کد خبر: ۴۴۰۱۷
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۰
براساس آخرین آمار منتشر شده در سامانه کدال مشخص شد؛

افزایش صددرصدی سود هر سهم «وتجارت»

افزایش بیش از صددرصدی سود هر سهم بانک تجارت به مبلغ ۱۰۲۴ ریال با تسویه مطالبات این بانک بابت تعهدات ارزی سال‌های ۱۳۹۱-۱۳۹۰ پس از اتمام حسابرسی و تأیید مطالبات از سوی بانک مرکزی، محقق شد.
افزایش صددرصدی سود هر سهم «وتجارت»

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک تجارت:باتوجه به افزایش نسبت کفایت سرمایه و بر اساس آخرین گزارش منتشر شده در سامانه جامع اطلاع‌رسانی ناشران (کدال)، هر سهم «وتجارت» ۱۰۲۴ ریال شناسایی شده است.

ازجمله آثار مالی این رویداد مهم می‌توان به بهبود نسبت کفایت سرمایه بانک از ۴.۶ به ۶.۰۹ درصد اشاره کرد؛ اتفاقی که در صورت ادامه روند افزایشی و نزدیک شدن آن به عدد ۸ درصد، افزایش توان توزیع سود نقدی، به بالاتر از ۱۰ درصد را به دنبال خواهد داشت.

از دیگر آثار این اتفاق می‌توان به افزایش حدود نظارتی از جمله افزایش توان اعطای تسهیلات اشاره کرد.

یکی دیگر از آثار این رویداد مالی، کاهش نسبت قیمت به سود هر سهم (P/E) از دو و نیم به یک و دو دهم بوده و باتوجه به اینکه تسویه مطالبات بانک به‌صورت نقدی انجام می‌شود، ورود ۱۹۰ هزار میلیارد ریال نقدینگی به‌دنبال داشته است؛ موضوعی که حداقل ۶۰ هزار میلیارد ریال درآمد در سال را درپی خواهد داشت

برچسب ها: بانک تجارت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بالاخره درویش استعفا کرد! بالاخره درویش استعفا کرد!
رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با ارسال نامه‌ای رسمی به هیئت مدیره، استعفای خود را اعلام کرد تا دوران مدیریتی‌اش در این باشگاه پرطرفدار به پایان برسد.
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر