کد خبر: ۴۴۰۳۹
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳

حضور تجاری‌سازان گروه سایپا در قطب اقتصادی جنوب کشور

شرکت‌های تولیدکننده خودرو‌های تجاری گروه سایپا شامل زامیاد (به همراه ایران کاوه) و سایپادیزل با هدف معرفی محصولات جدید، تعامل و گسترش همکاری با تامین‌کنندگان و قطعه‌سازان، ایجاد زمینه‌های مناسب همکاری و عرضه آخرین محصولات و دستاورد‌های خود در بیست و یکمین نمایشگاه خودرو شیراز حضور می‌یابند.
حضور تجاری‌سازان گروه سایپا در قطب اقتصادی جنوب کشور

مخاطب24:در این نمایشگاه، شرکت زامیاد از محصولات مسافری جدید خود شامل اتوبوس‌های برون شهری فوتون U۹ خود در دو نوع ۱۸ نفره vip و ۳۸ نفره رونمایی خواهد کرد.

از دیگر محصولات حاضر زامیاد در نمایشگاه خودرو شیراز می‌توان به اتوبوس درون شهری، وانت پادرا پلاس با کاربری‌های مختلف و نیز وانت زامیاد اکستند اشاره کرد.

بنابر این گزارش، شرکت سایپادیزل دیگر خودروساز تجاری گروه سایپا نیز در بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی خودرو شیراز برای نخستین بار کامیونت تمام برقی فوتون به عنوان جدیدترین محصول سایپادیزل را در معرض دید عموم قرار خواهد داد.

بر اساس این گزارش، سایپادیزل در رده کامیونت، دو محصول جدید دیگر را نیز در این نمایشگاه به نمایش در خواهد آورد که کامیونت فوتون ۶ تن با کاربری کمپرسی و کامیونت باری ۱۰ تن از جمله این محصولات هستند و بر اساس نیاز بازار داخلی، در برنامه تولید این مجموعه صنعتی قرار گرفته است.

کامیون کشنده پرقدرت KX۵۲۰، کامیون جدید کمپرسی KC۴۶۵ و کامیونت ۸/۵ تن فوتون نیز از دیگر محصولات این خودروساز در نمایشگاه خودرو شیراز به شمار می‌آید.

شرکت ایران کاوه سایپا (یکی از شرکت‌های زیر مجموعه شرکت زامیاد) نیز، باعرضه دو محصول خود شامل نیمه تریلر کفی سه محور و نیمه تریلر کمپرسی سه محور ۳۴ مترمکعبی، توانمندی‌های خود را در کاربری سازی خودرو‌های تجاری در معرض دید بازدیدکنندگان قرار خواهد داد.

شایان ذکر است، بیست و یکمین نمایشگاه خودرو شیراز در فضایی بالغ بر ۲۱۰۰۰ متر مربع از ۲۲ تا ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های شیراز برگزار خواهد شد.

گفتنی است، شرکت‌های تولیدکننده خودرو‌های تجاری گروه سایپا در این دوره از نمایشگاه، در سالن ملاصدرا با فضایی بالغ بر ۹۰۰ مترمربع (۶۰۰ متر داخل سالن و ۳۰۰ مترمربع فضای باز)، از ساعت ۱۷ تا ۲۲ میزبان علاقه‌مندان و بازدیدکنندگان خواهند بود.

برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه پنبه، طلای سفید با سیاست های سیاه
مزارع گلستان سال‌هاست که رویای کشت مجدد پنبه را به فراموشی سپرده‌اند؛ محصولی که بیش از ۱۰۰ سال پای ثابت اقتصاد خطه گلستان بود و به ناگاه در اواخر دهه ۷۰ به دلیل صدور مجوز‌های واردات الیاف و پنبه، فقدان حمایت‌های دولتی و نبود خرید تضمینی، رفته‌رفته در مزارع گلستان کم‌رنگ شد و جای بوته‌های سفیدرنگ چشم‌نواز پنبه را شالی، کلزا و گندم پر کرد.
شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال شرکت مخابرات ایران، شتاب‌دهنده سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال
هم‌زمان با هفته ارتباطات و روز جهانی ارتباطات، نگاهی دوباره به جایگاه صنعت ICT در پیشرفت کشور، بیش از هر زمان دیگری ضروری به نظر می‌رسد. این حوزه که در دنیای امروز، پیشران توسعه اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی کشورهاست، نیازمند نگاهی آینده‌نگر و سرمایه‌گذاری هوشمندانه در زیرساخت‌هاست؛ و در این میان، شرکت مخابرات ایران با سابقه‌ای چند دهه‌ای در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، نقشی ممتاز و بی‌بدیل ایفا می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر