کد خبر: ۴۳۹۸۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۱

۱۰۰۰ تاکسی برقی از این هفته وارد خیابان‌های تهران می‌شوند

سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران از آغاز ورود ۱۰۰۰ دستگاه تاکسی برقی به خیابان‌های پایتخت از هفته جاری خبر داد.
۱۰۰۰ تاکسی برقی از این هفته وارد خیابان‌های تهران می‌شوند

مخاطب۲۴- شادی مالکی با اعلام اینکه آیین تحویل و شروع به کار ۱۰۰۰ دستگاه تاکسی برقی طی مراسم ویژه‌ای در هفته جاری برگزار می‌شود، اظهار کرد: ۲۰۰ دستگاه از این تاکسی‌ها این هفته وارد ناوگان تاکسیرانی پایتخت و مابقی تاکسی‌ها نیز در سه هفته آتی و طی روال اداری واگذاری به تاکسی رانان وارد چرخه خدمات‌رسانی می‌شوند.

بیشتر بخوانید

وی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های سازمان تاکسیرانی را با توجه به سیاست‌های کلان شهردار تهران، اجرای برنامه‌های تحولی در نوسازی و برقی‌سازی ناوگان تاکسیرانی اعلام کرد و گفت: مدیریت شهری، تغییر سبک حمل و نقل سنتیِ بنزینی به حمل و نقل مدرنِ برقی را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار داده است.
سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران با تأکید بر اینکه نیمی از ۸۰ هزار دستگاه تاکسی پایتخت فرسوده هستند، خاطرنشان کرد: به سیاست برقی‌سازی ناوگان تاکسیرانی به عنوان پروژه‌ای ملی نگاه می‌کنیم و از این منظر، در طول سال جاری تعداد زیادی تاکسی و ون برقی وارد چرخه حمل و نقل عمومی پایتخت خواهد شد.

به گفته وی، برقی‌سازی ناوگان تاکسیرانی پایتخت با سرعت در دست پیگیری است.

برچسب ها: تاکسی برقی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریاض ابزار اسرائیل علیه تهران نخواهد شد ریاض ابزار اسرائیل علیه تهران نخواهد شد
اندیشکده کارنگی در تحلیلی تازه تأکید کرد سفر ولیعهد سعودی به آمریکا با هدف عادی‌سازی روابط انجام شده، اما نه با اسرائیل؛ زیرا ریاض حاضر نیست در صف مقابله با ایران قرار گیرد.
احتیاط در بورس؛ امید به تقویت تقاضا در هفته‌های آینده احتیاط در بورس؛ امید به تقویت تقاضا در هفته‌های آینده
یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به روند متعادل بورس در هفته پایانی آبان می‌گوید فضای بازار همچنان محتاط است و جهت آینده به گزارش‌های شرکت‌ها و تصمیم دولت درباره نرخ خوراک پتروشیمی‌ها وابسته خواهد بود.
هشدار عراق درباره مداخله ترکیه در دولت آینده هشدار عراق درباره مداخله ترکیه در دولت آینده
یک عضو جنبش حقوق عراق با هشدار نسبت به تحرکات مداخله‌جویانه ترکیه، تأکید کرد دولت آینده باید صرفاً بر پایه اراده ملی تشکیل شود و با هرگونه دخالت خارجی مقابله کند.
فرود اضطراری ۷ پرواز خارجی در بندرعباس فرود اضطراری ۷ پرواز خارجی در بندرعباس
با بسته شدن فرودگاه دبی بر اثر کاهش شدید دید، هفت پرواز خارجی از روسیه و جمهوری چک ناچار به فرود اضطراری در فرودگاه بندرعباس شدند و روند پذیرش همچنان ادامه دارد.
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر