کد خبر: ۴۴۰۳۷
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹

پرداخت بی وقفه و گسترده وام ازدواج در بانک ملی ایران

پرداخت وام ازدواج در تمامی شعب بانک ملی ایران در سراسر کشور همسو با سیاست‌های دولت با رویکرد تسریع و تسهیل در امر مقدس ازدواج بی وقفه ادامه دارد.
پرداخت بی وقفه و گسترده وام ازدواج در بانک ملی ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران:این بانک با رویکرد حمایت از ازدواج جوانان از ابتدای سال جاری تا پایان اردیبهشت ماه با صرف اعتباری بالغ بر ۳۱ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال ۹ هزار و ۳۰۹ نفر را به خانه بخت فرستاده است.

بر این اساس، با احتساب تعداد فقره تسهیلات اعطایی، بانک ملی ایران به طور متوسط ۱۵۵ فقره وام ازدواج در هر روز طی مدت مذکور پرداخت کرده است. این بانک نیز در همین مدت به ۸ هزار متقاضی تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری اعطاء کرده است.

لازم به ذکر است، بانک ملی ایران از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ماه سال گذشته نیز، اعتباری به ارزش ۲۸۱ هزار و ۷۵۵ میلیارد ریال در راستای پرداخت وام ازدواج به ۱۳۷ هزار و ۵۱۶ نفر صرف کرده است که این آمار و ارقام نشان می‌دهد بانک ملی ایران ۱۰۰ درصد تکالیف خود را در راستای پرداخت تسهیلات ازدواج به جوانان و متقاضیان انجام داده است.

بانک ملی ایران همواره یکی از محور‌های فعالیت و سیاست‌های اعتباری خود را پرداخت تسهیلات تکلیفی به منظور ترویج سنت حسنه ازدواج جوانان قرار داده و بر همین اساس بخش قابل توجهی از اعتبارات خود را معطوف به این حوزه کرده است.

گفتنی است، اکنون براساس قوانین بانک مرکزی سقف وام قرض الحسنه ازدواج در سال جاری برای هر یک از زوجین سه میلیارد ریال و براساس "قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت"به متقاضیانی که سن ازدواج آن‌ها در زوج‌ها زیر ۲۵ سال و در زوجه‌ها زیر ۲۳ سال باشد، مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج با دوره بازپرداخت ۱۰ساله و نرخ چهار درصد کارمزد با اعتبارسنجی و سفته و یا یک ضامن معتبر تعلق می‌گیرد.

کلیه متقاضیان واجدین شرایط وام ازدواج، ابتدا باید با ورود به سایت https://ve.cbi.ir/Conditions.aspx و با انتخاب بانک ملی ایران و شعبه عامل ثبت نـام کرده و فرم مربوطه را تکمیل نمایند که در صورت موفقیت آمیِز بودن مراحل ثبت نام، یک کد رهگیری به شخص ثبت نام کننده داده می‌شود و متقاضی باید ظرف مدت زمانی که از طرف سایت اعلام می‌گردد، با در دست داشتن مدارک مورد نیاز به شعبه مربوطه مراجعه کرده و نسبت به اتمام مراحل اخذ وام اقدام نماید.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زهران ممدانی نخستین شهردار مسلمان نیویورک شد زهران ممدانی نخستین شهردار مسلمان نیویورک شد
زهران ممدانی، سیاستمدار ۳۴ ساله دموکرات، با پیروزی در انتخابات شهرداری نیویورک به عنوان نخستین مسلمان، نخستین آسیای جنوبی و جوان‌ترین شهردار این شهر در یک قرن اخیر تاریخ‌ساز شد.
خلیفه اصل:لنگ یک میلیون تومان هستیم خلیفه اصل:لنگ یک میلیون تومان هستیم
استقلال خوزستان در آستانه بازی با پرسپولیس به دلیل مشکلات مالی و اعتصاب بازیکنان، تمریناتش را تعطیل کرده و آینده تیم در هاله‌ای از ابهام است.
چمن ۶۷ میلیاردی یادگار چمن ۶۷ میلیاردی یادگار
چمن تازه‌کاشت یادگار امام تبریز پیش از رسیدن به وضعیت مطلوب، کیفیت خود را از دست داده و بازدید خبرنگاران از آن تصاویر شوکه‌کننده‌ای رقم زد.
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟ طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟
سه‌شنبه شب و در هفته چهارم لیگ قهرمانان اروپا (UCL) تیم المپیاکوس یونان با ستاره ایرانی خود در برابر پی‌اس‌وی آیندهوون صف آرایی خواهد کرد. طارمی امیدوار است بتواند طلسم گل‌نزدن خود در این رقابت‌ها را بشکند.
رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند
یک رسانه عبری اعلام کرد ۳۸ اسرائیلی که به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شده‌اند، اطلاعات بسیار حساس را به مقامات ایرانی منتقل کرده‌اند.
سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل
مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر و از مرکز هماهنگی آمریکایی در کریات جات بازدید کرد؛ او از امید و مشارکت چندملیتی برای تثبیت غزه سخن گفت.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر