل تعویق معرفی مدنی‌زاده به عنوان گزینه نهایی دولت برای تصدی وزارت امور اقتصادی و دارایی مشخص شد.
زلنسکی و پوتین با میانجی‌گری ترامپ در استانبول! زلنسکی و پوتین با میانجی‌گری ترامپ در استانبول!
«میخائیل پودولیاک» مشاور ریاست‌جمهوری اوکراین گفت که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور این کشور در مذاکرات صلح استانبول تنها با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه گفت‌و‌گو خواهد کرد، چراکه فقط شخص او می‌تواند جنگ را متوقف کند و دیگر مقام‌های روس چنین اختیاراتی ندارند.
برگزیده
حقانیت خلیج فارس در تمام اسناد تاریخی و بین المللی ثبت شده است حقانیت خلیج فارس در تمام اسناد تاریخی و بین المللی ثبت شده است
هر زمانی که از حقانیت فرهنگ و نام‌های جغرافیایی کشور در حوزه بین الملل و دفاعی مطرح می‌شود در واقع تک تک شهروندان ناراحت می‌شوند و دنبال اثبات این حقانیت هستند .
پزشکیان: هیچ تصمیمی بدون در نظر گرفتن افکار عمومی جامعه اتخاذ نخواهد شد پزشکیان: هیچ تصمیمی بدون در نظر گرفتن افکار عمومی جامعه اتخاذ نخواهد شد
رئیس‌جمهور گفت: مذاکرات در هماهنگی کامل با مقام معظم رهبری صورت خواهد گرفت و منویات ایشان چراغ راه ما در این مسیر خواهد بود، زندگی و معیشت ملت را به مذاکرات گره نزده‌ایم و نخواهیم زد.
تازه‌هایی از ناگفته‌های روحانی از مذاکرات سعدآباد تازه‌هایی از ناگفته‌های روحانی از مذاکرات سعدآباد
حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دوره‌های یازدهم و دوازدهم، در دیدار اعضای شورای مرکزی مجمع ایثارگران، ناگفته‌هایی از مذاکرات سعدآباد با شرکت وزیران خارجه سه کشور اروپایی انگلیس، آلمان و فرانسه در ۲۹ مهر ۱۳۸۲ را روایت کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر