کد خبر: ۴۳۸۷۵
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۹
از ابتدای سال جاری تاکنون صورت گرفت

پرداخت بیش از یک هزار و ۶۰۰ فقره وام ازدواج از سوی شعب بانک شهر

سرپرست معاونت اعتبارات و بانکداری شرکتی بانک شهر گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از یک هزار و ۶۰۰ فقره وام ازدواج از سوی شعب این بانک در سراسر کشور به متقاضیان پرداخت شده است.
پرداخت بیش از یک هزار و ۶۰۰ فقره وام ازدواج از سوی شعب بانک شهر

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر:ایمان امینی پور با بیان اینکه شبکه شعب بانک شهر همواره و در راستای سیاست دولت و بانک مرکزی، تلاش قابل قبولی جهت تامین منابع مورد نیاز جوانان برای امر مبارک ازدواج داشته اند، گفت: ترویج سنت حسنه ازدواج و کمک به جوانان در تشکیل بنیان خانواده از مهم‌ترین سیاست‌های اعتباری بانک شهر طی سال‌های اخیر بوده است.
امینی پور با تاکید بر اینکه بانک شهر تلاش کرده در چارچوب قوانین و مقررات؛ شرایط را برای دریافت کنندگان وام ازدواج تسهیل کند، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱ هزار و ۱۰۰ نفر توانستند زندگی مشترک خود را با تسهیلات بانک شهر آغاز کنند.
وی ادامه داد: از همین ماه‌های ابتدایی سال نیز با برنامه ریزی دقیق توانسته ایم، کمک ویژه‌ای به ازدواج جوانان داشته باشیم و خوشبختانه در حدود ۸۰ درصد اهداف ابلاغی در این حوزه را محقق کنیم.
سرپرست معاونت اعتبارات و بانکداری شرکتی بانک شهر در پایان گفت: اعتبار لازم برای پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در بانک شهر فراهم شده و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به شعب این بانک؛ اقدام به تشکیل پرونده کنند تا هرچه سریعتر مقدمات پرداخت آن انجام شود.

برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود
رئیس مرکز رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه ۸ میلیون نفر از ابتدای سال قطع شده و تا ۵ ماه آینده یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر نیز حذف خواهد شد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر