کد خبر: ۴۴۰۶۲
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۶:۰۵

عریض‌ترین خیابان دنیا کجاست؟

خیابانی در بوئنوس آیرس آرژانتین وجود دارد که نام عریض‌ترین خیابان دنیا را یدک می‌کشد و در کتاب رکورد‌های گینس ثبت شده است.
عریض‌ترین خیابان دنیا کجاست؟

مخاطب ۲۴- عرض خیابان خولیو در بوئنوس آیرس، پایتخت آرژانتین تقریبا ۱۴۰ متر است و ۱۶ باند دارد و رفتن از این طرف خیابان به آن طرف کاملا سخت است.

تاریخچه ساخت این خیابان به روز‌های پرشکوه این پایتخت آرژانتینی برمی‌گردد. در آن زمان بوئنوس آیرس را «پاریس آمریکای جنوبی» می‌نامیدند و به همین دلیل مقامات محلی تصمیم گرفتند با ایجاد زیرساختی عظیم و البته الهام‌گرفته از خیابان شانزه‌لیزه فرانسه، شهرت این شهر را دایمی کنند.

ساخت خیابان خولیو تقریبا ۵۰ سال طول کشید و این خیابان هنوز هم رکورد عریض‌ترین خیابان دنیا را در دست دارد.

برای عریض کردن این خیابان و فقط به پایان رساندن بخش اول آن، حدود ۶۰ هزار مترمربع از املاک شهری تخریب شد و هزاران نفر جابه‌جا شدند.

اگر فردی بخواهد از یک طرف این خیابان به طرف دیگر برود، با وجود چراغ‌های راهنمایی و رانندگی، ۷ دقیقه و ۱۷ ثانیه طول می‌کشد. این مدت زمان برای جاده‌های معمولی به‌طور متوسط ۲۵ ثانیه است.

خیابان خولیو، در کنار جاده ۱۶ باندی خود، چهار باند برای حرکت اتوبوس‌های شهری، یک بخش هم برای عبور و مرور عابران پیاده دارد.

برچسب ها: آرژانتین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟ آذری جهرمی در خصوص حمله اسرائیل به میدان تجریش چه گفت؟
محمدجواد آذری جهرمی در واکنش به حمله اسرائیل به میدان تجریش توییتی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران سفر محرمانه وزیر دفاع عربستان به آمریکا و رایزنی درباره ایران
وب‌سایت آکسیوس و شبکه فاکس‌نیوز آمریکا از سفر محرمانه «خالد بن سلمان» وزیر دفاع عربستان سعودی به آمریکا و رایزنی با مقامات این کشور درباره ایران و جنگ غزه خبر دادند.
ترافیک سنگین در محور چالوس ترافیک سنگین در محور چالوس
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت:ترافیک در محور چالوس مسیر جنوب به شمال سنگین گزارش شده است.
بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد بقائی: دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در گفتگویی با شبکه خبری اسکای نیوز اعلام کرد که دیپلماسی هرگز پایان نمی‌یابد، تماس‌هایی به‌طور غیرمستقیم وجود دارد.
اجلاس اکو فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است اجلاس اکو فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است
رئیس‌جمهور اجلاس سران کشور‌های سازمان همکاری اقتصادی (اکو) را فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک در راستای منافع منطقه‌ای دانست.
انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله
به تازگی ویدئویی از زندان اوین دقایقی پس از حمله اسرائیل منتشر شده است. تصاویر حاکی از آن است که گودال عمیقی در اتاق سربازان وظیفه به وجود آمده است.
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
برگزیده
انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله
به تازگی ویدئویی از زندان اوین دقایقی پس از حمله اسرائیل منتشر شده است. تصاویر حاکی از آن است که گودال عمیقی در اتاق سربازان وظیفه به وجود آمده است.
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر