کد خبر: ۴۳۸۰۴
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۹

تاکتیک جدید سرویس‌های جاسوسی در انتخابات آتی چیست؟

با کنار رفتن گزینه تحریم انتخابات که دستور کار همیشگی سرویس‌های جاسوسی و امنیتی معاند بود، این سرویس‌ها و از جمله موساد خط دیگری را مبنی بر اثرگذاری بر رای مردم را در پیش گرفته‌‌اند.
تاکتیک جدید سرویس‌های جاسوسی در انتخابات آتی چیست؟

مخب۲۴- در جریان ثبت نام از کاندیدا‌های انتخابات ریاست جمهوری که با حضور فعال تمامی احزاب و گروه‌های سیاسی همراه بود، طیفی از اصلاح طلبان هم که در دوره‌های گذشته انتخابات را تحریم کرده بودند، اقدام به ثبت نام کرده و عملاً گزینه تحریم انتخابات با این اقدام خنثی شد. حتی برخی از چهره‌های منتسب به این جریان هم در روز‌های اخیر طی بیانیه‌هایی بر خلاف گذشته اقدام به دعوت ضمنی به مشارکت در انتخابات کرده‌اند.

با کنار رفتن گزینه تحریم انتخابات که دستور کار همیشگی سرویس‌های جاسوسی و امنیتی معاند بود، این سرویس‌ها و از جمله موساد خط دیگری را مبنی بر اثرگذاری بر رای مردم را در پیش گرفته اند.

شواهد نشان می‌دهد که این سرویس‌ها بنا دارند تا از طریق برخی عوامل داخلی‌شان، زمین بازی را به گونه‌ای طراحی کنند تا با اثرگذاری بر روی نظر مردم گزینه‌ای ضعیف در انتخابات آتی پیروز شود.

در واقع مهمترین نگرانی برای دشمن و بخصوص رژیم صهیونیستی، روی کار آمدن مجدد گزینه‌ای همچون شهید رئیسی و تشکیل دولت انقلابی است. آن‌ها معتقدند با ادامه مسیر شهید رئیسی و بهبود وضعیت داخلی، تمرکز حاکمیت بیش از پیش بر خارج از کشور و تقویت محور مقاومت معطوف می‌شود که در نتیجه آن، رژیم صهیونیستی باید منتظر ضربات مهلکی به پیکره‌ی نیمه جان خود باشد.

بیشتر بخوانید

بنابرین بهترین راهکار از نظر دشمن این است که گزینه‌ای ضعیف پیروز انتخابات شود تا با مشغول‌سازی حاکمیت در داخل، تمرکز آن‌ها از تقویت و حمایت از محور مقاومت و طراحی علیه رژیم کودک‌کش صهیونیستی کاسته شود.

به نظر می‌رسد مشارکت حداکثری با در نظر گرفتن معیار‌های مورد اشاره رهبر معظم انقلاب درباره کاندیدای اصلح، خط بطلانی بر حربه دشمن خواهد بود و اجازه نمی‌دهد جریانی در داخل کشور بر روی آرای مردم به نفع دشمن اثر بگذارند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مازیار لرستانی در کنار مادرش مازیار لرستانی در کنار مادرش
عکس خانوادگی مازیار لرستانی
دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟ دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟
پژوهشگران به‌تازگی دریافتند چرا دختران نوجوان بیشتر از پسران نوجوان به افسردگی مبتلا می‌شوند؛ این کشف به آنها کمک می‌کند به نوجوانانی که در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند کمک کنند.
روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع! روز سیزده بدر ورود به این مکان‌ها ممنوع!
توصیه‌های اورژانس: در روز سیزده بدر از نشستن در کنار صخره‌ها، پرتگاه‌ها و دره‌ها خودداری کنید / برخی افراد ممکن است با گزش پشه‌ها یا دیگر حشرات دچار شوک حساسیتی شوند؛ علائم این شوک شامل سرد شدن و تعریق شدید، رنگ‌پریدگی پوست، افت فشار خون و افزایش ضربان قلب است / در این شرایط، فوراً با اورژانس تماس بگیرید و تا رسیدن تیم پزشکی، آنتی‌هیستامین مصرف کنید
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت
پسر رئیس جمهور آمریکا علاقهٔ زیادی به فوتبال دارد، اما خود او ورزش گلف را ترجیح می‌دهد. با این حال، ترامپ هم مثل بسیاری از چهره‌های مشهور به یک تیم خاص تعلق خاطر دارد.
جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز
رئیس پلیس راهور کشور سردار سید تیمور حسینی از جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز از اجرای طرح نوروزی خبر داد.
پرسپولیس-استقلال خوزستان فقط با تماشاگران زن پرسپولیس-استقلال خوزستان فقط با تماشاگران زن
باشگاه پرسپولیس نمی‌تواند از حمایت تماشاگرانش در دیدار مقابل استقلال خوزستان بهره ببرد.
برگزیده
رابطه ایلان ماسک و ترامپ کات شد؟ رابطه ایلان ماسک و ترامپ کات شد؟
ایلان ماسک که به عنوان وزیر کارآیی دولت در تیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا فعالیت می‌کند احتمالاً به زودی این سمت را ترک می‌کند.
تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت
پسر رئیس جمهور آمریکا علاقهٔ زیادی به فوتبال دارد، اما خود او ورزش گلف را ترجیح می‌دهد. با این حال، ترامپ هم مثل بسیاری از چهره‌های مشهور به یک تیم خاص تعلق خاطر دارد.
نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا خواستار تعامل دیپلماتیک با ایران شد نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا خواستار تعامل دیپلماتیک با ایران شد
نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: نیروی نظامی به تنهایی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای کافی نیست.
صفحه خبر بالای تصاویر