مخاطب ۲۴- سخنگو انجمن صنایع فرآوردههای لبنی ایران گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ نوع پنیر در کشور تولید میشود، بیان کرد: بسیاری از مردم تنها با چند نوع از پنیر موجود در بازار آشنا هستند و پنیر را تنها وعدهای برای صبحانه میدانند. این در حالی است که تنوع پنیرهای موجود در بازار برای انواع وعدهها و تهیه غذاهای متنوع است.
محمدرضا بنی طبا افزود: میزان پروتئین موجود در پنیر میتواند به راحتی جایگزین پروتئین گوشت و مرغ شود و این نکتهای است مردم نسبت به آن آگاهی لازم را ندارند.
او با بیان اینکه جشنواره پنیر ایران از ۳ تا ۶ تیر ماه (در ایام عید غدیر) در برج میلاد تهران برگزار خواهد شد، ادامه داد: انجمن صنایع فرآوردههای لبنی با همکاری شرکتهای لبنی با برگزاری این جشنواره قصد دارد تا آگاهی مردم نسبت به تنوع پنیر تولیدی کشور و همچنین انواع مصارف پنیر در سفره خانوار را افزایش دهند.