کد خبر: ۴۴۰۰۸
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴

ستاد انتخابات: شناسنامه‌ها در انتخابات ۸ تیر مُهر نمی‌شوند

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: افراد با استفاده از کارت ملی و شناسنامه می‌توانند رأی دهند، هم‌چنین ضرب مُهر در شناسنامه در انتخابات امسال حذف شده است و نیازی نیست.
ستاد انتخابات: شناسنامه‌ها در انتخابات ۸ تیر مُهر نمی‌شوند

مخاطب۲۴- محسن اسلامی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور، درخصوص سرانجام برگزاری تمام‌الکترونیکِ انتخابات ریاست‌جمهوری پیشِ‌رو، بیان کرد: در بند ۱۱۶ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره می‌شود که وزارت کشور می‌تواند پیشنهاد دهد در حوزه‌های دارای تعدد کرسی، انتخابات تمام‌مکانیزه برگزار شود. ما در مرحلۀ اول انتخابات مجلس شورای اسلامی دوازدهم، در چهار حوزه انتخابات تمام‌الکترونیک داشتیم و در مرحله دوم نیز با توجه به برگزاریِ مناسبِ تمام‌مکانیزه، هشت حوزه از جمله شهر تهران به این صورت برگزار شد.

با بیان اینکه برگزاری این نوع از انتخابات انعکاس خوبی داشت، افزود: ما این موضوع را برای انتخابات ریاست‌جمهوری با شورای نگهبان مطرح کردیم و کارگروه مشترکی بین ما (وزارت کشور) و شورای نگهبان تشکیل شد. نکته این بود که در قانون انتخابات ریاست‌جمهوری به‌عکس قانون انتخابات مجلس، ماده‌ای درخصوص برگزاری الکترونیکی انتخابات نداریم و به‌جهت محدودیت قانونی در انتخابات ریاست‌جمهوری، متأسفانه این موضوع شکل نگرفت و در شورای نگهبان مصوب نشد و در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ صرفاً تعرفه‌های کاغذی را برای رأی‌گیری خواهیم داشت و صندوق‌های الکترونیک را استفاده نمی‌کنیم.
سخنگوی ستاد انتخابات اظهار داشت: تعرفه‌های کاغذی چاپ شده است و ۲۵ خرداد توزیع آن را آغاز خواهیم کرد؛ تعرفه‌ها دارای استاندارد بالای امنیتی است و طراحی اسلامی ـ ایرانی دارد. تعرفه‌ها برای مرحلۀ دوم هم در حال چاپ است که اگر احیاناً انتخابات به مرحلۀ دوم رفت، مشکلی از نظر تأمین تعرفه نداشته باشیم.

بیشتر بخوانید

اسلامی در پاسخ به سؤالی درخصوص چگونگی احراز هویت رأی‌دهندگان عنوان کرد: احراز هویت‌ها الکترونیکی خواهد بود و برگزاری این انتخابات نیمه‌الکترونیکی است.

وی درباره مدارک موردنیاز برای رأی‌دهی گفت: افراد با استفاده از کارت ملی و شناسنامه می‌توانند رأی دهند، هم‌چنین ضرب مُهر در شناسنامه در انتخابات امسال حذف شده است و نیازی نیست؛ مشخصات رأی‌دهندگان در سامانه ثبت احوال ثبت می‌شود و دستگاه احراز هویت این کار را به‌صورت برخط انجام می‌دهد تا فرد، رأی تکراری ندهد.

برچسب ها: انتخابات
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر