کد خبر: ۴۳۹۶۸
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۸
بازار سهام ۶ کاندیدا را رصد می‌کند

پیش بینی بورس امروز ۲۱ خرداد ۱۴۰۳

به نظر می‌رسد بازار تا زمان مشخص شدن رییس جمهور بعدی در انتظار باقی بماند و فعلا شاهد بهبود تقاضا و رشد ارزش معاملات نباشیم. با این حال بازار با دقت مواضع ۶ کاندیدا را رصد می‌کند.
پیش بینی بورس امروز ۲۱ خرداد ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز دوشنبه می‌روند که روز یکشنبه شاخص کل برای چهارمین روز متوالی سقوط کرد. شاخص کل ۲ هزار و ۹۲۵ واحد ریزش کرد و شاخص کل هم‌وزن ۳ هزار و ۳۲۹ واحد افت کرد. همچنین شاخص کل فرابورس ۱۱۹ واحد پایین آمد و شاخص هم وزن فرابورس ریزش ۹۹۵ واحدی داشت.
بیشترین افزایش قیمت

روز یکشنبه در بورس شرکت توسعه شهری توس گستر (وتوس)، شرکت لبنیات پاک (غپاک) و شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال شرق (ثشرق) نماد‌های سبزپوش بازار بودند که بیشترین رشد را داشتند. در فرابورس نیز شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات (تجلی)، شرکت نیان الکترونیک (نیان) و شرکت بهمن دیزل (خدیزل) بیشترین رشد قیمت را ثبت کردند.
بیشترین کاهش قیمت

بیشتر بخوانید

در بورس نماد‌های بوعلی (شرکت پتروشیمی بوعلی سینا)، ثاخت (شرکت بین المللی توسعه ساختمان) و خرینگ (شرکت رینگ سازی مشهد) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس گروه انتخاب الکترونیک آرمان (انتخاب)، شرکت بیمه میهن (میهن) و شرکت آ س پ (آ. س. پ) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار

در معاملات یکشنبه، ۵۲ نماد صف خرید داشتند و ۲۵۹ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۷۷ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۲۴۸ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۳۴ درصدی به ۷۰۷ میلیارد تومان رسید.
پیش بینی بورس امروز

دیروز برای چهارمین روز معاملاتی متوالی بورس تهران ریزش کرد. ۶۸ درصد نماد‌های بازار قرمزپوش بودند و نماد‌های نوری، بوعلی و وامید بیشترین اثر کاهشی را بر شاخص داشتند. شاخص کل ۰.۱۴ درصد ریزش کرد و شاخص هم وزن نیز ۰.۴۹ درصد افت کرد. نماد‌های فولاد و فملی نیز که با ورود پول حقوقی مواجه بودند اثر مثبت بر شاخص داشتند، اما نتوانستند مانع ریزش شاخص شوند.

علاوه بر این روز یکشنبه برای پنجمین روز سرمایه حقیقی از بورس خارج شد که رقم آن ۴۰۶ میلیارد تومان بود. در ۵ روز اخیر هزار و ۵۸۷ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شده است.

دیروز نماد‌های شهر، بوعلی، خودرو، فملی، فولاد، نوری، سیمرغ، شبندر، خساپا و وپارس بیشترین خروج پول حقیقی را ثبت کردند.

تداوم ریزش بازار در حالی بود که دیروز صبح وزیر اقتصاد خبر از مصوبات حمایت از بازار سرمایه داد، اما این خبر هم نتوانست بازار را مثبت کند. از سوی دیگر دیروز شورای نگهبان اسامی کاندیدا‌های تایید صلاحیت شده برای انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم را اعلام کرد. به نظر می‌رسد بازار تا زمان مشخص شدن رییس جمهور بعدی در انتظار باقی بماند و فعلا شاهد بهبود تقاضا و رشد ارزش معاملات نباشیم. با این حال بازار با دقت مواضع ۶ کاندیدا را رصد می‌کند.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر